Jan 30, 2022

🕬📰🌞 ~ ('Omicron rammer flere vaccinerede end uvaccinerede, The Great Reset - konspiration eller fakta? Interview med Varming - og mange flere nyheder!) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK Januar 2022 ~ | Blogger: Ved ikke om min veninde Lili, er pĂ„ May Day mere, men det er absolut vĂŠrd at lĂŠse. Hun mistede sin elskede Peter, der tabte krĂŠft-kampen - er nu i Guds himmerige. Var selv pĂ„ Open Mind konferencer, fik mails fra ham, mediterede og snakkede tit med ham under Cobra's Sisterhood Of The Rose - Denmark, samt under Johnny Smith (aka Johnny Cash) og Ole DammegĂ„rds (private) ture og foredrag i Danmark m.fl. Efter b.la. Gitte Toya og Peter Johansen, dĂžde, har jeg mistede en del andre kontakter. SĂ„danne er livet, nu engang og Coronakrisen, har ikke gjort det bedre og flyttede til jydelandet og aner ikke hvorfor jeg gjorde det. StadigvĂŠk for mig, en gĂ„de... Herren, Kilden, Kristus-energien og guddomskraften opererer sandelig pĂ„ mystiske mĂ„der... PS: Lidt mystisk er det ogsĂ„, hvor May Day, sender et gammelt nyhedsbrev ud, netop nu... |

 

SÄ tager vi hul pÄ et nyt og meget bedre Är!

Vi er de 99 pct.! Vi er de mange, der har magten og styrken, nĂ„r vi stĂ„r sammen: Skeptiske folk fra alle samfundslag sĂžger nu fĂŠllesskaber og ytrer deres undren, kritik og protest mod de vanvittige pĂ„stande, vi har vĂŠret udsat for de sidste par Ă„r. OgsĂ„ flere ”i de hĂžjere luftlag” begynder at ytre deres skepsis.
Myndigheder verden over gĂ„r ikke i takt lĂŠngere, men laver deres egne mere eller mindre skrappe regler – et godt tegn pĂ„, at WHO er ved at miste sit jerngreb. Der er vedvarende demonstrationer overalt i verden (som censuren forbyder at omtale), retssager er startet i flere lande om restriktioner og vaccinebivirkninger, og i det hele taget siver skepsissen ud til flere og flere, der er ved at ryste sig fri af massepsykosen og begynder at stille de rigtige spĂžrgsmĂ„l.

Hvorfor har vi ikke fĂ„et at vide, at vaccinerne ikke holder sĂŠrligt lĂŠnge? Hvorfor er smittetal overhovedet vigtige, nĂ„r kun fĂ„ kommer pĂ„ hospitalet? Hvorfor skal man isolere sig, nĂ„r man ikke har nogen symptomer?  Hvorfor kender jeg flere, der har fĂ„et mĂ©n af vaccinen end af sygdommen? Hvorfor bliver de rigtige indlĂŠggelsestal ikke oplyst? Hvorfor rammer Omicron flere vaccinerede end uvaccinerede? Hvorfor mĂ„ INGEN dĂž af Covid? Hvorfor sidder der ingen kritiske medlemmer i regeringens kommission? Hvorfor bliver kritik af vacciner og regeringstiltag bortcensureret af de sociale og de store medier? Hvor er den fjerde statsmagt - pressen? Og kunne det tĂŠnkes, at der nu lukkes op pga. af en mulig ubehagelig dom i minksagen eller et forestĂ„ende valg, hvor S gerne vil tage sig godt ud?
Ja, der er meget at tĂŠnke over!

Rigtig godt nytÄr til alle stÞtter og medlemmer. HÄber vi ses i det nye Är, hvor vi skal ud og samle underskrifter mod 5G, mod miljÞsvineri og mod overvÄgning!

Vigtigt: Hvis du er imod vaccinepas, sĂ„ skriv under pĂ„ borgerforslaget her!
 

