Feb 2, 2022

✊♾️💖 ~ (Spol din hjerne tilbage til 2019) Man skal holde magthaverne i kort snor (FOLKETS.DK Februar Arkiv 2019) ~ | Blogger: [🔨Nedbrydningstiden er OVER OS!... Oplysningstiden er på vej!... Et nyt fundamentalt menneskelig spiritual paradigmeskift, er kommet for at blive!!! Vær Beredt!🤯]... (krise, indre vrede og belastningsreaktion) - Artiklens hovedmand, fortæller os, "vi ikke ønsker 'Gule veste' og den slags: vi vil ikke have en masse revolutionær ballade. Det kan ikke betale sig. Det er grimt." siger han... HVORFOR? Kendetegner de Gule veste ikke bare den indebrændte stilsigende revolution som projicere sig ud fysisk, at vi ikke ORKER mere. Hvorfor må den danske befolkning ikke bekende kulør og begår direkte mytteri, laver revolution og hvad der deraf følger? Behøves det at være voldeligt?, naturligvis ikke.. Vi stormer gerne med 30.000 mand høj ind på Rådhuspladsen, for at hylde de mandlige håndboldhelte, eskorteret med kampfly, luksus Herning Busser, champagne og stor shubang. Vi er et Guld VM helteland, fint skal de være, selvom vi glemmer de kvindelige version af håndbold og fodbold- verdenen. Danske politikere og centraladministration overlever, fordi de ved, at de har støtter i befolkningen og der er ikke tradition for blokader og demonstrationer, i større målestok, i Danmark. Vi kan heller ikke tælle til 1.500 milliarder kroner, som står på de offentlige finanser hvert år, samme som Danske Bank, snød verden for.. Vi orker ikke Kliken fra St. Elmo eller The Breakfast Club ungdomsoprøret, vi har nok i os selv, og er hjernevasket til døde, i skidt og møg stress og pengeproblemer, i forvejen. At snakke om, at tør gå op imod 'systemet'. Puhaaa.. Det system som giver os, alt hvad vi ønsker os, gennemsnittet af den danske befolkning har masser af penge og gemt væk i skattekisten, inden gebyrer og inflationen, æder det op. Der er ingen som ønsker, at blive som Dovne Robert, vi frygter faktisk, dette. Derfor vil vi hellere lide i stilheden fra stress, jag og livsstilssygdomme og lyve lidt om vores pragtfulde liv i skyggen af problemer, som hober sig op, konstant. Derfor vælger vi konservativt og af vane, fordi så føler vi os sikre og trygge og skal ikke tage stilling, til vores eget liv, lad endelig andre, gøre det for os.. [LÆS VIDERE]... |


Dannebrog hyldet i Det forjættede land Ukraine, anført af CIA, commie-nazister, og korruption... 


Mørke-Mette's 'pigegenåbning' med Søren Barbapapa, så hun genopstår som heltinde...


SS(T) Medical Core Brostrøm advarer (lyver) om ny smittebølge til efteråret...


Klovnen Johnson deltog i 6 lockdown fester - hvordan fanden kan han forsat overleve?...


*******************************************

Hentet fra: https://www.verdensalt.dk/2019/02/folketsdk-man-skal-holde-magthaverne-i.html 

🎭"De Astrologiske forudsigelser for 2018-2021, rummer begge en større "Saturn/Pluto-storm". I det mindste vil den første periode vise os nogle ubestridelige advarsler om kommende sammenbrud" (den engelske astrolog Lyn Birkbeck bogen: "Understanding the future"(forstå fremtiden)

🔮(SoTW fortsat) - Det er utvivlsomt den allerbedste tid, at være i live lige nu på vores planet. Vi har alle sammen valgt, at blive hængende, bedt om og spurgt til, fordi tidsperioden netop nu, oplysningens tid er på vej. 

De fleste mennesker er slet ikke klar over, vi bliver stopfordret med strømninger af energier hele tiden, nok mere synligt efter Mayarnes kalender, der slutter netop i 2012 og begyndelsen på en ny; Den Gyldne Tids fødsel. Et ifølge Mayaerne meget signifikant tidspunkt, som altså kun sker hvert 26.000 år... 

