Feb 1, 2022

👁️⃤🤐🏴‍☠️ ~ (FEs og PETs hemmeligheder: ‘Kognitiv Krigsførelsel’) Pludselig skal vi have en ny koldkrigs-krise, en lynafleder fra Coronakrisen, der som det første land i EU, lukkede landet ned og nu, op igen. En ny sikkerhedspolitiske krise - Danmark skal være i kernen af NATO samt 'verdensordens tillidsmand', sagde Mørke-Mette, Teenage-predator og Bimbo-Bramsen på mødet i går (SoTW) ~ | Blogger: Herunder i rå format, en deling fra en gruppe, jeg er med i, som jeg har fået lov at udbrede, offentligt. En såkaldt, dansk special task force gruppe af lysarbejdere, for frihed-fred-forandring. I virkeligheden er de bare som dig og mig, men ønsker, ligesom du læser, at vi få syn for sagen og friheden, tilbage. Vi kan kun gisne om, FE og PET eller udenlandsk clandestint efterretningsvæsen, har haft noget at gøre, med hans forsvinden. Er Danske neuro-rettigheder gået af fløjten? Ære være hans minde. Wow! Man begynder virkelig at tænke over, hvor "farlige", efterretningsvæsener, kan være. Det, nogle af os, har fået at vide af Ole Dammegård og om hans far var CIA og også, dokumentaren, "Stay Behind - Min farfars hemmelige krig" af Ida Grøn... PS: Alle spor er væk omkring Johan Grann, jeg har ihvertfald ikke ressourcer til, at finde ud af om han er dansk, norsk eller svensk og om nedenstående, er ægte... |

https://www.dr.dk/nyheder/indland/danske-boernehjemsboern-brugt-i-hemmelig-undersoegelse-stoettet-af-cia

"Hemmelige forsøg med trådløs påvirkning af hjernen kaldes biovåben. Omtales her i denne artikel af Johan Grann. Artiklen skulle have været bragt i Information. Johan Grann døde på mystisk vis den 24. januar 2022, og artiklen blev ikke offentliggjort." ~ unavngiven kilde...


"Secret experiments with wireless influence on the brain are called bioweapons. Mentioned here in this article by Johan Grann. The article should have been published in Information.dk. Dagbladet Information, is a Danish newspaper. Johan Grann mysteriously died on 24 January 2022 and the article was not published." ~ Unnamed source ...



FEs og PETs hemmeligheder…

Op til jul kunne man læse at flere journalister fra blandt andet Politiken, Jyllandsposten og BT blev sat personligt på plads af FEs ledelse. 4 whistleblowere fra FE og PET havde lækket en ømtålelig historie til pressen. Der var tale om FE og PET aktiviteter man ikke ønskede behandlet af Dansk presse. Journalisterne blev truet med fængselsdom hvis de alligevel bragte informationslækket. Sagen fik international opmærksomhed.

Hvad skujer FE og PET egentlig for befolkningen? Avanceret våbenteknologi er helt sikkert på listen. For nyligt kunne man læse i større aviser at USA fordømmer Kinas udvikling af hjernekontrolvåben, altså "bioteknologiske og trådløse våben der kan læse og skrive ind i hjernens funktioner." Vores største internationale samarbejdspartner USAs DARPA (Defence Advanced Research Program Agency) har gennem mange år investeret massivt i ‘Kognitiv Krigsførelsel’, både via nanoteknologier og trådløse teknologier, her kan eksempelvis nævnes DARPAs N3 program og Battelles (støttet af DARPA) injekcerbare nanoteknologiske og trådløse ‘Brain-Machine-Interfaces."

Hvad med lille Danmark? Som medlem af NATO er rapporten ved navn 'Cognitive Warfare' af den franske militære NATO-officer Francois du Cluzel fra 2020 ret interessant. Her beskrives NATOs kognitive krigs-retningslinier.

“Kognitiv krigsførsel er et nyt konkurrencedomæne, hvor stater og private aktører sigter på at influere hvad mennesker tænker og hvordan de handler.” “NATO har navngivet denne nye kampform for 'Kognitiv Krigsførsel', at gøre neurovidenskaben til et våben, hvilket indebærer at hacke individet ved at udnytte sårbarheder i den menneskelige hjerne, for at implementere adfærdsændringer.”



Chile har i 2020 lavet ny lovgivning på området, og skabt verdens første såkaldte ‘Neuro-Rettigheder’, hvis formål er at "beskytte mental integritet og privatliv mod våbengørelsen af neuroteknologier og kunstig intelligens.” Initiativet blev taget af den Chileanske senator Guido Girardi, og loven er nu accepteret af Deputeretkammeret og venter presidentens signatur for at blive indskrevet i den Chileanske konstitution. Er det på tide at Danmark følger trop og udvikler Danske neuro-rettigheder?

