Jan 20, 2022

⚠️🏦💰 ~ (Det kommer ikke til at ske...) Advarsel Til Vesten Om The Great Reset (FOLKEBEVAEGELSEN) ~ | Blogger: En advarsel fra Tucker Carlson, men tror ikke på, den holder, i Byretten! Disse Cabal-"banditter" er taget ud af cirkulation, så at sige, af DeHvideHatte. Hvis du spørger mig, så skal vi have De Danske Wall-Street-Bæster, Nordea og Danske Bank, Kongehuset og Frimureriet m.fl. ryddet af vejen, det kan kun gå for langsomt.. Tak til Anne, min veninde, for at dele. Engang, var jeg på SoTW og (mest Gitte) admin-koordinerende og del af Cobra's Danske udgave af (SoTR) Sisterhood of the Rose Planetary Network, sammen med Anne og andre, b.la. afdøde, som nævnt, Gitte Toya og Peter Johansen - æret være deres minde!. Det femte offer, som har endt sine dage med den til tider, dødelige kræft, ud af mine (venner) her på SoTW i en meget tidlig alder. Et par andre, var amerikanske venner. Gitte var også en hardcore modstander af Coronabedraget, havde mange venner, et tons af fjæsbook-følgere og var stort kendt navn i de danske spirituelle kredse. Peter, mange kender som én af initiativtagerne fra "Open Mind" konferencerne, fik... [LÆS VIDERE]... |


HVAD SKAL VI "STARTE" MED AT GØRE INDEN QFS KOMMER???...


  • Skil os af med Finanstilsynet som er så indspist, inkompetent og nederdrægtigt, at de anser som en del af korruptionen. 
  • For ikke at snakke om Finansministeriet, som er det mest magtfulde organ i embedsværket og foruden en medspiller, hvem der får ledende stillinger i det offentlige samt private af den mørke stats Elitenetværket, foruden Frimureriet
  • Og se for f*** at skille os af med søsterorganisationen, det britiske finanshus NM Rothschild, udvalgt til at rådgive staten om finansielle forhold. 
  • Til sidst, nullifying det u-folkeejet Nationalbankens råderum, for at spille på alle centralbankers heste og Wall Street imperiets mekka.
  • PS: Med den rette strategi samt tid, engagement og en smule held kan du få en større aldersopsparing ud af at droppe dit pensionsselskabet og i stedet selv investere i enkeltaktier, fast ejendom, forældrelejlighed, sommerhus, guld og sølv eller hacienda i Spanien... (bare et tip fra SoTW)
... flere intel-mails fra ham, mediterede og snakkede tit med ham under SoTR, og vi alle sammen, deltog under Johnny Smith (aka Johnny Cash) og Ole Dammegårds (private) ture og foredrag i København. 


Anne og hendes mand, som b.la. er en form for tv-præsentator af Age Of Truth, Lucas Alexander, sanger, skuespiller, performer og en sand Bon Vivant! Har været til flere arrangementer, hvor Lucas, har været med, Anne, fik vist præsenteret mig, men tror, Lucas, er lidt for smart i en fart, ligesom Mads Palsvig, lidt for meget ego. 

Anne og hendes mand, "overlevede", efter de endte bragt, en 35 årig karrierer, under Scientology, hvor også Deres datter, blev født ind i. Det er ikke for børn, skulle jeg hilse at sige, og de mistede alle deres venner, da de forlod, "kulten". 

SoTR-gruppen, bestod også at Lili, som til sidst, kærestede med Peter. Hun har haft 2-3 år i helvede, men det er en anden snak. Lili er kendt for at være kasserer eller lignede på Oplysningsforbundet May Day. 

Den sidste medlem, var "Torkil", en tussegammel mand, med fantastisk viden og engang imellem, lidt for vild, til mig, blev vidst uvenner med ham, da jeg gik ud af Cobra og lukkede SoTR ned, efter Gitte, døde. Torkil, er også "redningsmanden" og betalte for den eneste Dansk Tachyon-kammer i Hårlev (tachyondanmark.dk). Skal hilse og sige, at alle er mere end velkommen i THC-kammeret. Resten af verden, skal man betale dyrt for at komme i THC, men i DK, modtages, blot lidt til kaffekassen. 

Der var været mange flere som on-and-of har været med i DK-SoTR, men sådanne, er det jo...  

Det har været sindssygt svært, at fastholde "vennerne" eller finde nye, de sidste 2 år for mig, men venter på bedre tider. 

PS: normalt nævner jeg ikke folk med fuldt navn og danske adresser, men syntes det er okay, lige denne gang i dag, hvor Gitte og Peter, desværre er draget mod himmelriget og Skt. Peter (Nirvana)... |

No comments:

Post a Comment