Jun 27, 2022

👁️⃤ 🁷🁠🁠🁠🁠 ~ (Hvornår falder Kabbalah? + dominobrikkerne?) Argurketiden, charme- og løgneoffensiven: Mink-Mørklægningen. DK og NATO i særlige indsatsstyrker "storkrig" mod Rusland. Kommende recession. Historisk dyre fødevarer, benzin, varme, el og gas. Tour-de-Flop. HSK stor undskyld til Frederik og Mary. FE-chef Lars Findsen DK-farligste mand? (SoTW) ~ | Blogger: [🤜1000-VIS ÅRS PERFEKTE MYTER OG LØGNE?🤛] ... Og manipulation, superløgne, de vestlige regeringens magtfuldkommenhed, egenrådighed, begæret og pengegrådigheden, fortsætter i et væk - til sidste stående mand. Koste hvad det vil... Tror man på Benjamin Fulford, så har Hitlers datter, Frau. Merkel og hendes EU ledere, "nazitropperne", lige været til stormøde i G7. Er NATO et spil mod Kabbalah - styret af DeHvideHatte - eller ser vi snart den sidste fase og eskalering til WWIII?. Vi ved, at i nattens mulm og mørke, har Putin (nr 2), hastet til Kreml for et mystisk møde... Ingen grund til panik, overdramatisering og hysteri, som man siger... Men hvornår slutter det her "shitshow"?... [LÆS VIDERE]... PS: Så ingen misforstår - de 100K Simon følgere verdenover, der er "Service-2-Others" har intet at gøre mht. de 100K som jeg kalder frimurer og religiøse "sekter eller kults" i DK, "Service-2-Self". Jeg har/er med i 2 verdensomspændende "spirituelle" organisationer, C.O.B.R.A R.M. og SimonParkes, men i realiteten er jeg en enmandshær og ikke guru-følger... |

'Mææættes fjende nr. 1' er de irriterende hvepse, de regeringskritiske journalister, klyng-hende-op-i-lygtepæl aktivister, og  Sandhedsbevægelsen, som Staten-i-Staten, ikke rigtigt kan få ramt på...


Simon Parkes, for de indviet spirituelle 100K med-lemmer, har lige skældt os ud, for at "give op" og være egocentriske og utålmodige og ikke tro på; 'Simon says'-versionen af de 'humanitære projekter', som han har lovet, for 3 år tilbage, havde milliarder og atter milliarder af dollars, bag sig. Intet er sket, endnu. Han lovede også lønnet personale - zero, zip, zilch, nada - ikke en skid, er sket. Man føler sig fristet til at sige; lad nu være med at kaste med sten hvis man selv bor i glashus. For ser du, Simon og Dr. Charlie Ward og Co., har fået, fremtidens-bedste-deal. De er 100% sikret med NDA's fra UK og USA-Navy efterretningsvæsenet, beskyttet af engle og dæmoner, superrige donationer fra bl.a. Tyskere og Texians og deres guldbeholdning, samt gratis, genhusning i USA. 

Vi andre, venter og venter og venter - uden en jante på lommen. SoTW, siden 21. December 2012, og måske langt tid, før. 

En vild tyrkertro på, at Matrix-verden ville falde sammen og den Gyldne tidsalder, begynde. Min gamle ledere på Bank- og Chris og chokoladefabrikken, må skrige af grin, lige nu. 

Jeg er snart løbet tør, for penge og tålmodighed og måske skal falde tilbage ind i det 3-D Matrix, jeg forlod, for at overleve, igen. Ligesom Milliardærentreprenøren Elon Musk tror seriøst på, at vi lever i et spil - er overbevist om, at vi lever i en computersimulation. Og naturligvis, ligger bevisbyrden, hos skeptikeren. 

"Kabbalah" (svært barn har mange navne), har levet i tusindevis af år og manipuleret med menneskeheden, historiebøgerne, alle religioner, og skabt en hær af frimurer, som tror, Gud, viser dem vejen, men i virkeligheden, bejer de til et knæfald for hemmelige ritualer, symboler og Satan-ham-Selv. 

De, 100.000, af danske frimurere i Dannevang får sig et chok, når de opdager, at Frimureriets øverste generaler, er ledere af NWO-verdensordenen af satanister og psykopater. 

Jehovas Vidners vanvidstro, Paradisets komme - en ny verden, hvor man ikke kan dø, men lever evigt - er løgn og latin. 

Når, Scientologys trosbekendelser og kodekser med L. Ron Hubbard - en skruppelløs løgner - med sin kuffert fuld af toiletpapir og sure sokker. 

Heldigvis er "Q" kommet tilbage og selvom, Queenie-Lizzys rettesnor inden besøg af DDFO-Daisy ikke må nævne den danske pornoindustri, så må det sgu være underligt, at vores danske Dronning, skal mødes med en reptil og sort glasøje som enten er en 'krise-skuespiller eller 'klon' / CGI. Alle siger og jeg mener ALLE, at den 'originale' version af Dronning Elizabeth, er død og borte - i mindste 2 år...|
Nikolaj Rytgaard (@nikolajrytgaard) / Twitter
 
Danske soldater øver sig på Tredje Verdenskrig: - Hvis det først går løs, så er det rigtig slemt - TV 2No comments:

Post a Comment