Oct 3, 2021

😱🔛✊ ~ (Ååååh nej! Hvad gør vi? Hvad gør vi? Ring til Camilla! Normalerweize - Bagerjomfruerne) Dobbeltboble og Jes­per Rang­vid slår alarm for før­ste gang si­den fi­nanskri­sen: Bob­le i ak­tier og bo­li­ger tru­er med at ska­be ny kri­se (Børsen) ~ | Blogger: [🤜QFS - De nye Hvide Hatte' galaktiske hackproof, selvbevidste, kvantecomputer globale finansielle system! Har intet med de Mørke Hattes version af en kvantecomputer af kunstig IQ der finder selv spillereglerne i kvanteverden og evne til aktieoptimering🤛] ... Uanset om det er et valid scenario og prognose, så brænder denne mandsperson sit lys i begge ender - IKKE et eneste ord omkring den reelle grund til, vi nu ser den næste 2008-krise, der sikker og vist bliver større end Wall Street-krakket 1929. Måske ved han det ikke? Det har jeg sagt mange gange på denne kanal. Selvfølgelig ikke, ellers kan folk som denne CBS-professor, ikke tjene penge på at "dumbing down" danskere med flere konstante frygtbaseret tabloide sensationshistorier, der serverer saftigt sladder og rygter, uden at give konkrete indikationer på, at denne næste "krise", faktisk, er superopsving, mod historiske dimensioner, aldrig set før.. Vi stod pludseligt med lort til halsen i 2020, midt i en opvågningstiden, der kickstartede ét af de største paradigmeskifte i verdenshistorien. En global verdenskrise med ekstreme handlinger og en økonomisk krise, som stammer fra forældede metoder, som er styret af frygt og ikke er til gavn for menneskeheden. Det var også en kemisk industriel krise fordi mennesker, dyr og mad blev og har altid blevet pumpet med kemi, så vi bliver syge og forbliver i sundhedssystemet i al evig tid. Krisen er overstået, vi slikker nu vores sår, 1.000 milliarder skal stadigvæk betales tilbage efter Magnus LØGNICKE trak os ned sammen med Mæætte-Medico-Mink, og nu, kommer endnu en krise, som slår selv 2020 scenariet.. Et endnu største paradigmeskifte i verdenshistorien, fordi, alting kommer til at forandre sig, for altid, men nu, kommer det RIGTIGE chok.. Vi skal ikke længere lege Wall Street Redningsplan, sidde tilbage under et århundrede globaliserede kapitalismes vold, det er slut. Bank imperialisternes dage er ovre og et nyt spirituelt og galaktisk inspiceret finansielt system kan starte som bliver så vildt, at det overgår vores vildeste fanatsi. NESARA/GESARA-den hemmelige GESARA-traktat (forklædt som Paris-aftalen om klimaændringer fra 2015 og skulle indføres i 2001 men istedet 9/11). G/NESARA er en lille del af QFS... PS: Mange af mine gamle chefer fra storbanken i Danmark, kommer til at æde deres ord igen, ikke hvis, når, dette sker... |

https://borsen.dk/nyheder/okonomi/jesper-rangvid-slaar-alarm-boble-i-aktier-og-boliger-truer-med-at-skabe-ny-krise
https://nyheder.tv2.dk/business/2021-10-02-dobbeltboble-kan-skabe-historisk-krise-advarer-ekspert-fra-finanskrisen

https://www.simonparkes.org/post/money-being-pulled-from-stock-market

PS: (SoTW) Det nye Quantum Financial System (QFS) er en super-avanceret "out-of-this-world" teknologi, som Dark Cabal ikke har. Det har kapacitet til at kortlægge informationskilder i hele multiuniverset (tid/rumkontinuum og ingen tid/rum) og rummer enorme mængder data i en samling af materialer på størrelse med et sandkorn. Borte er dagene med dataservercentre på størrelse med fodboldbaner.

Dens strømkilde er ikke elektricitet. Det er ikke afhængigt af noget elektrisk net og ikke engang krystaller. Den drives af den ubegrænsede energikilde i selve livet (bevidsthed). Selve kilden til ubegrænset energi, der driver det menneskelige individ, driver også Quantum Financial System.

Det kan kun fungere i lyset og afviser mørke og onde hensigter. Den læser ind i alle organiske livsformer og forstår vækstmønstre. Som den er programmeret, er det ikke muligt for Dark Cabal at stjæle penge eller rigdom fra en anden person eller en anden nation længere. Systemet genkender ikke nogen kongelig linje, kun linjen "Kilde til bevidsthed", der er til stede i os alle.

Det kender intentionen ved at læse menneskelige hjernebølger. Den kender en persons intention, fordi hensigten er låst i individets DNA (levende DNA) sekvensering. Ikke én person, men alle. I tilfælde af nationer er det RNA for aktivets oprindelige kilde. Det beregner sande handelsværdier baseret på REAL produktion, ikke hvad Dark Cabal vil have verden til at se. Ægte produktion af varer og deres respektive værdier vil begynde at udfolde sig. Penge er bare en masse numre i en konsekvent kørende algoritme bundet til RNA eller oprindelsen af ​​dets aktivbase, der placerer alle indtægter i den spand, der er knyttet til dens oprindelse (RNA) og dens folk (levende DNA) på det oprindelige sted.

QFS funktioner og egenskaber (se video for en komplet liste)

  • Ingen fiat -valuta er lovlig i QFS. Bankerne har ikke længere kontrol. Bankerne er nu forældede!
  • QFS sætter en stopper for korruption, ågerrenter og manipulation inden for banksystemet og Central Banksystemet.
  • QFS er fuldstændig uafhængig af eksisterende centraliserede banksystemer; gør alle andre overførselssystemer forældede.
  • QFS er ikke kryptovaluta. Efter REVAL (revurdering) vil alle suveræne valutaer være aktivsikrede.
  • QFS -aktivering afslutter "Central Banking System", der foreviger det, nogle omtaler som "Gældsslaveri."
  • QFS lever med kontrollerbar kunstig intelligens, der skaber økonomisk sikkerhed og gennemsigtighed.
  • Et lands suveræne valuta vil have samme værdi som et andet lands suveræne valuta.
  • Hver QFS -konto i hele verden ejes udelukkende af kontohaveren, ikke ejet af banker eller regeringer.
  • QFS erstatter SWIFT med nye transparente CIPS (Cross-Border Inter-Bank Payments System). (PS: ikke så sikker på denne del - SoTW
  • QFS kører på en ny fotonisk computer - baseret på 24 GPS -kredsløbssatellitter (beskyttet af den nye amerikanske rumstyrke USSP). Alle midler er GPS -sporbare for evigt.

No comments:

Post a Comment