Sygdom/sundhed
 
Lektor: Fjern alle restriktioner nu!
Det er meningslÞst at opretholde regler om isolation, testning og coronapas, sÄdan som omikronsmitten har udviklet sig, lyder det fra forsker i coronavirus. Omikron-varianten har vist sig ogsÄ i Danmark at give sÄ milde symptomer, at der blot er tale om en forkÞlelse, og derfor bÞr alle restriktioner forbundet med coronavirus fjernes Þjeblikkeligt.
Analyse af Covid-19 situationen
Fra VitalrĂ„det (Claus Hancke): ”Flere af de restriktioner, som tynger det danske erhvervsliv og befolkningen, er uden nogen form for logik, og den dokumentation, som ligger til grund for disse, stritter i alle retninger. Mange af de informationer, vi fĂ„r fra myndighederne, er direkte modstridende. VitalrĂ„det skal derfor med denne analyse sĂžge at bibringe lĂŠseren klarhed over specielt tre vigtige spĂžrgsmĂ„l, nĂ„r vi anskuer Covid-19’s sidste 3 vinter-epidemier i lyset af de sĂŠdvanlige influenzaepidemier.”
LĂŠge fortĂŠller om sine Covid-observationer
Den her mÄ du se: Interview med Kim Varming, speciallÊge i klinisk immunologi, tidligere seniorforsker og ogsÄ 18 Är som ledende overlÊge pÄ Aalborg Universitetshospital. Varming kommer her med en meget grundig analyse af covid-forlÞbet de sidste par Är, undersÞger statistikker og prÞver at forklare nogle af de ting, vi alle har undret os over.

'Ingen vÊsentlig forskel pÄ coronapas og jÞdepas'
To undervisere pÄ CBS vil ikke vende tilbage og varetage undervisningen, sÄ lÊnge der er krav om coronapas, skriver de i en mail til de studerende. Underviserne sammenligner blandt andet coronapasset med jÞdepas.
Der findes andet end corona
Resistente bakterier kostede i 2019 1,27 mio. mennesker livet, viser en stor undersĂžgelse, publiceret i The Lancet.
40 svenske lĂŠger m.fl.: Skrot vaccinepasset og afskaf restriktionerne
En gruppe af lĂŠger, jurister, forskere og behandlere rĂ„ber op mod COVID restriktioner i Sverige og har derfor indsendt et hĂžringssvar til Socialministeriet. HĂžringssvaret kan lĂŠses pĂ„ hjemmesiden her.
FortĂŠllingen bag corona
Fra "pandemimĂždet" i New York i 2019 over World Economic Forum (WEF) til Google og Facebooks indflydelse pĂ„ verdensopinionen. (LĂŠs ogsĂ„: Danmark underskriver samarbejdsaftale med WEF)
The Great Reset – konspiration eller faktum?
Nogle kritikere af corona-politikken har hÊftet sig ved betydningen af det sÄkaldte Great Reset, som de opfatter som en ideologisk og politisk proces, der vil omdanne vores samfunds grundlÊggende opbygning og sammenhÊng. Andre mener, at begrebet og kritikken er udtryk for en blanding af konspirationsteori og misinformation. Det gÊlder f.eks. i stort set alle medier, hvor kritikken enten latterliggÞres, eller hvor man helt undlader at gÄ ind i nÊrmere undersÞgelser af sagen og dens mange forgreninger.
Lektor i pĂŠdagogisk filosofi, Thomas RĂžmer, Aarhus Uni, har undersĂžgt noget af sagen og er indtil videre kommet frem til… Ja – lĂŠs her om, hvad han kom frem til.
Reiner FĂŒllmich med en ny opdatering om NĂŒrnberg 2,0
I interviewet fortĂŠller FĂŒllmich, at den tyske corona-komitĂ© (som han har etableret for at samle fakta) har overvĂŠldende bevis i retssagen, som er under forberedelse, og giver meget af ĂŠren for arbejdet med beviserne til Dr Michael Yeadon (tidligere forskningsleder i Pfizer). Retssagen er planlagt til at starte ca. 23. januar. (engelsk)
”Kost og Kronisk sygdom” af Siv og Strange Skov - en boganmeldelse
”Flere og flere mennesker globalt lider af autoimmune sygdomme, og forklaringen er stadig lidt af et mysterium. Men noget tyder pĂ„, at det kan skyldes en sammenhĂŠng mellem genetik og vestlig diĂŠt.” Bogen gĂ„r i kĂždet pĂ„ bĂ„de pharma- og fĂždevareindustrien. Lad os fĂ„ den gode smag tilbage!
Utrolig lĂŠgevidenskab?
En lille chip i din pille, sÄ kan lÊgen tjekke, om du har fulgt recepten! Det er nok bare en konspirationsteori? Se vidoen, og lÊg mÊrke til, hvor det foregÄr!
 
