Mar 28, 2022

🕬📰🌞 ~ (Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY) May Day 25 års jubilæum, pas på dit hjerte, Stabel Benn om vaccineskepsis og meget mere... (May Day) ~ | Blogger: SoTW fik et lille FB-vink fra Diana Kristensen og syntes denne skulle med nu hvor realityprogrammet Forsidefruer og virkelighedens ForsideFruer stopper og Janni Ree-Vræææææ begræder situationen, på Det, vi taler om. Til dem, som ikke ved det, så er israelske Frimurer, Ditte 'Okinok' B.T.'s podcast Det, vi taler om, Pro-vaxxer, Pro-mask, Pro-medicin og Pro-regering og de gør grin med alle, MASSAKRE mannickerne igen (igen, igen) og alle andre, som konspirer eller er imod, Corona-agendaen. Hele panelet griner og pjatter og syntes det er enormt sjovt, at genere andre medmennesker, som ikke følger regeringens hoax og scam! Selv Twerk Queen, og eller royal korrespondent på BT, bøsserøv, Jøde-Jacob Heinel Jensen, er stukket med 'vaksinen' 4 eller 5 gange. Sindssygt... PS: Og lidt underligt var det, jeg blev "stoppet", først for sent til færge, aldrig sket før og samtidigt samme dag, blev dødssyg, forhindret, at tage ned til min holistiske læge og jeg havde et tons af spm. til mit højere selv. April måned, kan jeg ikke stoppes!... |**************************************

Velkommen til ”nyeste nyheder”
 
Kom nu alle I May Day-venner, helsevenner og frihedskæmpere derude – vi mangler jeres underskrift på vores borgerinitiativ MOD 5G og FOR sikker digital udrulning samt datasikkerhed. Vi har i skrivende stund ca. 13.000 underskrifter fra hele EU, men det må vi da kunne komme op på alene i Danmark??
Skriv under her  
Indsæt alle dine navne (som i dit pas)
Udfyld fødselsdato med først år, så måned, så dato, ellers virker det ikke.
 

Skriv under og del med dine venner. I er rigtig mange derude, der ikke går ind for den omsiggribende digitalisering af alle dele af vores samfundsliv. Hjælp os med at få flere underskrifter i hus.
 
Hvis du vil hjælpe, kan du på denne side hente materialer, og du kan hente underskriftmodulet og indsætte på din egen hjemmeside. Vil du have din organisations navn og logo på vores hjemmeside her, så skriv til os. Vi takker for al hjælp og støtte!
 
Kun til medlemmer:
 
Vi har den store glæde at invitere til May Days 25 års jubilæum, udsat flere gange  – men nu skal det være: søndag den 8. maj i København. Vi starter med en hurtig generalforsamling kl. 10-12. Kl. 13 starter fejringen med en let anretning og taler (bl.a. Claus Hancke, som var med til at starte May Day) samt uddeling af priser. Kom og gør dagen festlig sammen med os – May Day betaler, og det er i Valby Kulturhus på 5. sal.  Mere info og tilmelding her

God læsning!

 

Sygdom/sundhed
 

Pas godt på dit hjerte
Hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, vaccinebivirkninger. Magnesium er den ultimative hjertemedicin.
Ny forskning igen-igen: Kosttilskud vigtige mod Covid
Hele tiden kommer der ny forskning eller metastudier, der bekræfter bestemte kosttilskuds evne til at bekæmpe Covid-19. Kosttilskuddene skal dog tages i store mængder, hvorfor de i Danmark kommer til at hedde naturmedicin.  Men du kan frit købe dem i Helsekosten. Se her, hvad studierne siger.
Nyt sundhedsudspil har for lidt fokus på kost
Kost og ernæring er helt centrale redskaber, hvis folkesundheden skal højnes, så presset på sundhedsvæsenet mildnes, og den individuelle livskvalitet styrkes. I takt med, at befolkningen bliver ældre, er der f.eks. virkelig god sundhedsøkonomi i at reducere andelen af danskere, der får type 2-diabetes, kræft eller hjertekarsygdomme, siger Kost og Ernæringsforbundet.
WHO: Plantebaserede fødevarer er ikke nødvendigvis sunde
Nogle plantebaserede efterligninger af kød og mejeriprodukter indeholder store mængder fedt, sukker, stivelse og andre tilsætningsstoffer. Det konkluderer WHO i en ny rapport, som efterlyser mere viden om sundhedsværdien af de nye fødevarer.
“Udvalget er et gummistempel”, lyder den hårde kritik af Folketingets Epidemiudvalg.
– Det er i dag, vi tager demokratiet tilbage fra Mette Frederiksen. Sådan lød de store ord fra Liberal Alliances Ole Birk Olesen, da et politisk flertal for omkring et år siden vedtog en ny epidemilov, der bl.a. med et særligt Epidemiudvalg i Folketinget skulle bringe en ende på regeringens egenrådighed i coronahåndteringen. Men hvordan gik det??
Mikroplast er for første gang fundet i menneskeblod
Forskerne fandt mikroplastpartikler i 17 ud af 22 blodprøver, svarende til næsten 80 procent, hvoraf det meste kom fra PET, som er den type plastik, der bruges til drikkeflasker og fødevareemballage. De 17 prøver havde en gennemsnitlig koncentration på 1,6 mikrogram per milliliter blod, hvilket svarer til en teskefuld i 1.000 liter vand.
Hvem skal bestemme, hvad du spiser?
Blogindlæg: Fødevarestyrelsens direktør for Udvikling og Innovation, udtalte for nylig i et indlæg, at denne statslige myndighed nu aktivt vil modarbejde bloggere og medier i at sprede det, som han kalder for “misinformation” om kost.
Kender du World Council for Health?
Her er deres egen præsentation: World Council for Health er en nonprofit-organisation for folket, og den informeres og finansieres af folket. Vores globale koalition af sundhedsfokuserede organisationer og civilsamfundsgrupper søger at udvide viden om folkesundhed og meningsdannelse gennem videnskab og fælles visdom. Vi er dedikeret til at sikre menneskerettigheder og fri vilje, samtidig med at vi giver folk mulighed for at tage kontrol over deres sundhed og velvære. (En organisations efter May Days hjerte.)
 
