Jan 30, 2022

🕬📰🌞 ~ ('Omicron rammer flere vaccinerede end uvaccinerede, The Great Reset - konspiration eller fakta? Interview med Varming - og mange flere nyheder!) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK Januar 2022 ~ | Blogger: Ved ikke om min veninde Lili, er på May Day mere, men det er absolut værd at læse. Hun mistede sin elskede Peter, der tabte kræft-kampen - er nu i Guds himmerige. Var selv på Open Mind konferencer, fik mails fra ham, mediterede og snakkede tit med ham under Cobra's Sisterhood Of The Rose - Denmark, samt under Johnny Smith (aka Johnny Cash) og Ole Dammegårds (private) ture og foredrag i Danmark m.fl. Efter b.la. Gitte Toya og Peter Johansen, døde, har jeg mistede en del andre kontakter. Sådanne er livet, nu engang og Coronakrisen, har ikke gjort det bedre og flyttede til jydelandet og aner ikke hvorfor jeg gjorde det. Stadigvæk for mig, en gåde... Herren, Kilden, Kristus-energien og guddomskraften opererer sandelig på mystiske måder... PS: Lidt mystisk er det også, hvor May Day, sender et gammelt nyhedsbrev ud, netop nu... |

 

Så tager vi hul på et nyt og meget bedre år!

Vi er de 99 pct.! Vi er de mange, der har magten og styrken, når vi står sammen: Skeptiske folk fra alle samfundslag søger nu fællesskaber og ytrer deres undren, kritik og protest mod de vanvittige påstande, vi har været udsat for de sidste par år. Også flere ”i de højere luftlag” begynder at ytre deres skepsis.
Myndigheder verden over går ikke i takt længere, men laver deres egne mere eller mindre skrappe regler – et godt tegn på, at WHO er ved at miste sit jerngreb. Der er vedvarende demonstrationer overalt i verden (som censuren forbyder at omtale), retssager er startet i flere lande om restriktioner og vaccinebivirkninger, og i det hele taget siver skepsissen ud til flere og flere, der er ved at ryste sig fri af massepsykosen og begynder at stille de rigtige spørgsmål.

Hvorfor har vi ikke fået at vide, at vaccinerne ikke holder særligt længe? Hvorfor er smittetal overhovedet vigtige, når kun få kommer på hospitalet? Hvorfor skal man isolere sig, når man ikke har nogen symptomer?  Hvorfor kender jeg flere, der har fået mén af vaccinen end af sygdommen? Hvorfor bliver de rigtige indlæggelsestal ikke oplyst? Hvorfor rammer Omicron flere vaccinerede end uvaccinerede? Hvorfor må INGEN dø af Covid? Hvorfor sidder der ingen kritiske medlemmer i regeringens kommission? Hvorfor bliver kritik af vacciner og regeringstiltag bortcensureret af de sociale og de store medier? Hvor er den fjerde statsmagt - pressen? Og kunne det tænkes, at der nu lukkes op pga. af en mulig ubehagelig dom i minksagen eller et forestående valg, hvor S gerne vil tage sig godt ud?
Ja, der er meget at tænke over!

Rigtig godt nytår til alle støtter og medlemmer. Håber vi ses i det nye år, hvor vi skal ud og samle underskrifter mod 5G, mod miljøsvineri og mod overvågning!

Vigtigt: Hvis du er imod vaccinepas, så skriv under på borgerforslaget her!
 

Sygdom/sundhed
 
Lektor: Fjern alle restriktioner nu!
Det er meningsløst at opretholde regler om isolation, testning og coronapas, sådan som omikronsmitten har udviklet sig, lyder det fra forsker i coronavirus. Omikron-varianten har vist sig også i Danmark at give så milde symptomer, at der blot er tale om en forkølelse, og derfor bør alle restriktioner forbundet med coronavirus fjernes øjeblikkeligt.
Analyse af Covid-19 situationen
Fra Vitalrådet (Claus Hancke): ”Flere af de restriktioner, som tynger det danske erhvervsliv og befolkningen, er uden nogen form for logik, og den dokumentation, som ligger til grund for disse, stritter i alle retninger. Mange af de informationer, vi får fra myndighederne, er direkte modstridende. Vitalrådet skal derfor med denne analyse søge at bibringe læseren klarhed over specielt tre vigtige spørgsmål, når vi anskuer Covid-19’s sidste 3 vinter-epidemier i lyset af de sædvanlige influenzaepidemier.”
Læge fortæller om sine Covid-observationer
Den her må du se: Interview med Kim Varming, speciallæge i klinisk immunologi, tidligere seniorforsker og også 18 år som ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital. Varming kommer her med en meget grundig analyse af covid-forløbet de sidste par år, undersøger statistikker og prøver at forklare nogle af de ting, vi alle har undret os over.

