May 6, 2022

👁️⃤🏰📯 ~ (Herlufsholm for Life: 450 år med) Straf, vold, grov mobning og seksuelle krænkelser. Herlufsholm Kostskole og Frimurerne i Kongehuset, plus Folketinget, StatsAdelen og VL-Grupperne, har set gennem fingre med det? (SoTW) ~ | Blogger: VOLD OG HERSKERKULTUR??... Det godt, det her, kommer frem i lyset, så Hr. og Fru. Jensen, vågner op til dåd... Lige nu ser vi et kæmpe optog over mod håndvasken, fra politikere, medie-darlinger og statens-folk, med tilknytning til Christiansborg, som nu vasker sig rene - og alle de dårlige sager væk. Selv, Mink-Medico-Mette, minkslagter, Danmarks corona-commander-in-chief, og krigsherrer, er ude, inden valgkampen bliver officielt meldt ud om HK, siden S-valgplakater prydes med teksten 'Ja til fælles forsvar af vores sikkerhed' på en dybrød baggrund... Der er dog én som tør at stå frem og det er ikke ringere end, Diamantdronningen, Katerina Pitzner: 'Der har altid hersket en ‘survival of the fittest'– kultur dernede'... 🤫PS: Der foregår TOPHEMMELIGE ting som ikke, var med i Dokumentaren, og vi ALDRIG, må snakke om, siger tidligere elev, på BT's podcast; 'Det, vi taler om' (Kristian Hornsleth)... |

https://play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/herlufsholm-for-livet

https://newsrnd.com/life/2022-05-06-herlufsholm--allegations-of-violence-against-danish-elite-boarding-school.SJDfc9fL9.html
https://www.reddit.com/r/Denmark/comments/8vpcqi/what_is_the_elite_path_in_danish_society/

Blogger:

Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. 

Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning.

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation(BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik.

Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden.

Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen.

Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. ... |

No comments:

Post a Comment