Vaccination
 
Christine Stabell Benn: Vi skal imødegå vaccineskepsis med god forskning
Vi er gået glip af vigtig læring af coronaepidemien, mener Christine Stabell Benn. Hun efterlyser randomiserede kontrollerede studier, som kan måle uspecifikke effekter af vacciner og andre sundhedsinterventioner på den samlede sundhed. Interview med vaccineforskeren, der har udfordret konsensus, er blevet politisk hjemløs og takker nej til Men in Black.
Hvem står bag?
I efteråret 2001 foregik i USA et terrorangreb i form af breve sendt med posten, der indeholdt anthrax- bakterier. Angrebet blev kaldt en trussel mod nationen, og millioner af mennesker blev presset til at tage vaccinen Cipro (ciprofloxacin) fremstillet af firmaet BioPort. Senere undersøgelser viste imidlertid, at der ikke, som påstået, var tale om terrorister fra mellemøsten: Antraxbakterierne stammede fra USAs militær. Efter lange undersøgelser udpegede FBI i august 2008 en amerikansk læge som eneste skyldige i anthrax-forbrydelsen. Manden begik samtidig selvmord under mystiske omstændigheder. Den tyske læge og debattør Heiko Schöning - kyndig i farmakriminalitet - forskede i sagen i årevis. Han fandt, at der ikke var tale om selvmord, men om organiseret kriminalitet med forbindelsestråde til… (Tysk video med danske undertekster.)
Erstatning for vaccineskader
Hvem kan få erstatning, og hvor mange har fået erstatning? Se omtale og statistik her hos Patienterstatningen.
Nyt website registrerer sportsdødsfald
Der har været en kraftig stigning i hjertetilfælde og dødsfald i sportsverdenen, og nu begynder de at lægge to og to sammen. Et website rapporterer løbende om de nye tilfælde. (engelsk)
EU vil gerne høre fra dig!
En EU-forordning (bindende lov) om EU's digitale covidcertifikat, der ”hjælper” folk med at rejse frit inden for EU under covid-19-pandemien, foreslås forlænget. Den udløber egentligt den 30. juni i år, men nu beder EU om vores mening om forlængelse i et år. Det er op til hvert EU-land at afgøre, hvordan certifikatet anvendes til andre formål (adgang til arrangementer osv.). Skriv din mening til EU. Deadline den 8. april. Du kan hente ideer fra andres svar på siden.
 
Miljø/GMO
 
Er Økologisk Landsforening blevet overtaget?
Tidligere var foreningen drevet af ildsjæle for økologi, men et medlem mener, at dagsordnen er ændret.
De skulle passe på vores drikkevand. Nu anklages de for svindel
Danske politikere praler med, hvor rent det er, men alligevel viste denne uge, at kontrollen er mangelfuld og ja, den anklages ligefrem for svindel. Helt konkret er der tale om grundvandet og to politiske begivenheder, der kan få afgørende betydning for vores drikkevand. Eller værre endnu, ikke får nogen betydning overhovedet.
Giv dit madaffald til landmanden
Madaffald er god gødning til marken. Det kan hjælpe økologerne med at få udfaset konventionel husdyrgødning og mindske de konventionelle landmænds brug af kunstgødning. Mød fire frontløbere, der hjælper med at få madaffaldet tilbage til landmanden.
Hvad kan det biodynamiske landbrug?
Næsten alt, hvad vi har brug for, kommer fra landbruget - vores fødevarer og de fibre, der bruges til at fremstille vores tøj, som f.eks. bomuld, uld og læder. Arizona Muse, en førende amerikansk model, blev aktivt engageret i miljøspørgsmål, da hun opdagede, at der anvendes store mængder pesticider, som er potentielt skadelige for landmændene, i produktionen af bomuld. Hun satte sig derefter for at finde en bæredygtig og pesticidfri form for landbrug…
 
