Mar 8, 2022

✋👮⚖️ ~ (FRIFUNDET! Det hele er politisk, korrupt og pilråddent!) Vi kan åbenbart nu blot konstatere, men ikke bevise, at hele toppen i Sundhedsstaten, Medier, PET, FE, Rigspolitiet (kommandocentralen) og toppen i FKO, som snakker jævnligt med Kongehusets-Konge-Pingo og politikerne, er involveret i korruption, lønagtigheder, Falske Flag begivenheder og hemmelige krige (SoTW) ~ | Blogger: HVOR er det sindssygt, at (Frimurer danske domstole) dommere frifinder, både, Bettina Jensen og Mariann Færø (og hendes fake venner fra Danmarks Radio m.fl.) for bestikkelse. Og det ikke kun fra min korte militærtid eller kammerat i specialstyrkerne, ej heller, noget jeg tager let på, eller kommer med injurierende udtalelser, om. Det er bare en konstatering, som en opsøgende borgerjournalist med interesse i korruptionen.. [LÆS VIDERE]... PS: Wauv! Tv-eksperten Jan Swyrtz fortæller til Se og Hør, at han er spidskandidat for Moderaterne i Østjyllands Storkreds. Du kender godt, den lille selvfede korkprop, LarsShrekDenLøkkelige (Lille Lars og Generalen af Shitstorme), samt Kristian Jensen (omvendte Brubaker - en bombe under systemet) der med underskriften på Corona-bedraget WEF/DK-aftalen i 2018, sidder vi lige nu, med lort til halsen? Og bedraget alle danskere, siden, han "snød" Hanne Boel for 30.000 kr. Du ved godt, hvem jeg mener ikke sandt?... |


https://www.bt.dk/samfund/live-nu-falder-der-dom-i-bestikkelsessag
https://www.berlingske.dk/samfund/tidligere-politichef-frifindes-for-bestikkelse
Peter Andersen, tidligere direktør i DR, og Bettina Jensen, tidligere afdelingschef i Rigspolitiet. Fotos: Agnete Schlichtkrull og Bjarne Lüthcke

Tidligere afdelingschef i Rigspolitiet Bettina Jensen er blevet frifundet for en anklage om bestikkelse.

Det samme er en medtiltalt konsulent.

Det har en dommer ved Københavns Byret afgjort tirsdag.

55-årige Bettina Jensen var tiltalt for at have modtaget knap 800.000 kroner i bestikkelse, mens hun sad som afdelingschef i Rigspolitiet og blandt andet stod for konsulentkontrakter.

Pengene har hun modtaget fra konsulenten Mariann Færø, som i samme periode fik godt ti millioner kroner for sit arbejde for Rigspolitiet. Der er dog ikke fundet bevis for, at der er sket bestikkelse, mener dommeren.

Specialanklager Søren Harbo havde nedlagt påstand om to års fængsel, mens begge forsvarere har argumenteret for frifindelse af de to kvinder.

/ritzau/

(SoTW fortsat) 

Det er også kommet frem, at (B up front v/Bettina J. - Spirituel udvikling til privat, erhverv), den bestikkelsestiltalte tidligere tredje øverste chef i Rigspolitiet, Bettina Jensen, og det systematiske brud på udbudsloven, har netop smidt tidligere økonomidirektør i Rigspolitiet Nikolaj Veje, under bussen, og er DYBT involveret. 


Sammen med alle hendes fake venner og veninder såsom Mariann Færø fra Danmarks Radio, herunder tidligere DDR-boss, der fik vennetjeneste af politikvinde. 

Nåååå, det vidste du ikke at Bettina Jensen, lille charmetrold, og slår sig som "spirituel", der malkede politiet, staten og skatteyderne for over 47 mio. kr. (vha. ulovlige kontrakter). 

Vi så på mens den tidligere enøjede justitshævner og overvågningsminister Lord Sauron Pind, tillod bedrageriet. BT har gennem tiden dækket meget intens sagen, men åbenbart, er Bettina, som påstå hun er spirituel, "mandsopdækket". Måske, "ved hun for meget"?... 

Præcist som Tibetsagen og tons-vis af andre sager hvor politiet fortier, benægter, bedrager og svindler. Politiet er udenfor demokratisk og retslig rækkevidde. Politiet er hævet over loven, borgerne er gjort lovløse. Borgerne er underkastet lovens mindste paragraf, samtidig med, at de reelt har mistet alle borgerrettigheder og menneskerettigheder, mens Politiet selv går fri, dækket ind under centraladministrationen's korruption. 

Her, snakker jeg om Polititoppen, normalt er det sådanne, at den almindelige politibetjent og folk på laveste niveau i centraladmin. er gode mennesker. 

Blot en mening, men dan endelig din egen og fortag det research som er nødvendigt, for at blive klogere... |

No comments:

Post a Comment