Mar 31, 2022

👁️⃤🤘📐 ~ (Åh nej! 3 mio. konge-kroner og 5 års arbejde spildt!) Endnu en flok fra sandhedsbevægelsen må gå slukøret hjem efter at være blevet rusket på plads af retsstatens Frimurerkorps og tabt millioner (SoTW) ~ | Blogger: Nej, nej, nej, vi gider ikke at høre om, at Dannevang, er styret af frimurerne. Jamen så tal du med Knud Jakobsen, fra partiet: Folkets Ret (RettenPaaVrangen.dk) som har hjulpet hundredvis af alm. danskere, fra den rige Bøje Nielsen til alm. husmødre, siden 1975 indtil dato, klædt af til skindet, frataget alt, der udløste selvmord, mistet hus, værdier og børn, eftersom de gik op imod Frimurerne. Hædersmand, Orla Møller, 1916-1979 præst, S-justitsminister, Knud's gamle lærermester, som han tit snakkede med på Christiansborg om grusomhederne der fandt sted og han var rystede, også selvom han selv, var frimurer! Knud mistede selv alt eftersom han fik afsat flere dommere. Det var et decideret hævntogt, gennem 50 år, fra især Soro-klanen, som til sidst, fratog Knuds private ejendomsgård og nedlægge et erhverv, på en moms og gældsfri velplejet 15-20 mio. kroner stort og verdensanerkendt “hestestutteri” i Dianalund (heste prinser opkøbte) og efterlod Knud og hustru, uden en krone, med 2 sultne hunde, fordi, man var "imod", Den Danske Frimurerordenen... [LÆS VIDERE]... 🙅‍♀️PS: Det er ikke en aprilsnar: 1. april skal 46.200 virksomheder betale coronalån på 22 mia. kr. tilbage til staten. Knap 3000 virksomheder frygter konkurs! (watchmedier)... 🥳NOTE: Og til dig Ditte din 'Okinok' på B.T's Det, vi taler om, med millionhyre, luksus og jydejokes. Herunder burde være nok stof til eftertanke af de "rigtige nyheder", du burde sende i dit vulva-sladderprogram i morgen. I stedet for at gøre Sandhedsbevægelsen til grin, fordi, alle i panelet er Pro-vaxxere og beskytter rigmænd og adelsfolk, der babber på fars salonriffel og vandpibe, på 'Blue Oyster' Bar. Gør, din sure pligt, Ditte, og vær en rigtigt journalist og ikke lovprise, RØDE-Jim og alle frimurerne og den Israels efterretningstjeneste... |

Jeg selv på SoTW har kæmpet en hård kamp imod SU-styrrelsen da jeg var under uddannelse. Statsforvaltningen og fogedretten i 13 år mht. min datter og mit hus og lige nu, Gældstyrelsen og retssystemet, fordi, jeg var så forbandet fræk, at oprette et 1-kroners enkelmandsfirma, som aldrig blev taget i brug og er nu i dag, ulovligt, at eje. 

At gå op imod staten, og især, hvis det har noget med menneskerettigheder at gøre, eller ulovlig embedsførelse eller andet, som kan rettes mod én eller alle, af de 179 folkevalgte, er livsfarlig forretning og du taber - HVER gang, som "menigmand". 

Og jeg kom i det "fine" selskab, uddannet fra CBS, flere af mine klassekammerater har i dag gode stillinger, én i Mærsk HQ. Jeg har festet igennem på broderloge nr. 55 Pax I.O.O.F.. Logen. Min søsters soldaterven, har forsøgt erhvervet som "frimurer-soldat" et hav af gange, og jeg har været blandt bank-eliten i HQ, fra den største bank i Norden, samt IBM, hvor det var kendt, hvem som var frimurer af højere rang. 

Og i Sandhedsbevægelsen, siger man, vi har vundet, Cabal (Kabbalah, Den mørke stat, skyggeregeringen, Rothschild & Co, Blackrock og Vanguard) har ikke mere magt. Øhm. jeg kan ikke lige se det? Tarot by Janine siger at 38 lande, har overgivet sig til DeHvideHatte. Jeg tror næppe DK er iblandt. Desværre.  

Dannevang, er en af de aller STØRSTE og dødsensfarlige, af alle, som sidder i toppen af kranskagen. Det er, ALDRIG dem, som sidder på gulvet, ud af de ca. 100.000 frimurer og 1 mio. fra centraladmin. Det er dem, som sidder i toppen, som bestemmer og styrer landet. Det kunne være Kongehuset og Forsvarets topledelse, Rigspolitiet, PET og FE, samt de 423 fra StatsAdlen, VL-grupperne, og de CEO fra Guld1000 virksomhederne og naturligvis Overlæge Walter med-den-store Schwartz... |


 

 "Jens Otto Krag, Anker Jørgensen og Orla Møller, alle frimurer. Fleste frimurer er fra rød blok, især S, men blå blok, også. Knud var den eneste dansker, som vidste, Jens, Anker og Orla, gik til frimurermøder. Orla advarede Knud at de var "farlige" og Orla sagde; 'hvis ikke jeg var frimurer, havde jeg aldrig fået min post, som minister.'"  

~ Knud på videoen...  


Den første ikke-frimurer der blev lukket ind var Dronning Margrethe i 1993...


"Kongehuset, styrer Den Danske Frimurerorden og frimurerne styrer alle ministerier og styrelser" ~ Knud Jacobsen fra partiet: Folkets Ret (RettenPaaVrangen.dk)


🙏PS: SoTW største ønske er, at De Hvide Hatte, har overtaget Dannevang, eller er på vej til, at bringe landet, på rette køl igen. Dette, kan ikke fortsætte. Rygter siger, i de tunge spirituelle kredse, at alle som er "stemplet" med Coronasmitte i offentligheden, er de fakto, udstillet som værende "under processing". Alle i det danske Kongehus har haft "Corona". Check hele den Svenske kongefamilie - alle - har haft Corona. Det gælder også, Sveriges første kvindelige statsminister, Magdalena Anderson, Annie Lööf og Per Bolund... |  
*****************************************

Frimurerne i Danmark og Norge De hemmelige ritualene 1 - Den første ikke-frimurer der blev lukket ind var Dronning Margrethe i 1993. (Secret Freemasons of DK and NO)No comments:

Post a Comment