Nov 17, 2021

🗼⛳🐰 ~ (SINDSSYGT: Øger fra 56 til 89 mia. kongekroner mens nogle må gå fra hus og hjem og fattige eksistere i Dannevang) Hvor mange kender mon "frimurernes" hemmelige Schweizisk / Kinesisk Datoimperium-selskab, der tjente mere til milliardæren, Anders von der And, end hele hans kendte Bestseller-koncern? (SoTW Arkiv) ~ | Blogger: F*ck hvor er det fedt at være Anders Kongens Kapitalist egocentriker af store jordejendomme og foretagsomme fabriksejere samt online shops og butikker, som også har solgt ubrugelige MUNDBIND fra kina, til staten og nægtede, at betale husleje til alle de butikker, som modekoncernen lejer sig ind hos på grund af coronaviruskrisen. Ejer også 800 kilometer lang turistmagnet 'Route 66' i Skotland og en masse hemmeligheder. Rygter går med, at han/de skulle bruge Skotland til opsamlingssteder af kirkegårde, når virussen slog folk ihjel, men heldigvis blev Corona ikke dødelig og hans 3 børn, der døde, var bait, for at blive ypper medlem af frimureriet. Mange siger, at Sri Lanka i 2019, var baseret på et falsk flag (det er rygter også at han er DDFO-frimurer og det med hans børn er ganske forfærdeligt og tragisk hændelse)... At tænke sig, at Anders Holch Povlsen, vil opføre en 2.100 kvadratmeter stor underjordisk bygning ved sit gods, Constantinsborg. Det er tiltænkt, at de to etager vil bestå af køkken, badeværelser, medierum, vinkælder, tegneværelse og en såkaldt oplevelsessilo... Præcist som alle andre rigmænd rundt om i verden. Et meget ægte tegn på, at ENORME spirituelle paradigmeskifte-kræfter er på vej, er, når den private Magtelite forsegler sig inde, under jorden. Amazon's CEO Jeff Bezos (første person på Jorden som runder 200 milliarder dollars) og andre rigmænd, hvis de ikke allerede er hentet ind og overgivet sig til De Hvide Hatte, har massive underjordiske bunkere i New Zealand, Argentina, Schweiziske Alper samt Antarktis. Necker Island er Sir Richard Bransons private luksusø på De Britiske Jomfruøer ved siden af Jeffrey Epstein's Little Saint James. Og den danske rigmand Christian Kjær scorede 143 mio. på at sælge sin ø, The Great St. James, som han solgte til Epstein, uden at vide det, påstod han... Men ikke Jyde-Anders... Han bygger et atomsikret underjordisk hus i jydemuldet, med alt tilbehør, fra super-hemmelige gange, fuglefløjt og royal røgelse af mystik. Væk fra Coronavirusen, bondebefolkningen og utilfredsheden, der klager over den superrige Statsadelens korrupte pamper-vælde, og godsejere og gårdejere. Som taget ud af Morten Korch's 'Kampen om Næsbygård', I de gode gamle dage, hvor der for alvor, var ulighed til... |

  

"Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra vest. (Uha da da, uha da da da da). - Øøøh 'Anders'? Er det ham CEO for Bestseller nede fra øøh... - Ja! - Nå! Uha da da, uha da da da da"

"Hverken Anders Holch Povlsen eller den øvrige ledelse i Bestseller vil lade 

sig interviewe. Finans har kontaktet over 100 kilder i forbindelse med 

udarbejdelsen af en række artikler om Bestseller, herunder nuværende 

og tidligere medarbejdere. Meget få vil udtale sig til citat. Finans har

desuden endt artiklerne til Anders Holch Povlsen på forhånd for at give 

ham endnu en mulighed for at kommentere oplysningerne, men han har

ikke reageret." ~ Finans.dk


FAKTA: Bestseller-familien er kær ven af kongefamilien og meget, meget, meget diskrete.. 

PS: Tilbage i 2020, snakkede SoTW med én af mine venner, som kunne berette om, at hans nabo var leverandører til sundhedssektoren og da Coronakrisen var på sit højeste havde regeringen spurgt ham, om han kunne levere mundbind og andet godt fra havet, GRATIS! Det sagde han pænt nej tak til, da har OGSÅ havde en masse udgifter forbundet, herom.. Hvis det har været "metoden" at tigge og bede om hjælp fra virksomheder, selvom Staten har ca. 1.500 - 2.000 milliarder at lege med hvert år i form af indkasseret skatter, samme som Danske Bank svindlede med, og dermed, vise SAMFUNDSSIND, i en god sags tjeneste, skal jeg lige love for, Dannevang, er på SPANDEN..No comments:

Post a Comment