En form for accelererende version af Ascension, er født, som ingen andre sjæle har oplevet før nogen steder i universet. I øjeblikket forestår begivenheder og klargøring for at bringe denne plantes frihed, fred og velstand. 

Ting sker for at befri os alle fra styreformer, der virker til at undertrykke din frihed, som har undertrykt dig med løgne om, hvad det i virkeligheden sker. Dette tyranni er nu ved at blive forvandlet. 

Vi fortsætter med at bevæge os hastigt fremad mod de transaktioner, som frembringelse af de nye finansielle og bankmæssige instrumenter. De enorme rigdomme der længe har været skjult af de store dynastiske og spirituelle familier, så som Greven af Saint-Germain, er næsten klar til at blive distribueret ud til alle mennesker på jorden. 

Vi har fået en gave ovenfra, LAD UDRENSNINGSPROCESSEN BEGYNDE!!!... (so be it and so it is!)... |   Læs også: Finanskrisen - astrologiske forudsigelser, der holdt vand... 

MAN SKAL HOLDE MAGTHAVERNE I KORT SNOR

DE VED IKKE SELV NÅR DE MISBRUGER DERES MAGTMan skal stoppe magthaverne inden det løber løbsk. Magthavere kan ikke stoppe sig selv, så de skal holdes i ret kort snor. De ved ikke selv, når de misbruger deres magt. Og de bilder sig ind, at de jo er gode mennesker - så når nogen er imod dem, så er det fordi de er onde og skal straffes.

Vi ser tendensen i disse år. Vi ser den blandt andet fordi der ikke rigtig er et nærliggende skrækeksempel, som kan holde vore magthavere på måtten. Efter muren faldt har vore magthavere ikke i samme grad behov for at kunne sige, at de er 'bedre end i østblokken', fx. Derfor smuldrer demokratiet og forståelsen af hvordan sådan noget fungerer.

Da muren faldt skete det nogenlunde fredeligt – i de fleste lande.
Men - så vidt jeg husker - så skete der det i Rumænien, at Ceaucescu blev nervøs og fik arrangeret en støttedemonstration, som gik galt for ham. Han holdt tale for de udkommanderede 'tilhængere' som skulle hylde ham. Men på et tidspunkt buh'er en tilskuer. Det hele bliver transmitteret på tv. Og i modsætning til andre gange - går der kun sekunder før hele pladsen med 50.000 tvangsdemonstranter buh'er af ham.

Hans kone tysser på dem - men Ceaucescu selv vender sig imod sin kone og siger hun skal holde kæft. kameraerne panorerer væk, men lydfolkene bliver ved med at bringe lyden på tv. Inden der er gået mere end en eller to dage, har de to Ceaucescuer været stillet for en standret og er blevet dømt og ført udenfor og skudt. Ikke nogen stolt dag i det lands historie.

Men forudsigeligt i forhold til det terrorregime de førte.

De var ikke selv klar over det. De havde ingen bevidsthed om at være så forhadte. Især fru Ceaucescu var clueless.

Man skal holde magthaverne i kort snor. De kan ikke selv styre det.

Og I Helsingør kommune ser vi de første rigtig klare tegn på, at det kniber med demokratiforståelsen. Man forsøger at true og intimidere ganske almindelige borgere, som går ind i en sag om dårlig behandling af en borger i Helsingør.

Man forsøger at stoppe en PR-katastrofe ved at politianmelde Erik Guldager, der leder en flok helt almindelige mennesker, som vil sende kommunen kage hver uge - indtil kommunen gør det, som faktisk er kommunens opgave.

Det er ganske udmærket, at vi får 'lorten på bordet' nu. Længe, længe før magtarrogancen har vokset sig så stor, at befolkningen begår direkte mytteri, laver revolution og hvad der deraf følger. For det er ikke noget vi skal ud i.

Vi skal ikke ud i 'Gule veste' og den slags.

Vi skal simpelthen presse magthaverne til at erkende, at de kun er magthavere så længe de faktisk har befolkningens støtte. Det kniber lidt med den forståelse.

Og vi vil ikke have en masse revolutionær ballade.

Det kan ikke betale sig.

Det er grimt.

Gør noget - før det er for sent.

https://www.folkets.dk/node/3260

No comments:

Post a Comment