'Ingen væsentlig forskel på coronapas og jødepas'
To undervisere på CBS vil ikke vende tilbage og varetage undervisningen, så længe der er krav om coronapas, skriver de i en mail til de studerende. Underviserne sammenligner blandt andet coronapasset med jødepas.
Der findes andet end corona
Resistente bakterier kostede i 2019 1,27 mio. mennesker livet, viser en stor undersøgelse, publiceret i The Lancet.
40 svenske læger m.fl.: Skrot vaccinepasset og afskaf restriktionerne
En gruppe af læger, jurister, forskere og behandlere råber op mod COVID restriktioner i Sverige og har derfor indsendt et høringssvar til Socialministeriet. Høringssvaret kan læses på hjemmesiden her.
Fortællingen bag corona
Fra "pandemimødet" i New York i 2019 over World Economic Forum (WEF) til Google og Facebooks indflydelse på verdensopinionen. (Læs også: Danmark underskriver samarbejdsaftale med WEF)
The Great Reset – konspiration eller faktum?
Nogle kritikere af corona-politikken har hæftet sig ved betydningen af det såkaldte Great Reset, som de opfatter som en ideologisk og politisk proces, der vil omdanne vores samfunds grundlæggende opbygning og sammenhæng. Andre mener, at begrebet og kritikken er udtryk for en blanding af konspirationsteori og misinformation. Det gælder f.eks. i stort set alle medier, hvor kritikken enten latterliggøres, eller hvor man helt undlader at gå ind i nærmere undersøgelser af sagen og dens mange forgreninger.
Lektor i pædagogisk filosofi, Thomas Rømer, Aarhus Uni, har undersøgt noget af sagen og er indtil videre kommet frem til… Ja – læs her om, hvad han kom frem til.
Reiner Füllmich med en ny opdatering om Nürnberg 2,0
I interviewet fortæller Füllmich, at den tyske corona-komité (som han har etableret for at samle fakta) har overvældende bevis i retssagen, som er under forberedelse, og giver meget af æren for arbejdet med beviserne til Dr Michael Yeadon (tidligere forskningsleder i Pfizer). Retssagen er planlagt til at starte ca. 23. januar. (engelsk)
”Kost og Kronisk sygdom” af Siv og Strange Skov - en boganmeldelse
”Flere og flere mennesker globalt lider af autoimmune sygdomme, og forklaringen er stadig lidt af et mysterium. Men noget tyder på, at det kan skyldes en sammenhæng mellem genetik og vestlig diæt.” Bogen går i kødet på både pharma- og fødevareindustrien. Lad os få den gode smag tilbage!
Utrolig lægevidenskab?
En lille chip i din pille, så kan lægen tjekke, om du har fulgt recepten! Det er nok bare en konspirationsteori? Se vidoen, og læg mærke til, hvor det foregår!
 
