Jan 10, 2022

🙏 ~ 💝 ~ (Hvis du tror vaksiner-virker og Corona...) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: Hvis du tror vaksiner-virker og Corona... går i hjernen, så stop med at læse mere. Der har ALTID været anti-politiske, friheds- og græsrodsbevægelser organiseringer og netværk, der opererer uden for det etablerede politiske og totalitært styre. Folkets gavn og til landets ære, at udvise samfundssind - er partijargon for en indsats, der kræver hele samfundets fulde opmærksomhed og underkastelse i 6000 år og før, Satansby faldt i Kazakhstan... [LÆS VIDERE]... |

MANGE tror fejlagtigt, at Corona-krisen, er selve "pandemien" over alle, som den værste krise siden Anden Verdenskrig. Det er dog ikke en historisk krise, men et 'lillebitte' tilbageslag i en historisk lang guldalder af sundheds-frihed, fred og velstand. 

Du og jeg har altid et valg. 

Det er simpelthen en fejlopfattelse, at corona-krisen er stor eller historisk, især i Danmark. Der har været, og er stadigvæk til dato, langt mere alvorlige epidemier, krige, naturkatastrofer, hungersnød, alle baseret på historieforvridning, frygt, fordomme og (banksters og Big Pharma) kassetænkning. 

Det usædvanlige og historiske er snarere, at vi lever i en tid, hvor vi har et arbejdende (250,000) Sundhedsvæsen og (1 million stort) Sundhedsstat, der kan gribe ind i stor skala for at afbøde de sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser, som det så flot hedder sig, og et tillidssamfund, hvor vi KUN, lytter til myndigheder. 

Denne såkaldte viruskrise, har givet de mørke kræfter mere mod på, at fortsætte, vaksine-agendaen, indtil "Last Man Standing". 

Det er slet og ret en kendsgerning. Det er og har altid været formålet, at 'teste' os "useless eaters" så at sige, hvor langt, man kan gå med kommunisternes og verdens bolværk mod totalitarisme. 

Vacciner har altid været indbegrebet af giftige kemiske stoffer og blandinger, men slet ikke i den skala, som vi ser med den CV-Frankenstein-vaksinen. Et nødgodkendt toksisk shocksyndrom, fra nogle af vaksine-sprøjterne, er 5000 gange farligere end andre - viser dansk statistiker. Men for "de fleste" af vaksinerne, er placebo. 

Dog, har Pfizer meddelt, at den altid har haft at sinde, at integrere Microsofts Pluton-processorchip i sin vaccine, som led i en strategi, at gøre 'mennesker', digitale i hele sin udformning. 

Gøre os til Transhumane ved hjælp af; 5G parate, The Internet of things (IoT), grafen nanomaterialer og levende syntetiske parasitter, mikrorobotter og ikke mindst, finansierede Bil Gates, DARPA og Microsofts, ID2020-filer patent til køb og salg af Bitcoin kryptovalutaer, som skulle være den eneste valgbare platform, gennem menneskechips, istedet for banker og kontanter. 

Fat dog mod, agendaen, er snart slut. Efter Kazakhstans fald, anden største Cabal-højborg Babelonske herredømme er kommet i folkets- og DeHvideHattes hænder, engang én af de allerstørste Bitcoinsyndere og EU-Rådets HQ i Astana AKA Nur AKA Satans-by. Snart kommer turen til Ukraine... |
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13623995/de-foerste-danskere-har-faaet-fjerde-vaccinestik-den-nuvaerende-smitteboelge-er-afgoerende-for-om-alle-andre-ogsaa-snart-kan-faa-det-mener-eksperter/

https://nyheder.tv2.dk/2022-01-09-dansk-studie-kaster-lys-over-senfoelger-hos-tidligere-indlagte-corona-gaar-i-hjernen

https://www.rt.com/news/545560-denmark-covid-protest-lockdown

https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/hoejtaler-bil-med-anti-vaccine-budskaber-fik-paabud-af-politiet-skru-ned


https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/til-kamp-mod-vacciner-paedofili-og-mette-frederiksen/9075226


No comments:

Post a Comment