Nov 13, 2021

👯‍♀️💔🧸 ~ (Jimmy-Pedo. KRV21 S-Sex-Præst-Pless, Predator-Jeppe MeToo-monstre der afholdt Grundlovstalerne) Og så har vi S-Red Army Faction & DDR's "Pigekors hemmeligheden" som Ditte Okman kalder for; Danmarkshistoriens STØRSTE og KLAMMESTE metoo-sag, som, Grevinde Alexandra og andre kendisser, MÅTTE kende til (SoTW) ~ | Blogger: SoTW NOTE: VIDSTE DU, at kendispræsten og sexskandalerne, Flemming Pless, har været præst for Zobel-sønnerne og lever videre som kandidat for S-regimet og KRV21?... SoTW var ude og løbe til morgen og lyttede med på de første 60 minutter mens solen stod højt med 15 grader mod 25 og skinnede ned på mig og motionsdyrkende mennesker oppe på hovedvejens klippe, mens man kunne se det klare vand så lang øjet rækkkede og bjergkæde med sne på.. SKAL IKKE gøre reklame for BT's podcast, Det, vi taler om, og husk på, linket er en clickbait moneymaking cash-cow sensationshistorie, men ENDELIG får vi et podcast afsnit, som går til makronerne, og ikke bare snakker om p*k og p*tter, for sjov, som de altid gør i dette program og fuldstændige ligegyldigheder (det er bare min mening). Man kommer også ind på Britta Nielsens 39-årige søn, Jimmy, der fik en meget, meget mild dom for at besidde billeder og video i både kategori 1, 2 og 3, hvilket betyder, ”særligt grove seksuelle forhold”. Kat. 3 - betyder billeder og videoer af børn under 2 år som man går ud og kaster op af, bagefter, hvis man se dem.. Fængselet og deres fanger, skal nok "ordne" Jimmy og de andre pædofile, med al respekt, nok fordi, jeg selv har/havde 2 døtre... Uuuups! Borgeren Visby, fanger fejl og sparer forsyningsselskab for kæmpebeløb Hillerød Forsyning, blevet en halv million kroner rigere (Her sidder også en S-borgmester som er nul og nix værd) - Dog er han blevet beskyldt og anmeldt for trusler, chikane, politianmeldt og lige nu, sidder statsadvokaten, med sagen. Hvorfor? Fordi, Visby har i flere år holdt øje med selskabets pengehåndtering og fundet ud af, at borgernes pengene fossede ud, brugt til 2 mio. kr. CEO lønning, luksusmøbler, luksusbilpark og luksusrejser m.v. Adm. direktør i Hillerød Forsyning, Søren Støvring, er nu heldigvis, afsat... |

Vi har alle sammen hørt om Frank KLAM, Morten Strikelefanten, Kristian He-Goat, Rune-Sikandar's penis-testikler, Kong-Frede's “villig blondiner”, hardcore sex-krænker-Naser, Teenpredator Kofoed, Gangbang-politiker Zeidler, DF Odder-Nodder skamferer fastbundet kvinder med et hvidglødende tortur-redskab og Klamme-Cosby, som nu er løsladt, og fortjener behørig proces og alle de andre. 


... Det syntes nu almindeligt med metoo, sexskandaler af mindreårige piger og drenge samt pædofilisager i Dannevang.. Desværre snakkes der KUN om piger og kvinder, aldrig om, hvad drenge og mænd også bliver udsat for... DER ER måske en grund til og rygtet siger, at 500.000 forseglede anklager, SNART, bliver åbnet op, og 2,7 millioner på verdensplan skal eller er ved at blive arresteret og venter på retsforfølgelse og militærdomstole ved GITMO og mange, er  sigtet for sex og pædofilisager. Det startede faktisk med et par tusinde (sealed indictments) da Trump bliv indsat som præsident, men nu siges tallet er oppe på 500K. Jeg ved godt, at de fleste mennesker ikke tror på Trump, White Hats militærdomstolens scenarie. Men jeg tror, timingen bliver et MASTERPIECE skak-træk for at fortælle os, at HVEM som helst kan blive målrettet og anklaget for de grusomheder de har begået, inden Moder GAIA, overgår til femte dimension... 1. Ditte Okinok - kortene ville simpelthen ikke svare. Hun er uafhængig og stærk, men spiller alligevel på 2 heste. Afventer måske en dom - men for hvad - vides ikke. Lagde kort 2 gange - samme resultat. Om hun er en mand vides ikke.. 
Hooold nu inde - 2 sekunder siden fik "en dansker"lagt et nyt sæt kort af Ditte og her er ordret hvad han sagde, noget jeg fik en fornemmelse af forleden dag om hvilke køn hun er/var..   
"Lige lagt kort på Ditte (beeep) igen (29-8-2021 13:00) Spurgte direkte om hun er født mand  JA. Spurgte så om hun stadig er mand. NEJ. Hun er ændret fra barn. Jeg fik også hun er white hat controlled for at vække folk og vise dem hvad der sker. Altså, at hun skal se “ond/forkert ud”, men arbejder for the white hats. Modsat Mads Palsvig. Lyder det rigtigt? Kender hende ikke."  

https://www.bt.dk/debat/ditte-okman-jeg-faar-kvalme-ved-tanken-om-det


Den kulørte time:

Dan Rachlin har meldt en Facebook-bruger til politiet for mordtrussel. Dronning Margrethe har vist sig som en overordentlig kærlig mor overfor Kronprins Frederik, og vil i øvrigt - dejligt befriende - skide på, om pressen og danskerne ser hende tabe sit høreapparat. Og så har Janni mistet både smagsløg, lugtesans og hørelse. Og Karsten? Han har det sgu heller ikke for godt og er blevet opereret.
I panelet sad Per Kuskner, Søs Marie Serup og Janni Ree. Jacob Heinel var med på telefon fra Tyskland.

Den kontante time:

I time to fik panelet diskuteret den absurd omfattende #metoo-sag i Danmarks Radios pigekor. Hvordan har man kunnet ignorere de mange klager fra børn og forældre, der i årevis blev krænket seksuelt af to chefdirigenter og mobbet, presset til tavshed og frosset ud, hvis de ikke klappede i.
Søs fortalte om Mogens Jensens besynderligt svigtende hukommelse,
Og så er der nyt fra Hillerød Forsyning - og det er ved at blvie rigtig gakket i den Nordsjællandske by og bestyrelse.
Og hey! Hvor er Brittas manglende millioner?
I panelet sad Thomas Heurlin, Søs Marie Serup og Janni Ree. Rasmus Visby var med på telefon.

No comments:

Post a Comment