Vaccination
 
Tv-læge: Min datter er IKKE vaccineret
Peter Qvortrup Geislings datter er ikke blevet vaccineret mod coronavirus trods sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
SSI fjerner data, der viser, at Omicron rammer flere vaccinerede end u-vaccinerede
Statens Serum Institut har i de daglige Omicron-rapporter offentliggjort, hvordan nye Omicron-smittetilfælde fordelte sig på vaccinerede og ikke-vaccinerede.  Opgørelsen fra den 24. december viser, at ikke-vaccinerede er bedre beskyttet mod Omicron end vaccinerede.
Vaccinekrav indført i Østrig
Frihedskæmpere i Østrig er fast besluttede på at få stoppet loven, og de ser ud til at have dommerne med sig, som ikke vil have mulighed for at effektuere loven. Desuden mener de, det er godt, at der er indført denne tvang i Østrig. Hør her hvorfor. Start på 33. min., hvor der bliver talt engelsk.
Nye videnskabelige data sætter spørgsmålstegn ved COVID-19 vaccinernes effektivitet og sikkerhed
Helge Green, forsker Ph.D.:
”4 ud af 5 danskere er vaccineret mod Corona, og alligevel har vi det højeste smittetal under hele epidemien. Flertallet af de indlagte er vaccinerede og folk dør af COVID-19 på trods af vaccination. Men regeringen siger, at vaccination virker - hvordan hænger det sammen? Da jeg selv er forskeruddannet, har en Ph.D. og mangeårig erfaring fra medicinalindustrien, satte jeg mig for at dykke ned i helt aktuel videnskabelig dokumentation for at finde ud af, hvad der er op og ned i denne sag. Jeg har gennemgået flere hundrede lægevidenskabelige forskningsartikler omkring COVID-19 og mRNA-vaccinerne. Jo dybere jeg kom ind i emnet, jo mere forfærdet blev jeg. Min oprindelige tanke var at søge viden til mig selv, men nu er jeg der, hvor jeg føler en forpligtelse overfor mine medmennesker til at dele dét, jeg har fundet. Det undrer mig dybt, at frit tilgængelig viden som denne ikke bliver fremført af flere eksperter eller omtalt i den danske presse?”
I rapporten er der et to siders resumé og dernæst en sammenskrivning af over 100 peer-reviewed lægevidenskabelig artikler. Det er skrevet på en letlæselig måde, og alt er dokumenteret med referencer. Forfatteren beder om at sende videre til så mange som muligt.
Forældre siger nej til influenzavaccination
Myndighederne spredte i efteråret 2021 informationer om, at små børn er store smittespredere, men vaccinekampagnen har tilsyneladende slået fejl, for der er lav tilslutning til vaccineringen af de små. Det skriver Ekstra Bladet 14. januar.
Endnu en henvendelse om vaccinebatches med uens bivirkninger
Statistiker og økonom Max Schmeling har igen rettet henvendelse til sundhedsmyndighederne med nye fund af alvorlige bivirkninger i udvalgte Pfizers-batches (forsendelser). Han kræver, at vaccinering stoppes, indtil hans data er undersøgt nærmere og konkluderer, at det er umuligt at give informeret samtykke, da risikoen simpelthen ikke kendes. For hvilket batch får man vaccinen fra?? Godt gravearbejde! (Bilag her og et andet her)
”Tag vaccinen!” Men hvad er begrundelsen?
 Jan Raaprofessor emeritus, med en kronik, der blev afvist af det norske blad Aftenposten:
"Ta vaksinen! sa statsministeren i sin nyttårstale. Men mRNA-vaksinen som har vært brukt et års tid nå, har ikke forhindret spredningen av verken det opprinnelige koronaviruset eller nye mutanter. Og den stopper ikke omikron-varianten. Både vaksinerte og uvaksinerte har utviklet alvorlig covid-19, og antistoff som dannes etter injeksjon av mRNA-vaksinene virker ikke mot omikron-varianten av viruset." (norsk)
Tennisspillere ramt af hjerteproblemer
Mystiske vejrtrækningsproblemer rammer Australian Opens tennisspillere. Tre spillere dropper ud af den store tennisturnering i Australien.
Er der noget at grine ad?
Se selv!
Canada mod vaccinationskrav
Canadiske lastbilchauffører, der er imod COVID-19-vaccinetvang, planlægger at deltage i "The Convoy for Freedom", en protest på tværs af landet, den 23. januar. Lastbilchaufførerne vil køre fra landets vestligste provins, British Columbia, tusindvis af kilometer østpå mod Ottawa. (engelsk)
 
Miljø/GMO
 
Forbudte sprøjtemidler i Danmark
Sprøjtemidler, der forbydes i EU, fordi de er for farlige for miljø og mennesker, bliver fortsat tilladt i dansk landbrug - bare under skrappere krav. Derfor sprøjtes der stadig med sprøjtemidler, der er hormonforstyrrende for mennesker og skader biodiversiteten.
Det er ikke løgn – biodiversiteten er i krise
Et nyt studie har beregnet, at den 6. masseudryddelse sandsynligvis er påbegyndt og er forårsaget af mennesket. Forskerne påviser også, hvordan skeptikere i årevis har forsøgt at skabe tvivl om, hvorvidt der overhovedet er en biodiversitetskrise.
Verdens brug af kemikalier presser kloden langt over dens grænse
2009 definerede forskere ni planetære grænser, som er afgørende for klodens stabilitet. En af dem går på brugen af kemikalier, men intet studie har kortlagt, hvor meget de belaster kloden. Før nu.
 
