Dec 31, 2021

🙏 ~ 💝 (Én af mange Vivian Anita Alexandru videoer med Niels Harrit) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: Mens vi venter på Pedo-Prinsen-Andrew og hele det engelske monaki sendes til tælling af “madam” for Jeffrey Epstein, Maxwell, har Sundhedsstaten, store problemer med coronapasset, Israel, snart Dannevang, tilbyder fjerde vaccinestik til ældre på plejehjem og Professor udskammer facebook grupper som søger nytårsfester; 'Det er den perfekte supersprednings-begivenhed'... SoTW har selv været til flere foredrag med dansk musiker og pensioneret kemiker, lic.scient. og lektor emeritus ved Københavns Universitet. Det var sammen med tidl. bloggere, JFK21'er, en bekendt Lili, fra May Day Danmark og 2 af mine afdøde venner, Gitte og Peter. Vidste dog ikke han havde nye foredrag om testning og smitte, men han er jo et kemi-geni. Coronakrisen fik Vivian Anita Alexandru til at stifte Partiet Samfundssind. Vivian blev også uberettiget anholdt for at dele billede af brændende Mørke-Mette-dukke og kæmper imod sin ex-kæreste, som vil tvinge de toksiske "vaksiner" ned i sine 2 små børn. Med konspirationsfabrikken QAnon som ledestjerne stillede Vivian Anita Alexandru op til seneste kommunalvalg. Hun vil bekæmpe indirekte vaccinetvang og fremtidige restriktioner. Og så vil hun redde børn fra “satanistiske pædofile” ved hjælp af en “kærlighedsrevolution”... 📌OBS! Blev 'næsten' uvenner med én af mine naboer til morgen, da vi ønskede hinanden et godt nytår. Han er ærkejyde, pro-vaxxer, en smule »prollet« og alt hvad der tilhører af statens bagværk af samfundssind og lydighedsdressur, mens jeg, er Rasmus-modsat. Men har lært at stoppe samtalen ganske fornuftigt og hurtigt slå over i noget andet. I den nærmeste Føtex, var der kaos af mennesker, som allerede havde mundbleen på i bilen, da de ankom og parkeringspladsen, bar alle, inde og ude, som en del af samfundsorden, efter 2 års hjernevask. Stakkels aber, men har jo selv, været én af dem engang og folk, har fri vilje, lidt endnu... HUSK at se S-troldehæren og Mink-Medico-Mettes selvglade-selvrosende-selvpromoverende se-mig-mig-mig propaganda video... |

PS: Er ikke enig med Hr. Harrit, 7 minutter inde, mht. at der ingen mennesker er på Mars og Venus. 

🚀Meeeen det er jo en heeeel anden snak om udenomjordisk civilisationer, de jordiske hemmelige rumprogrammer (SSP) og udstationering af supersoldiers mars-soldater, menneske-slaver, for at bygge 2 sløret rumstationer i low earth orbit (LEO) samt mars/månekolonier, Solar Warden, rumskibe o.s.v. o.s.v.. 

卐 卍ꖦLidt ligesom på jorden, børn helt ned til syv år, der sendes i minerne for at bryde kobalt til vores mobiltelefoner, sendes mennesker op på andre planeter, for at erhverve sig sjældent mineral af ufattelig værdi (unobtanium) og andre ikkejordarters metaller, hele vejen tilbage til Roswell, Nazisttiden, Operation PaperClip, UFOer og sælge/købe know-how, som ikke eksisterer på jorden... 

🤔VIDSTE DU, at fri energi, eller teknologien bag 6000 patenter, ifølge den amerikanske Academy of Sciences, er blevet undertrykt og klassificeret af årsager som underlagt, "national sikkerhed", som kan ændre jordens virke og bla. gøre os uafhængig af de fossile brændsler?.. 

🤔VIDSTE DU, at DDFO-Daisy nytårstale går frem og tilbage mellem Statsministeriets taleskrivere og Amalienborg, og den sidste version er ofte først på plads kort før nytår? 

📺🙅‍♂️ DROP, begge af Corona Dronningernes nytårstaler og lyt til dit indre... |
No comments:

Post a Comment