May 13, 2022

🙏 ~ 💝 (Børns kamp, flugt, frys, vold, mobning, sexoverfald - og så et helt liv med traumaudredning!) Todays Inspirational Spiritual Quotes & Videos (SoTW) ~ 💕 | Blogger: Det er fanden eddermandme ALTID, børnene, det går ud over... UNDSKYLD til Godhavnsdrenge og grønlandske eksperimentbørn, men ingen til Havregården eller Herlufsholm (samt de mange tusindevis af sager i gemmerne fra fortiden)... SoTW er meget enig med Mads Brügger, chefredaktør, Frihedsbrevet og syntes, I skal læse eller lytte... Og skal nok lade være med at snakke om frimurerne, så ikke folk, bliver så sure... Altså, vi ved, at Pandemien, var et af de STØRSTE bedrag i verdenshistorien. Hysteriet og Corona-panikken, var et skuespil, svindel og bedrag. Det er på høje tid, at vi også snart forstår og sætter os ind i Ukrainekonflikten, den kommende GREAT RESET-krisen, og NEJ-TAK til mere EU-kontrol, at vi er MIDT i globale kriminelle handlinger. Det er på tide, vi også beskytter, vores BØRN og UNGE!... Tilbage til Mads Brügger, som siger med mine ord, at Rosenkrantz-uradelsslægt, den omvendt kommunist og nu i stærk modvind, fra STASI-kollaboratør til DR-frihedskæmperinde og Herlufholms-frelser, sammen med sin Obersturmführer, Mink-Mørke-Mette's populistiske kommunikation... [LÆS VIDERE]... 🔴UPDATE - LIVE🔴 på Det, vi taler om, snakker Ditte Okman, om " Havregården Kostskole"... |

Med direkte ord, siger Mads, at DR, kunne afsløre, hvordan socialt udsatte børn ned til 12-års-alderen i en årrække var blevet udsat for seksuelle overgreb og grov vold på Havregården Kostskole i Gilleleje. Forholdene var så elendige, at seks elever endda forsøgte selvmord, mens de gik der og advaret i ti måneder om svigt og seksuelle overgreb på skolen. Rosenkrantz's ministerium blev advaret, men alligevel greb ingen ind før til allersidst, hvor afsløringerne i pressen lukkede Havregården.

Og skal lige sige, jeg har boet tæt på, og hørt fra, Knud Jakobsen, fra partiet: Folkets Ret (RettenPaaVrangen.dk) hvor SINDSYG denne kommune er og taler af erfaring, siden jeg har haft min papdatter, Rosa, gående i en børnehave og skole, dengang, jeg var gift, med en Ukrainer. 

Og hvorfor, forlod jeg mit hjerte- og stjernesjælebarn, Rosa? 

Fordi, jeg anklagede konen, for fysisk og især, psykisk vold, mod sit eget barn og jeg involverede kommunen, børnehaven havde en mistanke allerede, men min x fik fat i en dyr smart-i-en-fart advokat, som overbeviste Gribskov, at jeg var en idiot! 

Jeg havde ellers beviser med lydfiler, som var så skræmmende, men hun er/var bare en stakkels kvinde, som blev anklaget fra en dansk-modbydelig-mand. 

Fik også via kommunen (som var en fejl) sendt politiet ud, til min bopæl, efter hun smadrede mit kontor, i frustration. 2 KÆMPE-politibetjente med dobbelt-skudveste, men de var UFATTELIGE søde og troede på mig. Er en god sjæl og vi gik ikke i vrede, men hun sagde til mig, jeg ALDRIG måtte se, hendes barn Rosa, igen (story of my life - mistede også min egen bio-datter).

Hvorfor er så mange kvinder så vild onde mod mænd og omvendt og det er ALTID, børnene, som bruges i kampene og bliver, sorteper?...       

Fogedretten, tabte hun dog mht. til huset. Havde en god advokat, der kendte dommeren. 

Nogle gange, må vi MÆND, sgu også have lov at holde sammen, i disse femi-mandehadende-heksejagt #me-too-tider.. 

Knud, snakkede om (frimurer) dommere, retsvæsen og politikere, at gøre, som, opkøbte tvangsaktioner og sendte folk, fra hus og hjem (+ selvmord m.v.). 

Jeg snakker om, de mange ”børneskandaler og magtarrogance” som omkredsede Gribskov, siden 2013. Børnesagerne steg med over 300% i Gribskov kommune. 


Men det stopper jo slet, slet ikke her. 

I over 10 år, har man ignoreret, at en livsfarlig mobilmast, med 3G, 4G og 5G er placeret direkte inde i mobil.. 

Jeg tror, man kan finde, lignede sager, I HVER OG ENKEL kommune, rundt om i Dannevang... 

GUD BEVARE DANNEVANG og smid, Kongehuset, Mæætte-regeringen og de 179 medlemmer, ud med tidevandet... |

No comments:

Post a Comment