Nov 24, 2021

🧼👅🤦‍♂️ ~ (Kz-syndrom, Udskamining & Vaxshamingen) Dannevang er delt op i A- og B-hold. Du er enten for eller imod samfundsnormen. Det offentlige føjer psykologiske og usyndelige tricks til værktøjskassen (SoTW) ~ | Blogger: Mennesker er nogle mærkværdige væsener, ikke sandt?... Skal Støjberg, hvis hun sættes i brummen, sidde i Rumænien og afsone? Før i tiden snakkede man om gode indslusningsmuligheder for indvandrerne i vores samfund giver velintegrerede medborgere. Nu snakker man om, at sende de danske og udenlandske borgere, som kaldes "kriminelle", fordi der ikke længere er plads i DK-fængsel samt manglende personale, til udlandet, der er snak om Rumænien, og andre forfærdelige steder. De fleste, syntes det i orden, så længe de hører ordet "udlændinge" er der gået DF/Nye Borgerlige-symbolpolitik i lortet, som man siger. Vi hader nemlig per automatik folk, som ikke ligner os selv. DF-medlemmer vil have #StoejbergGate ind som formand, mens rigsretssagen, kræver fængselsstraf (Goddag mand, økseskaft)... Udskamningen, af ikke-vaccinerede er afskyeligt, men, dem som er vaccineret, syntes det er okay, fordi de selv, er hjernevasket af Mæætte og Co., intensive Stockholmsyndromet, eller invaliderende KZ-syndromer. Det er en ubeskrivelig, tung og bizar fornemmelse at befinde sig midt i et globalt, Stockholmsyndrom-agtigt genocide, som folk slet ikke forstår, de bedriver mod sig selv. Vores børn. Men ligesom min datter, (søster) og alle disse venner, jeg nu har mistet, er det nu en obligatorisk borgerpligt, samfundssind og dannelse, at lytte til alle disse advarsler, som medierne, eksperter og politikere, kaster aben over på vores skuldre. Vores autoriteter behøves ikke længere råbe vagt i gevær, alle samfundslag, følger nu de "usyndelige" regler, alle virksomheder og borgere kaster sig på grædende knæ og bøjer sig - en decideret automatreaktion... [LÆS VIDERE]... PS: Så lige, at commie Rocker Kaptain-Kaptialfonds-Sass, flejnede helt ud og sviner pressen til og forsvarer Barbamamma og Mørke-Mink-Mæætte, i Berlingske, med sine nyhedsbreve - havde du forventet andet?... Og vi skal lade os forstå, at (falske) DDFO-Daisy, har modtaget tredje vaksine mod coronavirus (som ikke findes) ~ Ritzau på et pressemøde i Tivoli.... |

"If the American people knew what we have done, they would string us up from the lamp posts" ~ George H.W. Bush


https://www.bt.dk/samfund/live-foelg-med-i-coronasituationen

... Et KÆMPE stort farvel og nu, goddag til epidemiloven. 

Sundhedsministeren kan "alene" erklære en sygdom for samfundskritisk, det har han gjort igen (igen) og Styrelsen for Patientsikkerhed kan påbyde personer at blive undersøgt af en sundhedsperson, og der kan også falde påbud om vaccination, indlæggelse og isolation. 

Men, det er ikke længere nødvendigt, de fleste føjer reglerne, uden "Tvang"... 

Der findes ikke længere massive 5G modstand = klimakamp Global opråb og andet godt fra skuffen - har du lagt mærke til det?


Mistro og konspirationsparanoia, har altid eksisteret, men lige nu, er der en meget, meget dæmpet lyst til afbrænding af dukker af Danske statsministre i alle lygtepæle (som Bush advarer om ville ske) og truende beskeder. 

Måske fordi vi ved, at frimurerpolitiet sætter os i fængsel, men mere fordi, de snart 90% som har modtaget vaksinen, nogle er blevet DNA-mutanter, andre fået placeboen, er dæmpet i lyst... 

Udskamining samt vaxshamingen har gjort, at vi per automatik, godtager nye tiltag, fordi, i 2 år, har vi vænnet os lige så langsom til, 'normaliseringen". Det dog langt, langt, langt fra en normalisering, inden 2019, da vi for første gang, hørte, os spirituelle og rodfæstet typer, at en Amerikansk / Kinesisk skabt biologisk “dræbervirus” våben slap ud af en topsikret laboratorie. 

Vi kan blot konstatere, siden 2019 og dagens dato, kan ingen sundhedsmyndighed, finde, det nye coronavirus og dens varianter. Desuden er den danske SSI, ikke i besiddelse af uomtvisteligt bevis for eksistensen af det virus, der er grundlaget for de tiltag der er blevet påført det danske samfund. 

Det mest forfærdelige er, det hele er et "spil", et "show", en "film", som splitter folk i to lige dele -  A- og B-hold... |

No comments:

Post a Comment