Feb 22, 2022

🔓🕳️🧱 ~ (Memory-wiped & Top Secret) Nu åbnes Danmarks dybeste hemmelighed for offentligheden: Isenkram, alle militære hemmeligheder er fjernet og gemt væk, for længst. Nogle bunkere er stadigvæk aktive som ingen må vide om (SoTW Arkiv) ~| Blogger: Over hele landet og under Den Kolde Krig blev mere end 1400 koldkrigsanlæg opført i Dannevang. Dem, som ingen må vide om, er dem på Færøerne og Grønland, tophemmeligt mikrofilmdepot samt Camp Century: Den hemmelige by under Grønlands indlandsis. Sjovt, at Kongehuset, var altid dem, som valfartede til disse steder. Den, som stadigvæk er "aktiv" er Koldkrigsmuseum Stevnsfort - NATO's militære spionlytte-installation, over 2 km sikret tunnelsystem i 60 meters dybde, som jeg selv har været i, ifølge Ole Dammegard, efter en privat session, "nogle af os", fik engang.. Forsvarets Efterretningstjenestes lyttestation i Nordfyret ved Dueodde på Bornholm var sammen med Flyvevåbnets og Søværnets radarstation i Almindingen blandt Danmarks vigtigste bidrag til NATO under Den Kolde Krig... Som MP'er ved Flyvestation Værløse, har jeg personligt beskyttet og besøgt 60 meter nede i NATO's forsvarskomando (Vedbækbunkeren) som nu er flyttet til 'aktive' CAOC Finderup (samt militære overkommando)... I dette liv, og du tror det er en løgn, fik jeg en "memory-wiped" under [LÆS VIDERE]... |

https://www.berlingske.dk/internationalt/danmarks-dommedagsbunker-var-moerklagt-i-40-aar-nu-kaster-den-lys
 


https://bibliotek.kk.dk/nyheder/artikel/5-koebenhavnske-tunneller


Liste over danske befæstninger, koldkrigsbunkere, tunneler og hemmelige anlæg m.fl.FORTSAT... 

I dette liv, og du tror det er en løgn, fik jeg en "memory-wiped" under... plutopilot MP- eller under Bevogtningenstjenesten (militær politiet med hund) tilbage i slut 80'erne.

I al hemmelighed, fløj VIP's og DDFO-Daisy, gennem Flyvestation Værløse, som var det en feriekoloni. Vi bevogtede også den militære kommando FKO og Vedbækbunkeren (NATO, NADGE).

En lang historie kort, jeg så tophemmelig (våbenagtigt udstyr) som kunne skade menneskeheden og derefter fik jeg en sletning af hukommelse omkring emnet via en frekvensmaskine. Kan også kun huske jeg gik 60 meter ned (3-etager) og intet andet - som i INTET.


Det var en sergent fra bevogtningen som skulle "blære" sig overfor mig, og pludseligt, fortrød, at jeg blev inviteret ned i det allerhelligste NATO-bunker i Dannevang, dengang.

Inden turen hos min holistiske naturlæge ND, som fik spurgt mit højere selv om begivenheden, fik jeg lagt tarotkort hos venner som triggede situationen og ville have klarhed. Tarotkort lægning og mit HS via min naturlæge var næsten identiske.

Og du tænker, idiot, det kan ikke lade sig gøre. Sådanne teknologier findes ikke og jeg er ikke så vigtig og blah blah blah... Du har sikkert ret, men fortæller bare hvad kom op og vende et par år tilbage, da jeg skulle tænke tilbage på min tid i Flyvevåbnet...

Hvis man kan flyve med én af 1980'ernes Solar Wardens rumskibe, der kan tage os dele af galaksen på 6 minutter, via David Adair's opfindelser, så kan, Raket-Madsens Rumlaboratorium, godt lukke ned, for bestandigt. Man kan simpelthen ikke fatte, hvad militæret er i stand til i dag og hvad de besidder af know-how... Og jeg har mødt David Adair i USA og tror på ham... | 

No comments:

Post a Comment