Mar 2, 2022

🆔🎖️🦨 ~ (Nøjjj hvor blev jeg sur på NemID supporten i dag!) Den digitale singularity black hole MitID(iot) app der har kostet 900 millioner at udvikle. Når maskinerne, kunstig intelligens (AI), digitalisering, robotisering bliver bedst, hvad gør de så med os? (SoTW) ~ | Blogger: UNDSKYLD til den arme unge medarb. på NemID i dag. Jeg overfusede hende total og det ligner mig ikke! Mistede jordforbindelsen i et øjebliks frustration! Har skiftet telefon og det gør man ikke uden GIGANTISKE problemer! Måtte ringe til min bank mht. MitID, som havde TVUNGEN mig hen på platformen og det gik nogenlunde smertefrit, at konvertere, men også at få den nye Mobil til at virke med MitID! Der var dog den lille krølle, havde IKKE skrevet mit personlige Mit(ID) ned, måtte jeg bruge ½ time på. Det værste var dog NemID som overhoved ikke er nemt, når man skal skifte telefon! En gang til for prins Knud, tænkte jeg, var det mig som var en idiot! Havde slettet min telefon og eller NemID på den gamle og det skal man IKKE gøre! Yderligere smidt mit fysiske nøglekort ud, for hvorfor skal jeg beholde det, når jeg har min NemID app? Og så til sidst, har jeg, navne- og adressebeskyttelse og så var fanden, løs i Laksegade! INGEN kunne nu hjælpe mig uanset hvor mange kontrol spørgsmål som supporten på NemID spurgte til! Da hun så jeg var "anonym", så var jeg grim som en død rotte; fattig som en kirkerotte! Det eneste som var til rådighed, var, at stå nede i en Borgerservicekøen med pas og et sødt smil og "tigge" om et nyt nøglekort! GUDFADERBEVARE MIG VEL! Grunden til jeg var blevet så pissesur, var ikke NemID! Men flere års digitale tvang, fordi, det ønsker Big Tech, sammen med kunstig intelligensen og kontrol og transhumanisterne! Tusindevis af danskere har fået en advarsel netop nu, fra DK Hostmaster og ændringer af vilkår, for .dk-domænenavne, så de kan lukke ens webside med ny smart mulighed for suspension, som følge af en kendelse fra den danske Højesteret. Dvs. digst.dk kan bestemme over du og jeg, og hvad vi skriver på vores blog og websider. Og vi har alle hørt om at Ane Halsbræk-Jørgensen og kommunisterne, vil stille bloggere og influencere til ansvar!. Og ja, så var jeg også irriteret over, at Molslinjen, tvinger folk til at registrere sig, SELVOM, de skanner ens bilnummer og kan søge ALT om dig, via Staten! Et nyt EU-direktivet for sørejser over 30 sømil kræver, at man registrerer fornavn, efternavn, fødselsdato, nationalitet og køn på en selv (og antal medpassagere) og klikker på bookningen, at man selv rejser med, frem og tilbage.! KONTROL KONTROL KONTROL SÅ SINDSYGT! (ingen NemID ingen færgeoverfart) ... Jeg har selv arbejdet med IT engang under danske storbanker og Goldman Slacks og Rotterne (Rothschild) i mere end 20 år... |

KUN I DANMARK (NORDEN)


WEF og de Young Global Leaders Motto: Bliv 100% digital uden plastik, papirpenge og med digitale apps, der tænker for dig, ellers kommer Staten samt Tech-giganter efter alle dine værdier! Du må IKKE være anonym længere! 


Nægtes der, og uden kontanter på lommen, bliver man umyndiggjort og kommer under et såkaldt værgemål med fratagelse af den retlige handleevne! Lønkonto,  regninger og levevilkår er nu under supervision, og eksistere og ejes under statens ledelse, der bestemmer, om du skal leve eller dø! (er du digital eller analog)...No comments:

Post a Comment