Mar 13, 2022

📘📒🥳 ~ (196M støttekroner, guilty pleasure & 'ønsket' flygtningestrøm?) Er ukrainere i en anden og særlig bedre klasse end danskere, romaer, fattige, arbejdsløse, hjemløse, eller dovne med muslimsk baggrund? (SoTW) ~ | Blogger: Undskyld, men føj, for en politisk stank af komøg og patetisk pladder! Millionoverbetalte Hall of Fame, Knæk Cancer Natasja Crone, med skandaleramte Johannes "hestehviskeren" Langkilde. Imens Rasmus 'TanteTrold', takker Musk's rumfartsfirma SpaceX for at sikre satellitinternetadgang. Tror ikke Rasmus ved, at QFS-internet er lige om hjørnet og sender DE VIRKELIGE nyheder, snart! Alle, de smukke toplønnet journalister af kommunister og 'Demokrater' og en del af 'Kabbalah-klanen' som skal sælge dig NATO's ønske om militært oprustning, afskaffelse af forbehold, og til syvende og sidst, en 3. verdenskrig. Selskabet Meta, bag Fjæsen og InstaScam, vil tillade brugere i nogle lande at opfordre til vold mod russere og russiske soldater! Mørke-Mette's frit lejde som dansk lejesoldat, at gøre det samme! o.s.v., o.s.v. o.s.v. De gør det smart, som altid, via "indsamlingsshows" for støtte til et "land" som Ukraine, som de mener, er under vestens beskyttelse, fordi, "Rusland" altid har været Vestens nummer uno, fjende! Ligesom, de altid gør det, når det medicinske mafia, skal samle ind til, at lave Coronavaksiner eller toksisk kræftmedicin. Ukraine, er så et korrupt land, du tror, det er løgn!. Ja, vi skal alle hjælpe uskyldige mennesker på flugt, men TÆNK DIG RIGTIGT GODT OM, og follow-the-money! Som jeg har sagt, verdensalt.dk er altid på 'pletten', kan heller ikke skrive om pyramiderne i Egypten, hvis jeg ikke har set en Sphinx i øjnene og følt 'enegien.'. Kunne kun klare 30 minutter, før kulden havde bidt sig fast, men blev også så enormt trist, at skulle se på storskærmen, at krise-skuespillere, grædekoner, børn og kvinder, altid bliver hevet frem, som offerne, i en "krig" (special operation), som ingen sætter sig ind i. Mange russere deler i dag Putins opfattelse, at Ukraine altid har været en del af Rusland, ihvertfald halvdelen! Men det har OVERHOVED ingen betydning, fordi, Russerne bomber ikke civile og invadere, de angriber Nazi-kollaboratører og NATO/EU/UN/USA AKA 'Kabbalah-klanens' AKA Den Mørke Stat egne fæstninger og militære mål, dybt inde i hjertet af Ukraine, hvor få, danskere har sat sin fod! Det har jeg, med KÆMPE kontraster. Fra luksus, luksus til områder, der ligner, Slaget om Kijev (1941)! Mange er virkelig fattige! Det er på tide at se kendsgerningerne i øjnene, mine venner, intet er som det ser ud... |

Husk remsen: "Licens er noget vi giver hinanden". "Skat - det er noget, vi ta'r fra hinanden!"."COVID-19 er noget vi smitter hinanden med". “I krig er sandheden det første offer”... 

I en kommentartråd på B.T.'s clickbait helvede, indrømmer man, at omkostningerne finansieres FULDT UD af DR og TV 2 og at, kunstnere og værter får et honorar for at stille op!! Så ikke nok med, at DU (men ikke jeg) betaler for hele skidtet via licensen, samtidigt med, at DU, lægger endnu flere penge, oveni, fra surt tjente penge, til noget, som INGEN kan kontrollere, hvor går hen til! 

Skal jeg hjælpe? De 200M, og efter Søndagens Folkekirkens Nødhjælps årlige husstandsindsamling, når den sikkert op på 300 millioner konge-kroner. De går heeeelt sikkert DIREKTE  til Ukraine og de nødlidende. 

Nååååå nej, undtagen så skal der betales, regninger, lønninger, arrangørerne bag showet, værter og kunsterne, skal også have løn, teleudbyderne, lyd- lys og opsætning, strøm og el, DR Koncertkoret, krise-skuespillerne, bestikkelser, journalister, der rejser til udlandet, hotelophold, logi, så lad os sige, 25 kr. ud af hver 100 kr. går DIREKTE til Ukraine. 

Hvis ikke krigsherrer af diktatorer og andre som skummer fløden, som multinationale selskaber, nupper en bid. 

Altså, 5 kr. ud af hver 100 kr. går DIREKTE til Ukraine...


   


lidt med vilje at sløre billederne... 


No comments:

Post a Comment