Feb 26, 2022

📺🙏🕉️ ~ (Hvor åndelig er du?) Tv-vært Sara Lygum er meget spirituel: Før var jeg bange for at sige det højt (B.T. 2021 Arkiv) ~ | Blogger: ENDELIG tænker du nok! Endelig er der én som tør snakke om tabuiseret spiritualitet!.. Ja - de (fleste) er kvinder, som springer ud i det 'alternative', som bliver eksponeret i medierne, ikke så mange af mændene i disse me-too tider, bare for at nævne hvor galt det gik for Per Brændgaard, som blev beskyldt for voldtægt og Martin Hejlesen, Danmarks FARLIGESTE mand, er han blevet kaldt... BT kunne have hidkaldt verdensalt.dk, men ligesom Per og Martin, er jeg for politisk SPRINGfarlig, én som tror på UFOer og rumvæsener eller konspiratorisk... Jeg er selv uddannet hos Marzcia Techau, der er en TV-kendt clairvoyant, reikimester, healer og medie og på Reiki 2, blev jeg mødt med endnu en berømthed, Ejendomsmægler Pernille Sams, der var i mange år vært på programmet "Liebhaverne" på TV2 og på "Huse der aldrig kommer til salg" m.m... Og jeg er ikke den som går i svime, over tryllestøv berømtheder, bliver ramt af rystesyge og går i baglås, det var nærmest som om, at Fru Sams, Dronningen af Danmark, trådte ind i stuen og alle nejede og bukkede og sukkede... Desuden er Pernille Sams gift med (den store kanon), Preben Pamsgaard - tidligere gift med (Jane Doe), som jeg har gået hos i 10 år, da hun var healer og kender skam også hendes datter, som jeg gik sammen med i en årrække, da vi mødte og blev Indviet i Kriya Yoga & Horoskop (Swami Shankarananda Giri). Kender til Pamsgaard familiens DYBESTE hemmeligheder og alt det skidt (Jane Doe), hun desværre kom ud for, både med sin praksis, hendes klink shop, personligt og efter sin, skilsmisse, med Preben (han er ikke en helgen)... Ja, verden er lille og fordi man betragtes som en berømthed, er det ikke ensbetydende med man har gennemgået den mørke spirituelle uddrivelsesfase, eller udrensningsproces med, at tømme sit indre korpus for det ENORME ego, forsvarsmekanismerne, alle traumerne, uforløste chok og forskellige former for frygt, angst, ocd, forbier, som måtte komme, i de mange re-inkarnationer, vi alle, har gennemlevet... Sara Lygum siger nu ikke så meget i virkeligheden i denne artikel, (man) skal jo sikkert træde varsomt, når man har et konventionel erhverv, celeb og har et par børn, at brødføde. Men godt hun træder frem i lyset - UG plus med pil opad... |


Tv-vært og ejendomsmægler Sara Lygum tror på, at der er mere mellem himmel og jord, end vi lige kan se. Tidligere var hun bange for, at andre ville finde det skørt, men med tiden har hun taget det spirituelle mere og mere til sig. Og hun kan mærke, at hun træffer bedre valg, når hun lytter til sin intuition i stedet for sin fornuft.


Hvad ville overraske folk mest at vide ved dig?
»Jeg er faktisk meget spirituel og søger meget det spirituelle og bruger det i mit liv. Det er virkelig noget, jeg tror på helt inde i hjertet. Jeg bruger rigtig meget min intuition – også i svære situationer – og tror, at hvis vi som mennesker søger ind i os selv, så har vi selv de svar, som vi ofte søger uden for os selv.«

BLÅ BOG
Sara Lygum, 41 år, uddannet ejendomsmægler og aktuel som vært og ekspert i 10. sæson af boligprogrammet '3 x Beliggenhed' på TV 2. Hun bor i Odense med sine to børn, Oskar og Astrid.
FOLD UD

Hvad mener du med spirituel?
»Det er ikke en religion. Jeg er egentlig ligeglad med, hvad man kalder det. Men jeg tror på, at der er meget mere, end vi kan se, og at vi er en del af noget større. Jeg tror også på, at vi får hjælp udefra – både fra afdøde og fra universet. Jeg vil aldrig blande mig i, hvad andre tror på, men jeg tror på, at der er nogle ting derude, der er med til at gøre vores intuition stærkere, men det handler også om at turde åbne op for det og lytte.«

Hvordan har du det spirituelle med dig i hverdagen?
»Jeg har det jo altid med mig på den måde, at det er en del af den måde, jeg tackler livet og tror, verden hænger sammen på. Jeg mediterer, laver yoga og går sindssygt meget i naturen. Jeg tror virkelig, at der er en dybere mening med livet, og at den måde, vi handler og tænker på, er medbestemmende. Jeg tror, at vi altid har et valg, som vi kan korrigere tilværelsen ud fra – også i svære situationer. Jeg bruger min intuition og min mavefornemmelse rigtig meget, og jeg forsøger virkelig at lytte til mig selv og være nysgerrig på mine egne reaktioner og følelser. Hver gang jeg har gjort det, har jeg altid taget de rigtige valg, men ofte, når jeg har ladet min fornuft styre en beslutning, er det endt med, at jeg har gjort noget forkert. Hvis vi giver os selv et øjeblik, så kommer det til os.«

Det er et emne, der skiller vandene. Har det betydet noget, hvad andre har tænkt?
»Det har det helt klart gjort tidligere. Mange af mine venner ved godt, at jeg tror på noget andet, end de gør, og der har jeg tidligere undskyldt det med, at det var også bare 'sådan noget skørt noget', men jeg har taget det meget mere til mig nu, og jeg er meget mere åben omkring det. Hvis jeg bare undskylder det med, at det er lidt skørt, hvordan skal andre så tage mig seriøst og tage det, jeg siger, til sig? Det er jo en del af mig, og hvad jeg står for, så jeg er ikke længere bange for at sige det højt. Jeg har taget det til mig med en meget større integritet og besluttet, at det godt må være en del af mig, som folk kender til, selv om det godt kan være grænseoverskridende at sige højt.«

Artiklen er bragt i samarbejde med Alt for damerne.


No comments:

Post a Comment