Men hvad kan de så de avancerede neurovåben? For at få en bedre forståelse af området, er den amerikanske neurovidenskabsmand og -etiker dr. James Giordano et godt sted at starte. Dr. James Giordano har arbejdet 40 år med neurovidenskab er Pentagons go-to neuroetik-rådgiver og blandt mange af hans titler er han idag neuro- og biokemiprofessor ved Georgetown universitet, leder af Neuro-Etik Programmet for Institut for Elektriske og Elektroniske Ingeniører og neuroetisk seniorrådgiver for Pentagons DARPA.

Giordano har holdt mange præsentationer som kan findes på YouTube. Her et uddrag fra han foredrag “Hjernen er fremtidens krigszone” fra 2018 hos The Modern War Institute. Giordano indleder fordraget med at sige at "Hjernen er og vil blive det 21. århundredes krigszone på mange måder... end of story”. “Det er en international, multinational platform som gør at vi kan udvikle mere avancerede våben og teroier.” Han fortæller at der i øjeblikket er et våbenkapløb mellem især stormagterne USA, Kina og Rusland om at udvikle den mest avancerede kunstige intelligens og de mest avancerede neurovåben.

Giordano fortæller hvordan man idag med kunstig intelligens og neurovåben kan "læse og skrive ind i hjernens funktioner, trådløst og i real tid og på den måde påvirke et menneskes atitude, tro, tanker, følelser og aktiviteter”, altså hele menneskets liv. “Trådløse målrettede energivåben er en gren af de nye teknologier, med egenskaber som kan påvirke fysiologien og hjernens funktioner, som det eksempelvis er tilfældet med 'Havana Syndromet’, et nyere fænomen der siden 2017 har udsat over 200 amerikanske embedsfolk verden over for harmfuld stråling og blandt andet givet permanente hjerneskader på mange af de implicerede. Biden administrationen har lavet en ‘Havana Act’ der sikrer behandling for diplomaterne.

"Hvad vi også kan gøre er trans-kranie neuro modulation, implantere nano-implantater som 'Brain-Machine-Interfaces', det mest notoriske DARPA program er N3 programmet. De tre N’er står for Noninvasive, Neurosergical, Neuromodulation, ledet af dr. Al Emondi."

"idéen er at putte nanoteknologi ind i hjernen for at kunne læse og skrive ind i hjernen, trådløst i realtid og på den måde terrorisere et individ fra deres celle til deres system, uden at efterlade nogen spor.” Giordano fortsætter: "En af de nyeste udviklinger er at nanopartikulært stof kan stabiliseres til at skabe små kontrollerbare robot-enheder som kan gøres luftbårne for at skabe usynlige nano-sværme der kan infiltrere kroppens åbninger og inficere hjernens funktionaliteter, dette på en måde der ikke efterlader spor." Han slutter af med at forsikre at disse våbenteknologier vil bliver brugt i mange forskellige militære og sikkerhedspolitiske sammenhænge fremover og spørger retorisk om civile etik-principper overhovedet gør sig gældende længere?

DR bragte for nylig en dokumentar om hvordan det er kommet frem at CIA lavede mentale eksperimenter på Danske børnehjemsbørn i 1960’erne. Men er eksperimenternes tid forbi? Flere danskere har i nyere tid hævdet at være angrebet med avanceret teknologi såsom neurovåben der kan læse og skrive ind i hjernens funktioner. Jeg er bekendt med en gruppe på ca. 10 danskere der har været udsat igennem en årrække. En gruppe mennesker der uden videre ignoreres af myndighederne og henvises til pilleindtag i psykiatrien.

Eksperimenterer amerikanske efterretningstjenester, FE og PET ulovligt med hemmelig trådløs avanceret kunstig intelligens baseret hjernevåbenteknologi på uskyldige danskere i det internationale våbenkapløb? Det er svært at gøre sig klog på eftersom påståede tortur/terrorofre ignoreres af politi og myndigheder og henvises til psykiatrien. Er dette det perfekte cover up for en række alvorlige krigsforbrydelser og menneskeforsøg? Er programmerne i såfald støttet af det Danske Folketing? Hvor er demokratiet i så fald henne her?

Jeg mener selv at have været uskyldigt ufrivilligt menneskeeksperiment siden 2016 og var blandt de 4000 terrorofre som i 2020 skrev til FN’s special rapportør i tortur Nils Melzer i forbindelse med hans Cybertortur-undersøgelse. Han anerkender at teknologien eksisterer og at der findes uskyldige Cybertortur-ofre for våbenteknologien hele verden over, også i den frie vestlige verden. Vi er mange der spændt venter på Nils Melzers næste udspil.

Johan Grann

Cand. Mag. Interaktionsdesign"

No comments:

Post a Comment