Skærme/elektrosmog
 
Forbindelse mellem mobiltelefoner og sædkvalitet
En ny metaanalyse fra Pusan National University, USA, peger på potentielle farer ved brug af moderne elektroniske enheder. Efter at have undersøgt en række studier fra 2012 til 2021 har forskerne foretaget en opdateret metaanalyse, der klart viser sammenhængen mellem mobiltelefoni og nedsat sædkvalitet. (engelsk)
Ny Århus-forordning
Århus-forordningen, der bl.a. giver adgang til klage og domstolsprøvelse på miljøområdet, er blevet opdateret, så det nu forhåbentligt vil blive endnu lettere at ”styrke det europæiske civilsamfunds og den brede offentligheds kapacitet til at udøve kontrol med beslutninger, der påvirker miljøet.” Måske kan det bane vejen for, at mobilkommunikation i miljøet kan blive bedre reguleret?  
 

Overvågning/rettigheder
 
Advokat stiller kritiske spørgsmål til Sundhedsstyrelsen:
Advokaten ønsker bl.a. belæg for at naturlig immunitet er svagere end vaccineimmunitet, og hvordan man fortsat kan påstå, at Omicron er en samfundskritisk sygdom. (Datoen på henvendelsen skal være 23/1-2022 og ikke 2021.)
Tænketank slår alarm om regulering af sociale medier
“Det er en rigtig dårlig idé at forpligte sociale medier til at censurere endnu mere, end de allerede gør. Det kan nemt ende med at skade ytringsfriheden yderligere”, lyder advarslen fra Jacob Mchangama, direktør for den juridiske tænketank Justitia.
Østrigs politi vil ikke ”true” demonstranterne
600 politifolk har skrevet til Østrigs Indenrigsminister, hvor de advarer mod splittelse af samfundet og politiet, hvis vaccinetvang gennemføres.
Fire techgiganter ejer snart alt
Techgiganternes totale overtagelse af kritisk infrastruktur er ved at tegne sig – ikke i horisonten, men lige rundt om hjørnet. Det drejer sig om: data og cloud-løsninger, rummet, mad og fødevarer, uddannelse, forskning og innovation, kommunikation, transport, forsvar og national sikkerhed, bankvirksomhed og finanser - ja selv sundhed, som Microsoft, Google, Meta og Amazon har sat sig på. Vil der være plads tilbage til det levende demokrati? Professor Vincent Hendricks i Ræson.
Kraftig opsang til Ursula von der Leyen
Præsidenten for EU Kommissionen fik en ordentlig svada fra MEP Mislav Kolakusic i Parlamentet: "Jeres rapport om menneskerettighedssituationen i EU er opdigtet og usand, og I skal sætte en stopper for jeres vanvittige splittelse og forskelsbehandling af borgerne."
Nyt center for ”hjernerettigheder”
I en verden med kunstig intelligens og hjerneopkobling til teknologi har et nyt center sat et mål om at få implementeret nye rettigheder i gældende konventioner. The NeuroRights Foundation’s første mål er at beskytte alle menneskers rettigheder mod potentielt misbrug eller fejlanvendelse af neuroteknologi. Læs her deres krav om "fem neurorettigheder" til beskyttelse af mennersker.
Epidemiloven til evaluering
May Day har indsendt høringssvar til epidemilovens evaluering, hvor vi fremhæver det urimelige i de tiltag, som staten kan sætte i værk, hvis de vurderer, at en sygdom er samfundskritisk. Som vi efterhånden har set i utallige rapporter, har Covid-19’s farlighed været vildt overdrevet og frygten vildt overdramatiseret. En ny epidemilov gav staten redskaber i hænde, som de tydeligvis ikke har kunnet forvalte, og resultatet ser vi nu med lukning af mange virksomheder, nedslagtning af et helt erhverv (mink) og gymnasieelever, der stort set ikke kender til andet end hjemmeundervisning med diverse psykiske nedbrud til følge. En skam for et frit samfund, at vi skal trækkes med sådanne ledere. Som Ekstra Bladet skrev: Vi fejlede!
Sundhedskollaps i Italien; politibrutalitet mod demonstranter i EU
Tre medlemmer af EU-parlamentet fra Rumænien, Italien og Kroatien holdt en pressekonference den 13. januar, hvor de talte om sundhedssystemets sammenbrud i Italien på grund af obligatorisk vaccination samt om politiets brutalitet mod fredelige demonstranter i EU. 
00:34 - MEP Francesca Donato om situationen i Italien.
09:36 - MEP Ivan Sincic om protesterne i Europa og de restriktive foranstaltningers manglende evne til at stoppe spredningen af Omicron.  
13:11 - MEP Cristian Terhes om politibrutalitet i Amsterdam den 2. januar og i hele EU.
(engelsk)

 
 

Er det svært at holde sig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment