Oct 25, 2021

🎲🔮💗 ~ (Vi sluger det råt for usødet snart ikke mere) Den Politiske-kult eller Rædselsregimet ved godt de snart går planken ud og derfor går All-in for at Kanvasse vælgerne! (SoTW) ~ | Blogger: HVORFOR går danskere amok lige nu og vandalisere valgplakater?? Om kort tid, skal MMM forklare sig i Gransknings- kommissionen, der ikke er fem flade ører værd og lige nu, skal en stakkels 49-årig mand fremstilles i grundlovsforhør i Retten Esbjerg for at true hende. Hvem ryger i fængsel tror du? Statsministeren, som måske allerede er hentet af de Hvide Hatte og agere via en nyere yngre udgave (stunt double) eller manden, som truer en "klon"?... Danmarkshistoriens STØRSTE tårevædende Månelanding løgn: med påståede 75%(87) WWW-tilslutning, skal børnefamilier snart sige ja eller nej til børnestikket, eller "superpillen", og stemme til et ligegyldigt kommunalvalg samt massepropagandaen af ​​en sund krop, sind og fornuft... 'Sølvpapirshattene' siger klart nej tak, mens andre tøver, står Mink-Medico-Mææætte og Co., hele Sundhedssektoren, vakkZinebusser, 1000 læger, b-forskere og såkaldte "eksperter", parat med vaccinesprøjten og lokal politik skydes igen, igen (igen) i gang, som I-N-T-E-T er hændt... Ja undskyld mig, selvom Kommunalpolitik er dødssygt, mener 4 ud af 5 unge, maner unge "hjernevaskede" sig op fra "berygtede" Prostitutionsparlør Ungdomspartier (problemer med grænseoverskridende adfærd og sexisme) og ældre dødssyge partisoldater graves frem fra de ukendtes kirkegårde. Det er som om, at man vitterlig tror på, at danskere er snotdumme og ikke kan gennemskue man misbruger ungdommens kamp, om den røde ko, med sixpack, James Bond parodier, DF-Nana smider tøjet og hvad fanden laver #Stoejberggaten oppe i lygtepælene? Ja - hende der er underlagt en Rigsretssag og desværre går "fri", ligesom MMM som ej heller, nogensinde, kommer i brummen.. Der er LANGT LANGT vigtigere ting på spil nu, men vi skal huske på, at selvom mange, søger andre græsgange, i disse måneder finder ud af, at "politik" er en dødsejler og hellere vil finde sjælefamilier, nye bekendtskaber og udvide sin spiritualitet, der resonerer bedre med vore hjerter end visse personer i vore bio-familier samt gamle venner og kollegaer. Så lever der en politisk "subkultur" af individer fra "normie-landet" som ALDRIG ser andet, ud over Deres egen næsetip. Massemedierne som fjerde statsmagt og den 1 million store statsadministration i Dannevang, skal jo på bedste beskub, overbevise os alle om, at vi lever under et "demokrati" og kommunal- og regionsvalget og Folketinget, gør, en forskel... FATTER FOLKET ikke, vi står midt i Et af de største spirituelle paradigmeskifte i verdenshistorien i 2021/2022?... |

"MMM's WAKA-WACKY-WACKO'S SUPERVÅBEN:

I dag forsvinder måske den allersidste corona-(rejse)restriktion - ved den dansk-tyske grænse! "Showet" fortsætter dog lidt endnu med "nye daglige smittetal" som ikke er Corona-relaterede men blot snue, forkølelse og influenza fordi alle har smidt "masken" og man ikke kunne bevise i retten, at COVID-19 eksisterede ~ SoTW (påstand)" 


»Staten har brudt Nürnberg-kodekset. Straffen er døden. Mette Frederiksen og co. skal henrettes. Infowars.com«. Det skrev en 49-årig mand på et hjemmelavet skilt, som han havde valgt at sætte op i et vindue ud mod en gade i Esbjerg.


https://www.seoghoer.dk/nyheder/malte-vaekker-opsigt-smider-troejen-paa-sin-valgplakat

https://amtsavisen.dk/artikel/se-videoen-her-spidskandidat-skyder-valgkampen-i-gang-i-bedste-bond-stil

https://www.bt.dk/politik/inger-stoejberg-haenger-valgplakater-op-for-venstre-det-aendrer-sig-ikke-selvom


No comments:

Post a Comment