Nov 19, 2021

👑🦠🤦‍♂️ ~ (BREAKING FRYGT & EMOTIONEL MASSEPSYKOSE) 40% danske stukket-væpnede gardister kræver de u-vaksinerede 'Lebensunwertes Leben' eller 'Useless Eaters' blot må forlade hjemmet for lægebesøg og indkøb (SoTW) ~ | Blogger: Sundheds- og Ældreministeriet holder pressebriefing fredag klokken 12:30 om status på covid-19-situationen... Julefrokosten bliver droppet af store danske firmaer samt voldsomme prisstigninger på el, naturgas og olie og enkelte fødevarer... Nødvendighedens diskurspolitik, er nu nået til Tyskland, Frankrig og snart, Dannevang. Grækenland, Belgien, Tjekkiet og Østrig er blandt de europæiske lande, som har valgt at indføre nye coronarestriktioner for de ikke-vaksinerede... Hmm... Pudsigt nok, kommer denne meningsmåling foretaget af Voxmeter for Ritza, lige efter Mink-Mørke-Mette og Magnus LØGNICKE, ikke vil udelukke, restriktioner, for de u-vaxxed... Det pudseløjerlige er, at det er skabt via HOPE Projektet som lige har modtaget Columbus-prisen 2021, for siden krisen start, at forudsige, hvordan danskere reagere og tænker (RADIO4 Morgen).... Og du siger til mig, det er IKKE politisk??... Tror du også på de oppustede SSI og SST's tal omkring Coronasmittede, hospitaler er overbelastede af ikke-vaksinerede og Politiet, kunne ikke genskabe MMM's sms'er? Det, selvom, PET / CFCS / DDIS / FE og Værnsfælles Forsvarskommando, kan genskabe A-L-T, der bliver lagt på Deres bord. Det så vi mht. Raket-Madsen, sagen. Du er naturligvis ej heller, bekymret over, at den danske stat og EU har givet millioner i støtte til et firma i Aalborg, der laver verdens mest sotifikerede software til overvågning af sociale medier nære forbindelser til regimet i De Forenede Arabiske Emirater, der er kendt for at overvåge og fængsle kritikere... Nå, nok om det pjat... |

https://www.rt.com/news/540714-austria-lockdown-for-everyone/

Austria imposes compulsory vaccination from February 1 & nationwide lockdown starting Monday 


PS: Fuldmåne i Skorpionens tegn den 19. November 2021 siger nogle, andre, en dyb delvis måneformørkelse for det meste af kloden den 18. / 19. november 2021. Det giver os mulighed for, at få renset ud i gamle karmiske tilstande, så vi kan hæve den kollektive bevidsthed. Vi kan som menneskehed vokse og blive mere bevidste om, at vi alle er forbundet med hinanden i en større helhed. 

Det land jeg er i, har haft 2 fulde dage med fuldmåne. I DK regner det jo altid og er overskyet

Jeg har selv haft afbrudt søvn i nat og det skyldes faktisk min fortid som soldat. Ikke kun, i dette liv.

Sjov nok, gik jeg ind og ud af den samme drøm, de mange gange, jeg var ude og tisse (er en gammel mand ifølge min tidligere kæreste på 27 år). Her gennemlevede jeg en masse militærøvelser og pludseligt var jeg ansat som fuldt medlem af Kongehuset. Kan huske jeg både var i nærheden af deres hunde og 2 meget unge prinse-sønner, Pingo og Jokke som, en slags sikkerhedschef. En dag stod jeg F2F med DDFO-Daisy, hvor én af 95 ansatte, der sværmer om Dronningen, havde sladrede om, jeg ikke var vaksineret. Hun smilte til mig, bukkede sig ned og kyssede på mig på kinden, (bvadr - hun er jo født mand) og sagde til mig; Nu inden kl 18.00 idag skal du være vaksineret og så snakker vi ikke mere om det.. 

Derefter, besluttede jeg at tage ind på mit kontor på Amalienborg, brændte alle min private ting, smed alle ordnerne og tog mit civile tøj på, og bussen, langt væk. Derefter vågnede jeg. 

Med andre ord, jeg holdt distancen og stod imod frygt-massepsykosen og bøjede mig ikke, hverken for Corona-Corporation, frimurer-dronningen eller MMM-Danmarks corona-commander-in-chief. 

Folk er hjernevaskede, det så vi den 20. Marts 2020 samt 8. Nov 2021, hvor Dannevang, blev lukkede ned og toiletpapir, mel og pasta var en mangelvare dagen efter og nu, på direkte tv, erklærede MMM coronavirus for en samfundskritisk sygdom nok en engang og pludseligt, STORMEDE folk ind for, at tidsbestilte, en vaksine eller test... |                       https://www.bt.dk/samfund/live-foelg-med-i-coronasituationen


No comments:

Post a Comment