Skærme/elektrosmog
 
Berømt tysk læge støtter borgerinitiativet
Den tyske læge og professor Karl Hecht har skrevet en flot støtteerklæring til vores stop 5G-ECI. I sin artikel fortæller han om undersøgelser helt tilbage fra 1932, der påviste virkninger af ikke-ioniserende stråling. Det blev omtalt i et tysk medicinsk ugeblad som radiobølgesyndrom observeret på folk, der arbejdede i nærheden af radiosendere.
Kan mobilstråling gøre dig tyk?
En ny undersøgelse fra universitetet i Lübeck beviser nu også hos mennesker, at mobiltelefonstråling (her GSM 900 MHz) kan føre til et øget kalorieindtag. Forskerne formoder, at mekanismen er den ændrede energistofskifte i hjernen forårsaget af mobilstråling, som regulerer appetitten. Dette vidste man allerede fra tidligere undersøgelser af forsøgsdyr (rotter), der blev udsat for mobilstråling.
Hvad er Internet of Bodies?
Internet-tilsluttede enheder som smarte termostater, stemmeaktiverede assistenter og web-aktiverede køleskabe er blevet yderst almindelige i bl.a. amerikanske hjem. Disse teknologier er en del af Internet of Things (IoT), som har blomstret i de seneste år. Internet of Bodies teknologierne falder ind under den bredere IoT-paraply. Som navnet antyder, introducerer IoB-enheder et endnu mere intimt samspil mellem mennesker og enheder.
Hvis du synes, det går for vidt, så skriv under mod det .
 

Overvågning/rettigheder
 
Fredsforsker om Ukraine
Jan Øberg, fredsforsker i Lund, Sverige, har en lidt anderledes holdning til Rusland: ”Nato har uden grund ekspanderet helt op under Ruslands skørter". Han begræder Ruslands invasion af Ukraine, men fordømmer Vestens respons.
Anders Kjærulff: Når Moder Stat bliver dement
“Er Moder Stat blevet dement? Har hun glemt, at det frie valg nu engang er det smukkeste?”, spørger Anders Kjærulff som reaktion på regeringens udmelding om, at man vil indføre et livstidsforbud mod salg af tobaksprodukter til unge født efter 2010. Han dykker bl.a. ned i en gammel bog for at undersøge vores forhold til tobak – og give et bud på, hvorfor det er problematisk at ville forbyde dette rusmiddel.
Nye afhøringer i minkkommissionen
Efter længere tids spekulation står det nu klart, hvem der skal genafhøres i Minkkommissionen i starten af april. Kommissionen har nemlig offentliggjort navnene på de seks personer, der skal afhøres, på sin hjemmeside. Her fremgår det bl.a., at statsminister Mette Frederiksens (S) højre hånd, departementschef i Statsministeriet Barbara Bertelsen, skal afhøres af Minkkommissionen igen. Bertelsen har spillet en central og ofte kritiseret rolle i hele coronahåndteringen. Sidst hun kiggede forbi vidneskranken i Retten på Frederiksberg, blev hun afhørt i hele syv timer.
Savner du programmet "Aflyttet" fra Radio24syv?
Programmet er genopstået – i hvert fald kan du finde alle gamle udsendelser som podcast og mere til.
Er en åben debat en parentes i historien?
Enhver der har sat sig grundigt ind i Corona-narrativet ved, at vi i de sidste godt to år har været vidner til noget, som vi ellers troede kun hørte til i autokratier og såkaldte bananrepublikker. Før Corona overhovedet var noget, vi kendte til, skrev den amerikanske prisvindende journalist og forfatter Sharyl Attkisson en bog med titlen: Slanted: How the News Media Taught Us to Love Censorship and Hate Journalism . Uddrag: When the facts don’t fit their Narrative, the media abandons the facts, not the Narrative. Virtually every piece of information you get through the media has been massaged, shaped, curated, and manipulated before it reaches you. Some of it is censored entirely. The news can no longer be counted on to reflect all the facts. Instead of telling us what happened yesterday, they tell us what’s new in the prepackaged soap opera they’ve been calling the news.
 
 

Er det svært at holde sig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

 

No comments:

Post a Comment