Vaccination
 
Tv-lĂŠge: Min datter er IKKE vaccineret
Peter Qvortrup Geislings datter er ikke blevet vaccineret mod coronavirus trods sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
SSI fjerner data, der viser, at Omicron rammer flere vaccinerede end u-vaccinerede
Statens Serum Institut har i de daglige Omicron-rapporter offentliggjort, hvordan nye Omicron-smittetilfĂŠlde fordelte sig pĂ„ vaccinerede og ikke-vaccinerede.  OpgĂžrelsen fra den 24. december viser, at ikke-vaccinerede er bedre beskyttet mod Omicron end vaccinerede.
Vaccinekrav indfÞrt i Østrig
FrihedskÊmpere i Østrig er fast besluttede pÄ at fÄ stoppet loven, og de ser ud til at have dommerne med sig, som ikke vil have mulighed for at effektuere loven. Desuden mener de, det er godt, at der er indfÞrt denne tvang i Østrig. HÞr her hvorfor. Start pÄ 33. min., hvor der bliver talt engelsk.
Nye videnskabelige data sÊtter spÞrgsmÄlstegn ved COVID-19 vaccinernes effektivitet og sikkerhed
Helge Green, forsker Ph.D.:
”4 ud af 5 danskere er vaccineret mod Corona, og alligevel har vi det hĂžjeste smittetal under hele epidemien. Flertallet af de indlagte er vaccinerede og folk dĂžr af COVID-19 pĂ„ trods af vaccination. Men regeringen siger, at vaccination virker - hvordan hĂŠnger det sammen? Da jeg selv er forskeruddannet, har en Ph.D. og mangeĂ„rig erfaring fra medicinalindustrien, satte jeg mig for at dykke ned i helt aktuel videnskabelig dokumentation for at finde ud af, hvad der er op og ned i denne sag. Jeg har gennemgĂ„et flere hundrede lĂŠgevidenskabelige forskningsartikler omkring COVID-19 og mRNA-vaccinerne. Jo dybere jeg kom ind i emnet, jo mere forfĂŠrdet blev jeg. Min oprindelige tanke var at sĂžge viden til mig selv, men nu er jeg der, hvor jeg fĂžler en forpligtelse overfor mine medmennesker til at dele dĂ©t, jeg har fundet. Det undrer mig dybt, at frit tilgĂŠngelig viden som denne ikke bliver fremfĂžrt af flere eksperter eller omtalt i den danske presse?”
I rapporten er der et to siders resumé og dernÊst en sammenskrivning af over 100 peer-reviewed lÊgevidenskabelig artikler. Det er skrevet pÄ en letlÊselig mÄde, og alt er dokumenteret med referencer. Forfatteren beder om at sende videre til sÄ mange som muligt.
ForĂŠldre siger nej til influenzavaccination
Myndighederne spredte i efterÄret 2021 informationer om, at smÄ bÞrn er store smittespredere, men vaccinekampagnen har tilsyneladende slÄet fejl, for der er lav tilslutning til vaccineringen af de smÄ. Det skriver Ekstra Bladet 14. januar.
Endnu en henvendelse om vaccinebatches med uens bivirkninger
Statistiker og Ăžkonom Max Schmeling har igen rettet henvendelse til sundhedsmyndighederne med nye fund af alvorlige bivirkninger i udvalgte Pfizers-batches (forsendelser). Han krĂŠver, at vaccinering stoppes, indtil hans data er undersĂžgt nĂŠrmere og konkluderer, at det er umuligt at give informeret samtykke, da risikoen simpelthen ikke kendes. For hvilket batch fĂ„r man vaccinen fra?? Godt gravearbejde! (Bilag her og et andet her)
”Tag vaccinen!” Men hvad er begrundelsen?
 Jan Raaprofessor emeritus, med en kronik, der blev afvist af det norske blad Aftenposten:
"Ta vaksinen! sa statsministeren i sin nyttÄrstale. Men mRNA-vaksinen som har vÊrt brukt et Ärs tid nÄ, har ikke forhindret spredningen av verken det opprinnelige koronaviruset eller nye mutanter. Og den stopper ikke omikron-varianten. BÄde vaksinerte og uvaksinerte har utviklet alvorlig covid-19, og antistoff som dannes etter injeksjon av mRNA-vaksinene virker ikke mot omikron-varianten av viruset." (norsk)
Tennisspillere ramt af hjerteproblemer
Mystiske vejrtrĂŠkningsproblemer rammer Australian Opens tennisspillere. Tre spillere dropper ud af den store tennisturnering i Australien.
Er der noget at grine ad?
Se selv!
Canada mod vaccinationskrav
Canadiske lastbilchauffÞrer, der er imod COVID-19-vaccinetvang, planlÊgger at deltage i "The Convoy for Freedom", en protest pÄ tvÊrs af landet, den 23. januar. LastbilchauffÞrerne vil kÞre fra landets vestligste provins, British Columbia, tusindvis af kilometer ÞstpÄ mod Ottawa. (engelsk)
 
