May 4, 2022

🤬🧸🚸 ~ (Vil vove den påstand, det altid, altid i sidste ende går ud over børnene og så faren!) Advokater og organisationer i opråb: 'Familieretshuset fejler på alle punkter' (samvaersadvokaten.dk) ~ | Blogger: Min søster har lige sendt et nyt billede af min datter, som er 23 år og det gjorde lidt ondt, selvom, jeg måske inderst inde ved, ikke ser hende igen, før den spirituelle lavalder begynder, når man fylder 27-30 år!... Ahhh. øv. Så igen ingen positiv retning for Statsforvaltningen, Familieretshuset og Familieretten, hvor 80 procent af personalet er kvindelige ansatte, som ikke (helt) forstår, mænd og Deres behov og har et noget forkvaklet forhold, til børns behov, fordi de fleste er, jurister (SoTW's mening)... Uanset om det er Danske, Polske, Ukrainske kærester; når ære er på spil, egoet taler usandt og forældre lyver, bange for at miste... Vil bare sige til min elskede datter, (født dansk med delvis polsk/dansk mor) derude efter 10 års afbrudt kontakt til sin far; JEG ELSKER DIG!💌... Fat mod Isabella, og søg hjem igen! Din mor og familie, kan ikke længere fortie, sandheden. Den eneste ægte sandhed ligger gemt inde i Dig, ikke inde, i Din mor og morbror, som har holdt dig nede, alle disse år!🤥... PS: Blev også engang, politianmeldt, får ét FB-opslag, hvor jeg privat, sagde til min datter, jeg savnede hende. Og for at sende breve - MEGET sober og uskyldige, men hendes mor fik fat i dem og politiet forsøgte, at køre et tilhold op til livstid, men fik en (latterlig) formaning på 1 år, fordi, jeg er en MAND og ingen indflydelse har...👪 Der er noget man skal forstå mht. til vores samfund. Jeg er i den overbevisning, at kvinder bliver af naturlige årsager betragtet som det svage køn når de er singlemødre og skal beskyttes, når de står alene, men er det stærke køn, når der er en kernefamilie med mand. Og det er lige omvendtslev. ALDRIG i dk-historien, har flere kvinder hjulpet af venner, familien, fed karriere, oppasset af deres ex'er med penge, boligtilskud fra kommunen, super bolig, bil og mulighed for ferie, men fremstår, som de svage, når der skal "kæmpes" om børnene.. |

🛡️"Skilsmisseforældre (burde) skabe en stabil bro imellem sig, men følelser, fyldt med sorg, vrede, bitterhed, mistro og frustration, blokkere hals- og hjertechakraet" ~ SoTW💔


Neeeej - mænd er ikke altid - nogle svin!... 

Og taler af erfaring, er blevet trådt på i mine datters 0-13 år, lige siden, min x-kæreste, løj om mig, så jeg sad med hele panelet af Udflytterbørnehaven Kattinge Værk / Valby, og en emsig pædagog, som travede rundt i lokalet, ildrød i hovedet, under en "afhøring" og ville NIKKE mig, en SKALLE (lyver ikke)... 

Det hele startede i 1999, efter jeg gik fra min kæreste og "forsøgte" at tale til hendes hjerte, der havde mistet besindelsen, om at vi kunne beholde, vores fælles forældremyndighed, men der var ikke længere nogen kære mor, at hente. 

Fik hjælp af kommunen, for det ikke skal være løgn - det kunne man gøre - dengang. Siden lukket. En specialafd. men min kæreste, nægtede at være med. 

Siden dengang, har jeg været gennem A-L-T. 

Inden da, havde vi været igennem, for nogen, obligatoriske sessioner hos parterapeuten, vi tog dog en tur hos en anerkendt clairvoyant/healer i stedet, som forudså et opbrud på en bestemt måned, desværre fik han ret.

Og så er den ellers stået i "foreningen far's" tegn, børnesagkyndig rådgivninger samt krisehåndteringer, mails og besøg i  Statsforvaltningen, Fogedretten, dyre forsvarsadvokater, og samtaler i skoler. 

Og jeg kom ud tomhændet - min datter - gav simpelthen op, og gik fra sin far, rådgivet af psykolog med sin mor og morbror, til at manipulere. En "sød" kæreste blev til et "monster". En borderline forstyrret, forsmået, følelseskold, hadefuld, manipulerende, destruktivt kvinde i førersædet. 

Overdriver ikke, men der er jo altid 2 sider, i en konflikt. Det var sådanne, at vores "fælles" venner, som blev til min "kærestes" venner, sagde, det her, må være det ultimative skræmmende eksempel på, hvor galt det kan gå... |
  

No comments:

Post a Comment