Feb 13, 2022

🙏 ~ 💝 (Politik, Medier, DDR, Frimurer symboler, forandringer og konsekvenser) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: Sindets 'mørke' kræver ''lys' af en helt særlig kraft og her spiller spiritualitet ind som er helt VIDUNDERLIGT, at opleve. Men hvordan kan man vide eller overhoved ønske, at vågne op af tornerosesøvnen, når drømmen, føles rigtigt? Når først dit eget sandhedsbillede ændrer sig radikalt, kan det skabe den balance, første eller sidste brik, i puslespillet, du mangler i livet. Dog, render mange millioner mennesker forvirret om på jorden for at finde den længste vej til graven, sagde Storm P, engang. Hvorfor har vi så pokkers travlt med lade os dumpe ned i faldgruber, såsom frimureriet, religiøse bevægelser, og grupperinger med politiske ligesindede, når vi inderst inde godt ved, det ikke er sundt for os?... Jeg er ikke alternativ behandler, spiritual ekspert eller promovere influencer marketing i andres liv, men ser i dag mig selv som en, der kan give andre et skub i den rigtige retning mod noget, som er en mere realistisk opvågningsprocess for dem, at leve med, når fremtiden og rejsen til Utopia, sker med en håndbevægelse. Fremtiden ser lys ud, men ting sker naturligvis ikke, overnight. Det er en lang process, der tager sit udgangspunkt, indeni og på sjæle-niveau. Men jeg begrænser ikke spiritualiteten til at løfte mit eget liv. Jeg bruger også spiritualitet til at løfte andre mennesker og give dem retning i deres liv, så også de får balance og mening. Dog, er jeg nok den eneste i Kongeriget, som deler min erfaring, viden og råd, gratis! Min udtræden af det pulserende erhvervsliv, i hjertet af IT bankverden m.fl. var brutalt og let, på samme tid. 6-8 år forinden, var jeg klar over, mit liv skulle forandre sig, grundet min spirituelle opblomstring, og følte mig lidt presset ind i straffeboksen, gang på gang, under falske beskyldninger fra chefer, indplantede rygter og andres forvildede fordomme, fordi, jeg var i massiv forandring. Hjemmefronten med kone og lille barn, var ligeså konfronterende, tror jeg skal holde mig fra kvinder fra, østlande. Især ukrainere, deres mørke fortid og kultur, er bare for svært, at håndtere og forstå, som Skandinavier, når man gennemgår, rivende spirituel udvikling. Det hele var ment som et eksperiment, at træde heeeelt ud af vor 3-D matrix af illusionen, som jeg kalder det, nu en permanent del af mit livs virke. Kan jeg gå tilbage som førhen, nej, men venter i spænding, på hvad, fremtiden måtte bringe. Coronakrisen er 100% slut for Vesten, som også var dem, der "opfandt" agendaen. Asien og andre lande, er stadigvæk dybt forankret. Danske tabloidaviser opfinder sensationshistorier i et væk, så alle glemmer alt om hvem som var, ansvarlige for Coronakrisen, vaksiner, FE-Findsen og Minkslagtningen. Og alle vasker hænder, fra såkaldte dagbladsmedier, eksperter til hele centraladministrationens totale-teater-tavshed... |

Video: Find Fem Frimurer Fejl ... 

 
10.14
Danske coronaeksperter taler ud om deres største fejl: 'Jeg kniber mig stadig i armen'

Berlingske har flere af de førende danske coronaeksperter sat ord på, hvad deres største fejltagelser har været i løbet af den nu mere end to år lange pandemi.

- Jeg kniber mig stadig i armen over, hvor meget verdens regeringer overreagerer på corona. Det stod klart fra starten, at sygdommen primært var farlig for gamle og syge. Al logik tilsiger et fokus på at skærme de sårbare – uden at skade andre. Men proportionerne forsvandt til fordel for et fokus på at holde smitten nede for alle, som om vi kunne udrydde covid-19, siger Christine Stabell Benn, som er sundhedsprofessor og vaccineforsker ved Syddansk Universitet, til Berlingske.

Hun fortæller videre, at hun undervurderede, hvor lidt videnskabelig evidens kom til at fylde i myndighedernes coronahåndtering - på bekostning af frygt.

Viggo Andreasen, som er lektor i matematisk epidemiologi ved Roskilde Universitet, erkender, at han undervurderede sæsoneffekten, da han i foråret 2020 var åben modstander af den hurtige genåbning af samfundet. 

Du kan læse svarene fra flere af de andre kendte coronaeksperter i Berlingskes artikelNo comments:

Post a Comment