MiljĂž/GMO
 
Forbudte sprĂžjtemidler i Danmark
SprĂžjtemidler, der forbydes i EU, fordi de er for farlige for miljĂž og mennesker, bliver fortsat tilladt i dansk landbrug - bare under skrappere krav. Derfor sprĂžjtes der stadig med sprĂžjtemidler, der er hormonforstyrrende for mennesker og skader biodiversiteten.
Det er ikke lĂžgn – biodiversiteten er i krise
Et nyt studie har beregnet, at den 6. masseudryddelse sandsynligvis er pÄbegyndt og er forÄrsaget af mennesket. Forskerne pÄviser ogsÄ, hvordan skeptikere i Ärevis har forsÞgt at skabe tvivl om, hvorvidt der overhovedet er en biodiversitetskrise.
Verdens brug af kemikalier presser kloden langt over dens grĂŠnse
2009 definerede forskere ni planetÊre grÊnser, som er afgÞrende for klodens stabilitet. En af dem gÄr pÄ brugen af kemikalier, men intet studie har kortlagt, hvor meget de belaster kloden. FÞr nu.
 
SkĂŠrme/elektrosmog
 
Forbindelse mellem mobiltelefoner og sĂŠdkvalitet
En ny metaanalyse fra Pusan National University, USA, peger pÄ potentielle farer ved brug af moderne elektroniske enheder. Efter at have undersÞgt en rÊkke studier fra 2012 til 2021 har forskerne foretaget en opdateret metaanalyse, der klart viser sammenhÊngen mellem mobiltelefoni og nedsat sÊdkvalitet. (engelsk)
Ny Århus-forordning
Århus-forordningen, der bl.a. giver adgang til klage og domstolsprĂžvelse pĂ„ miljĂžomrĂ„det, er blevet opdateret, sĂ„ det nu forhĂ„bentligt vil blive endnu lettere at ”styrke det europĂŠiske civilsamfunds og den brede offentligheds kapacitet til at udĂžve kontrol med beslutninger, der pĂ„virker miljĂžet.” MĂ„ske kan det bane vejen for, at mobilkommunikation i miljĂžet kan blive bedre reguleret?  
 

