May 14, 2022

🙏 ~ 💝 (Ud med Muslimer ind med Ukrainer! Det er fan'me uhyggeligt, du!) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: [👉Jubiiii, så VANDT Ukraine Eurovision Song Contest i 2022 med en fædrelandssang og bandet Kalush Orchestra, som var så dårlig, at en femårig kunne have brygget den sammen, med allerfleste point, nogensinde!!!! Var du nogensinde i tvivl??👈] ... Der er I-N-T-E-T nyt under solen, kære venner!... Hvis EU-borgere er forblindede og eller lader Ukraine vinde med falske stemmer, kan det tænkes, at Dannevang, også kan snyde med valget 1. Juni og næste valg til Folketinget, inden 2023??. EBU har fundet uregelmæssigheder i jurystemmer fra seks lande og der er ballade bag kulissen .. Demokratiet behøver kritiske og uafhængige medier!... Selv, de hardcore af slagsen, udenfor det fine selskab af danske journaliststand der ikke får mediestøtte, drages af konflikter og drama... [LÆS VIDERE]... For første gang i partiets historie går EL nu ikke længere aktivt ind for en dansk udmeldelse af EU - presset af Frimurer-Mørke-Mætte og Co.? »Velkommen til en førsteklasses røvpuling«, som kød-avatar, Kirsten-Birgit, sagde om SAS... Uha da da - min far er såååå sur på Putin, fordi han ser TV 2 FNYS NEWS 27/4 med 20 gentagelser i løbet af en dag. Samme sagde han om Trump eller Glistrup (eller hvem som nu var dømt sorteper og fjendebilledet af medierne og den herskende politiske magt)... Polens premierminister mener Putin, er farligere end Hitler - ja det er sku da klart, når han lukker for strømmen og gassen, som de er næsten 100% afhængige af Rusland. Samme er Nordmakedonien, Moldova og Bosnien-Hercegovina, mens Finland og Letland får mere end 90 % af deres gas fra Rusland, mens Serbien har 89 %. HVAD havde man regnet med? EU vedtager 5. runde af sanktioner mod Rusland og hvis man prikker til den sovende Bjørn med anden største og mest magtfulde militær og verdens største landmasse - hvad tror du der sker? Ud af de ca. 1.700 danske journalister, hvoraf, 1.400 arbejder med nyhedsjournalistik, kender jeg ikke én, som turde af give sin FULDE meningsdannelse i offentligheden, andet end, Tommy Hansen - og han kunne IKKE lyve. Mødte ham på Open Mind-konferencen. Det er åbenbart et alvorligt handikap, hvis man er journalist i Danmark. Han blev indstillet til en Cavling-pris i 1983, da han var ansat på Morsø Folkeblad, men efter stigende fornemmelse af, at der var noget grueligt galt, først med den officielle historie om terrorangrebet i USA d. 11. september, senere med, det HELE. Truet på sit livsgrundlag og det han brændte for, måtte han flygte ud af Dannevang, til Tyskland, hvor han også døde med sit Free21, som skibet hedder, er en genial fusion af den trykte publikation og internettets muligheder... |

Uanset hvor meget SoTW anses for autodidakt intuitiv healende medie og borger-journalist. Forståelse gennem flere spirituelle organisationer, omkring esoterisk filosofi, chakras og energiarbejde. Spirituel coach og mentor, åndsvidenskab. Reiki initieringer, åbenbaringer, influencer, blogger, og 'fanden og hans pumpestok'. Så har et sindrigt 300++ års regerende illuminati, meget mere viden end mig og alle andre. De bruger det som værktøj på bestialsk vis for at vanære vores sind, sjæl og legeme...


Malue Montclairre, Talsperson for Frihedsbevægelsens Fællesråd, der b.la. samarbejder med influenceren og sangeren Saszeline Dreyer, har en Israelsk-propagandist-kollaboratør, i sin inderkreds. 

Journalisten bag Folkets.dk som kun taler om gamle krigeriske ligestillingsretorik.

Den Frie Presse, som maler fanden på væggen om Coroankrisens skadelige virkninger.

Og eller Per Braendgaard, som sundhedsvejlederen, der med en pose blandede bolsjer, går, i alle retninger, ligesom, Verdensalt.dk. 

Eller journalist, Ditte 'Okinok' som hele tiden ser pik og patter (beklager mit ordvalg) farvet af den medicinske vaccinelov, Jødedommens zionister og den israelske efterretningstjeneste. 

Kim Boye - Den Mentale Kriger med Pernille Aalund, som i mange år, har vist os, Frimurersymboler og deslige. 

OLFI - Netavis om dansk forsvars, udenrigs og sikkerhedspolitik. Forsøger at optrevle, korruption, bestikkelse, nepotisme og vennetjenester m.v.  men er også militærmand og tilhænger af krig og forsvar, syntes det at være., 

Journalista.dk - Vagthunden på Solkysten - er ikke tilmeldt Pressenævnet, og derfor er mediet ikke omfattet af Medieansvarsloven. Bjørknæs er lidt à la OLFI, men bare indenfor det offentlige sektor, som afdækker misbrug af skatterydermidler i Danmark.


RokokoPosten, som siden 1732, der har oplyst danskerne om verdens gang og er ubestridt Danmarks mest troværdige og mindst sandfærdige mediehus og laver grin med det hele. Nu vugget sig selv i søvn og lukket ned? 

Og så havde vi engang, politikkerlede.com R.I.P. der havde opbygget et virkeligt detaljeret synderegister over alle politikere og deres familie-stamtræ, som var imponerende og virkelige godt udarbejdet. eksempler

"Embedsmænd og politiker-troldehæren, fik lukket og nedlagt "dkpolmemes" "Politisk Satire" som de har gjort med elitometer.dk, jeg-fortryder.dk og holddinkæft.dk - lukket grundet GDPR (siger de)

Hertil, har vi dem som kaldes for "Junk News" eller fagfolk betegner som "Junkmedier", der manipulerer og spreder misinformationer og er en DIREKTE 'trussel' mod regeringsvenlige og politisk korrekte mediestøttede medier, som fortier, SANDHEDEN... "24Nyt", "Den Korte Avis", "NewSpeek", "Dagens", "Døgnets", "DkDoxTV", "Nyheder24" og "Digitale Nyheder / Krammet. For ikke at forglemme, den "gamle" Radio24syv selv (lukket af Dansk Folkeparti)...
  
Og der findes en del flere... 

De alle, er VIGTIGE i debatten, så vi får et mere ydmyg og nyanceret skrive og talekanal - men ingen af disse, ser ud til, at indeholde, en dyb esoterisk visdom eller spiritisme, som vi har brug for, ellers dør vi, under vreden, egoet og dramaet! 

I spiritualitet er egoet det, der giver dig mulighed for, at gøre en forskel mellem dig selv og resten af verden. 

Spirituel intelligens er den intelligens, hvormed vi vurderer, om en bestemt procedure eller en livsvej er mere meningsfuld end den anden.

Drages du/man (hele) tiden af konflikter og drama, i stedet for, at skabe ideer og løsninger, for en bedre verden, er man ikke et hak bedre, end problembarnet, man kæmper imod! 

Og jeg falder også selv, pladask i på Verdensalt.dk, fordi, vi har med udpræget indlevelsesevne, dybe refleksioner og en stærk retfærdighedssans, desperat forsøger, at bekæmpe, ondskaben (som aldrig giver op - andet hvis vi får, lidt hjælp udefra)...| 


 

No comments:

Post a Comment