Nov 5, 2021

🏆🧑‍🤝‍🧑🏳️‍🌈 ~ (Søren Celebrity News) Ekskommunisten og elitelægen, der blev coronageneral. Mette-SmørPolle fra Snave' hjælp til Mobillos & Messenger. Frem med mundbind og coronapas siger eksperter og WHO (SoTW) ~ | Blogger: [🤜Undskyld hvis jeg er for grov i min mund men nu må det kraft****mame være nok. Har selv én ven fra LGBT-miljøet🤛] ... HER HAR vi så helt(inden) som fik en (baghylder) og udråbt til vinderen af prisen med titlen ”Årets LGBT+Person” og Dancing Queen?... "Bøssen" som gav sig selv "The Søren Brostrøm Annual Golden Reward" og måtte erkende et stort svigt, også personligt, at Big Data på 80 mio. vaccinationer, ikke hjalp alle de danske HPV-ramte og dødsyge piger... "Homoen", som i 2020 under et pressemøde rasede mod en 'journalist' fra fupmedie - et spørgsmål - der betvivler dokumentationen for, at der en virus. Det, selvom, SSI, ikke er i besiddelse af uomtvisteligt bevis for eksistensen af det virus, der er grundlaget for de tiltag der er blevet påført det danske samfund... SST og "Søren-ørn", der brugte 135.000 kroner på propaganda- og promoveringsvideoer med journalist Tine Gøtzsche. S der brugte over 600.000 kroner på Slette-Mettes Facebook-profil... "Royalist-Søren", der ikke kan holde på en MAND, der sagde i Januar 2020; "Mundbind giver ikke mening lige nu" & "Var ikke bekymret at corona kunne komme på dansk jord"... En pandemi der førte til 248.097.354 smittede heraf er 5.022.082 døde (påstår man)... Dødsikkert er det, at børser var i panik, frygt og selvmordsraten steg, vaccinesyge, hamstringer i danske butikker og selvstændigt erhvervsdrivende, der har lidt store tab som følge, nu igen i slut 2021 / start 2022?... En vaskeægte "Commie", sammen med tv-lægen Peter Geisling, som blev sat på plads af alle Mæætterne og fik en ledende stilling i WHO, og beholdte CEO-titlen i SST, med millioner af funny-money i lommen, og kan pynte sig med lånte drag queen-fjer... SS(T) Medical Corps "Søren Understrøm" skal ikke hædres, han er den største Homo Sovieticus-vatnisse, han danser efter Mette-Paniks-Polle-Pibe, han skulle have gjort som Sveriges ukuelige coronageneral, Anders Tegnell, de har håndteret smitten forbilledligt og ikke ønskede at underskrive "Event 201 - WEF - Agenda 21" papiret, der ville slå 99 ud af 100 mennesker ihjel, på jordkloden... |

"SØREN BROSTRØM ANBEFALER GENINDFØRSEL AF CORONAPAS"

 Stinus Lindgreen (RV) fra Epidemiudvalget: - Vi har intet hørt i udvalget. Jeg vil blot minde om, at der skal være lovhjemmel til at indføre coronapas

Ekspert: Epidemien udvikler sig ude af kontrol: Forudser 2000 til 4500 daglige smittede i december. I går - altså 4. november - blev der registreret 2598 nye tilfælde.

Baren og restauranten PS Bar & Grill, der ligger i København, har valgt at genindføre brugen af coronapas... 

(SoTW) KAN DU IKKE SELV SE DET?? Coronasmitten er høj blandt skolebørn fra 6 til 11 år siger vores danske sundhedsmyndigheder, på samme tid, at Pfizer, har godkendt en vakkZine til selv samme børnegruppe? Samtidigt med, at EMA vil snart træffe beslutning om vaccine til børn under 12 år, der 100% sikkert går igennem. På samme tid, at Storbrittanien kan nu melde ud om, at de er de første, som har fået godkendt en pille, der kan hjælpe mod alvorlige coronasymptomer... 

Det skete torsdag: 

  • Både Søren Brostrøm og SF vil have genindført coronapas for at stoppe det stigende smittetal. Det kunne TV 2 og Ritzau fortælle. 
  • WHO advarer om, at der potentielt kan komme op mod 500.000 yderligere coronarelaterede dødsfald i Europa frem mod februar. De kalder Europa et Epicenter ifølge AFP.
  • Storbritannien godkender som første land i verden molnupiravir, som er en coronabehandling i pilleform, skriver Reuters. 
  • Smitten er særligt høj blandt skolebørn i Danmark viser ny rapport fra SSI. 
  • Det tredje stik virker, lyder det fra Sundhedsministeriet på Twitter. Det kan man se på data fra aldersgruppen over 80 år, hvor mange har fået stikket. 
  •  På trods af at samfundet er genåbnet, er det ikke alle passagerer, der er tilbage hos DSB, det skriver Ritzau. Kun 85 procent af det almindelige antal passagerer er vendt tilbage.
https://www.billedbladet.dk/kendte/hyldet-af-en-fuld-sal-soeren-brostroem-sikrer-sig-saerlig-pris
https://www.bt.dk/samfund/frem-med-mundbind-og-coronapas-ekspert-mener-epidemien-udvikler-sig-i-den-forkerte
https://www.altinget.dk/nyheder/artikel/193299-ekskommunisten-og-elitelaegen-der-blev-coronageneral
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-03-12-myndighederne-forventede-ikke-corona-paa-dansk-jord-ville-undgaa-uro-og-panik
https://www.dr.dk/nyheder/indland/soeren-brostroem-mundbind-giver-ikke-mening-lige-nu
https://selskaberne.dk/nogle-skarpe-budskaber-til-postfaktuelle-laege
https://journalisten.dk/sundhedsstyrelsen-brugte-over-130-000-paa-brostroem-interviews-penge-ud-af-vinduet/
https://www.berlingske.dk/politik/s-har-brugt-over-600000-kroner-paa-mette-fs-facebook-profil
https://politiken.dk/kultur/art7944136/Journalist-fra-fupmedie-fik-Brostr%C3%B8m-op-i-det-r%C3%B8de-felt-p%C3%A5-pressem%C3%B8de
https://www.tjekdet.dk/faktatjek/statens-serum-instituts-ukloge-svar-paa-aktindsigt-saetter-fut-i-konspirationsteori
https://perbraendgaard.dk/2020/09/13/statens-serum-institut-kan-ikke-finde-det-nye-coronavirus/
https://www.dagens.dk/nyheder/soeren-brostroem-opfordrer-indfoer-denne-restriktion-nu

No comments:

Post a Comment