OvervÄgning/rettigheder
 
Advokat stiller kritiske spÞrgsmÄl til Sundhedsstyrelsen:
Advokaten Þnsker bl.a. belÊg for at naturlig immunitet er svagere end vaccineimmunitet, og hvordan man fortsat kan pÄstÄ, at Omicron er en samfundskritisk sygdom. (Datoen pÄ henvendelsen skal vÊre 23/1-2022 og ikke 2021.)
TÊnketank slÄr alarm om regulering af sociale medier
“Det er en rigtig dĂ„rlig idĂ© at forpligte sociale medier til at censurere endnu mere, end de allerede gĂžr. Det kan nemt ende med at skade ytringsfriheden yderligere”, lyder advarslen fra Jacob Mchangama, direktĂžr for den juridiske tĂŠnketank Justitia.
Østrigs politi vil ikke ”true” demonstranterne
600 politifolk har skrevet til Østrigs Indenrigsminister, hvor de advarer mod splittelse af samfundet og politiet, hvis vaccinetvang gennemfÞres.
Fire techgiganter ejer snart alt
Techgiganternes totale overtagelse af kritisk infrastruktur er ved at tegne sig – ikke i horisonten, men lige rundt om hjĂžrnet. Det drejer sig om: data og cloud-lĂžsninger, rummet, mad og fĂždevarer, uddannelse, forskning og innovation, kommunikation, transport, forsvar og national sikkerhed, bankvirksomhed og finanser - ja selv sundhed, som Microsoft, Google, Meta og Amazon har sat sig pĂ„. Vil der vĂŠre plads tilbage til det levende demokrati? Professor Vincent Hendricks i RĂŠson.
Kraftig opsang til Ursula von der Leyen
PrĂŠsidenten for EU Kommissionen fik en ordentlig svada fra MEP Mislav Kolakusic i Parlamentet: "Jeres rapport om menneskerettighedssituationen i EU er opdigtet og usand, og I skal sĂŠtte en stopper for jeres vanvittige splittelse og forskelsbehandling af borgerne."
Nyt center for ”hjernerettigheder”
I en verden med kunstig intelligens og hjerneopkobling til teknologi har et nyt center sat et mĂ„l om at fĂ„ implementeret nye rettigheder i gĂŠldende konventioner. The NeuroRights Foundation’s fĂžrste mĂ„l er at beskytte alle menneskers rettigheder mod potentielt misbrug eller fejlanvendelse af neuroteknologi. LĂŠs her deres krav om "fem neurorettigheder" til beskyttelse af mennersker.
Epidemiloven til evaluering
May Day har indsendt hĂžringssvar til epidemilovens evaluering, hvor vi fremhĂŠver det urimelige i de tiltag, som staten kan sĂŠtte i vĂŠrk, hvis de vurderer, at en sygdom er samfundskritisk. Som vi efterhĂ„nden har set i utallige rapporter, har Covid-19’s farlighed vĂŠret vildt overdrevet og frygten vildt overdramatiseret. En ny epidemilov gav staten redskaber i hĂŠnde, som de tydeligvis ikke har kunnet forvalte, og resultatet ser vi nu med lukning af mange virksomheder, nedslagtning af et helt erhverv (mink) og gymnasieelever, der stort set ikke kender til andet end hjemmeundervisning med diverse psykiske nedbrud til fĂžlge. En skam for et frit samfund, at vi skal trĂŠkkes med sĂ„danne ledere. Som Ekstra Bladet skrev: Vi fejlede!
Sundhedskollaps i Italien; politibrutalitet mod demonstranter i EU
Tre medlemmer af EU-parlamentet fra RumĂŠnien, Italien og Kroatien holdt en pressekonference den 13. januar, hvor de talte om sundhedssystemets sammenbrud i Italien pĂ„ grund af obligatorisk vaccination samt om politiets brutalitet mod fredelige demonstranter i EU. 
00:34 - MEP Francesca Donato om situationen i Italien.
09:36 - MEP Ivan Sincic om protesterne i Europa og de restriktive foranstaltningers manglende evne til at stoppe spredningen af Omicron.  
13:11 - MEP Cristian Terhes om politibrutalitet i Amsterdam den 2. januar og i hele EU.
(engelsk)

 
 

Er det svĂŠrt at holde sig opdateret? 
FĂ„ nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! StĂžt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment