Jan 19, 2022

🕵️🕳️🌊 ~ (Subway flooded Jerry's newsletter mailing list) Større vandskade spærrede dele af H.C. Andersens Boulevard. Vandskade = hemmelige tunneler oversvømmet? (SoTW) ~ | Blogger: Skal nok gøre det kort... Der er flere og flere eksempler på, hvordan man linker oversvømmelser som skyller hele undergrundstationer væk til DeSorteHattes bunkere og tilholdssteder. Og vi har set en del i flere danske byer mht. vejrekstremer og Skybrud.. Hvis man ikke ved hvem, Fake-Obama er, uha, sikken en tur ned ad tinfoil hattens kaninhul. Men det ved, feminist, flygtningebarn, iværksætter og demokraten, Sahra-Josephine Hjorth, højssansynligt .. Ja, det er sgu én af de store ægte glødepære-konspirationer, og det kan også bare være tilfældigt og reelt, en stor fed "nothingburger". Jungletrommerne fortæller os, at "Tonga" IKKE var en eksplosivt vulkanudbrud i Stillehavet, men snarere, et målrettet missilangreb, et bunker-buster, for at ødelægge en KÆMPE Kinesisk DUMB (Deep Underground Military Bases) bunker, med tilhørende ubådsstation og tunneller, der gik, i alle retninger. Det siger Tarot By Janine ikke i sin nye video, men, Benjamin Fulford og en masse andre... Sidder ikke dagen lang og konspirere (smede rænker) over sammensværgelsesteorier, men hør mig ud!... [LÆS VIDERE]... PS: Check denne og næste post omkring "Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab"☝️... |

flooding subway train

Mystisk vandskade spærrede Niels Brock Gade/Ny Kongensgade. Rigspolitichef Terkel-i-knibe Fogde, NOST & ulovlig Minkaflivning og Justitsminister Nick-Dick Sukkertop dækker over Mink-sagen, Tele-skandale, NSA-overvågning, lukkede Forsvarskommandoen m.v. Dansker er udpeget af Obama som en af Europas fremtidige ledere. Tintinlæsere og frimurere kan begynde her...Fortsat...

Jeg ved, grundet at være med i de 2 største internationale spirituelle bevægelser (Simon Parkes og Cobra RM) og set i dybden af False Flag-begivenheder, med 23.000 blogindlæg, mange militærkanaler, gode solide faktatjekkere på telegram-grupper. 

Jeg har personligt gravet flere Cintamani-sten ned i omkring "strategiske" steder i København af "mørke" steder... 

Men bestemt også via Intuitiv tænkning, spirituelt intelligens og en rigtigt god mavefornemmelse, at det du oplever via dine 2 sanser, øre og øjne (7 forskellige sanser faktisk: følesans, muskel-led-sans, balancesans, synssans, høresans, smagssans og lugtesans) og ligesom din underbevidsthed, spiller dig et puds. 

Dog, sidder jeg som ofte, helt alene, som enmandshær, for at finde frem til, SANDHEDEN. 

Lad os antage, at vi bliver hjulpet af de "gode" udefrakommende (DeHvideHatte). 
Vi ved rent faktuelt, at der findes 1.500 koldkrigsbunkere i Danmark. Har selv været nede i NATO's forsvarskomando (underjordiske Vedbækbunkeren) som nu er flyttet til CAOC Finderup, da den var "aktiv", som én af de få, som Militærpoliti K9 i Flyvevåbnet Karup/Værløse, men der er en anden snak. 

Vi ved, at Den Danske Frimurerorden på Blegdamsvej 23 2100 København Ø, har et KÆMPEMÆSSIGT tunnelsystem. 

Har også hørt en del fra Ole Dammegaard´s store viden og efterforskning... 

Stockholm's 'kungsgatan' metrostation. En 650 km hemmelig tunnelsystem(underjordiske bunkere), der benyttes af den belgiske pædofile netværk 'stay-behind', i daglig tale kaldet "Gladio", og hvor den paramilitære gruppe 'city soldiers' har militærøvelser og satanistiske ritualer m.m.

Ole Dammegard - Copenhagen Special Event Lecture : 2017 Stockholm Truck Attack Links To Copenhagen Terrors / New "9/11 Op" In 5 EU Countries of October...

H.C. Andersens Boulevard, den mest befærdede 1,3 km lang sekssporet hovedfærdselsåre der løber igennem Københavns centrum og huser en masse strategisk infrastruktur. 

Har selv boet i nærheden, af flere omgange i Københavnstrup. 

Snakker ikke om Københavns Politi - Politigården, men tampen brænder omkring Ny Carlsberg Glyptotek, Tintinlæsere og frimurere kan begynde her (Mumiekister, mumieprydelser og frimurer symboler). 

Det er ej heller her, vi skal kigge mod, men, "Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab" og hvem er de. Check næste post.. |

No comments:

Post a Comment