Sep 16, 2021

🙊👄 đŸ˜¶ ~ Ord som associerer til frygt (Verdensalt Arkivskab) ~ | Blogger: [👐HĂ„ber pĂ„ = Afmagt, ingen handling – brug i stedet vendingen - jeg glĂŠder mig til đŸ€ŻđŸ˜”đŸ˜‡] ... Som altid under besĂžg pĂ„ DjĂŠvleĂžen, tager jeg til Roskilde, og over til min ven og holistisk ND (Holistic Medicine, Natural Medicine). Har tidligere sendt flere derned for udresning af barndomstraumer eller egostadierne, der giver indre kampe og manglende kontrol. Eller hvad nu man mangler af forlĂžsninger.. Min tidligere Kone ville ikke tage imod, mente det hele var fup og svindel, dog, min tidligere ex-kĂŠreste Emi, var under lupen og 4 timers intens konsultation og udrensning, ALDRIG, sidenhen, har Emi, brugt "at hĂ„ber pĂ„". Og jeg fĂžlger skam ogsĂ„ min 50 Ă„rs erfarne alternativ behandlers rĂ„d, selvom "nogle" er "bange" for Louis, (reinkarneret af Ludvig 16. af Frankrig AKA Louis XVI) fordi han er DIREKTE PÅ og rydder op i Egoet, hvor forsvarsmekanismen bor og tror pĂ„ konspirationer (fakta), som undertegnede.. PT siger Louis, at flere af hans ĂŠdeste kunder og veninder, ikke tĂžr, tage ned til ham, fordi, de er blevet CO_VANVID-"vakkZineret" - mĂ„ske i skam?.. Du ved godt, at nĂ„r man taler til sin krop og sine (hukommelses) celler, sker der mirakler, ikke? Det er utroligt, hvilke transformation kroppen kan udrette, nĂ„r vi stĂžtter den og giver plads til dens egen selvhelingsegenskaber... NU hvor vores Statsminister, Alles Landsmoderen over alle, Mette F. aKa Mette-mus aKa Mink-Medico-Metto, har brugt ordet "at hĂ„be" som er det mest (misbrugte) ord i vores underbevidsthed ... PS: Det er ligemeget hvad "Metto" "hĂ„ber" pĂ„, eftersom, Trump, de Hvide Hatte og vores galaktiske venner, anser hende for "fĂŠrdig". Skal have lagt kort pĂ„ om, hun er "hentet" til GITMO..|

 



*************************************

Ord som associerer til frygt




Udgivet fĂžrste gang October 2014 af Verdensalt.dk

NĂ„r frygten rammer os, indtager vi en position af ”blokering, lĂ„sthed, fiksering” op mod 86 pct., resten af de 14 pct. er de basale overlevesesinstinkter ~ L. M. Jeppsson 


I det daglige benytter vi ord som associerer til frygt. Lad os starte med en nĂŠrvĂŠrende situation som alle kan relatere sig til; Det kan tit vĂŠre en svĂŠrt opgave at bryde koden for det voksende ”frygt” baseret sprogbrug i medierne, for at fĂ„ fat i den reelle faktiske oplysning og forstĂ„ informationsvĂŠrdien. Brugen af ”mulig” – er et kendt eksempel: 

– Overskrift: Mulig sammenhĂŠng mellem Lars LĂžkkes tĂžjforbrug og venstres nedtur
... Mulig – er noget som hĂžjst sandsynlig ikke sker lige nu . 

Et muligt udbrud af fugleinfluenza i Danmark.”  - 
…. Betyder der ikke har vĂŠret udbrud, men en forventning, igen uprĂŠcise "fakta" for at holde lĂŠserne / lytterne aktive og skabe en frygt lignende tilstand. 
– Sensationshungrende  nyhedsmedier er mange gange prĂŠget af mange ord som ”kunne”, ”mĂ„ske”, ”potentiale”, ”mistanke om”   – alle ord som bruges for at udtrykke mulighed eller sandsynlighed 

Det daglige sprogvalg, som er skadeligt for os selv

   
Ser vi pĂ„ vores egen iboende nutidige virkelighed, ord som associerer til frygt og det daglige sprogbrug, benyttes af mange og er rigtigt svĂŠre at undgĂ„. 

Dog giver det mening, at udskifte ord som associerer til frygt  - med positive ord - sĂ„ som ”glĂŠde” der tiltrĂŠkker glĂŠde.  ”Jeg Ăžnske mig" …. Et given positivt eksempel ville vĂŠre: Jeg Ăžnsker mig flere penge pĂ„ min bankkonto. Hermed tiltrĂŠkker jeg penge, i stedet for at tĂŠnke/sige : "Jeg har aldrig nogen penge, eller jeg hĂ„ber pĂ„ jeg kan klare mig med sĂ„ lidt penge".

***********************   

© L. M. Jeppsson (samt verdensalt.dk) – NaturlĂŠge Krop & Sind, Yoga, Kinesiologi m.m.:

Et hvert ord du siger, genkendes af dine sanser, som det er indlĂŠrt fĂžrste gang. Enten med en ”rar” fĂžlelse, eller en dĂ„rlig fĂžlelse. DĂ„rlige fĂžlelser giver frygten, skuffelsen, vreden bitterheden, afmagten og hadet fornyet nĂŠring.

  • Ord er skabt for at udtrykke fĂžlelser.
  • Ord udlĂžser gode/positive fĂžlelser.
  • Ord udlĂžser dĂ„rlige/negative fĂžlelser.


6 ord som associerer til frygt!


1.  HĂ„ber pĂ„ = Afmagt, ingen handling – brug i stedet vendingen - jeg glĂŠder mig til.

At hĂ„be pĂ„ noget = at man frygter det modsatte. Frygten ligger bag hĂ„bet. Det modsatte for hĂ„bet, er altsĂ„ frygt. Frygten dominere sindet og frygt er = stress. HĂ„b er samtidigt afmagt. ”jeg kan ikke gĂžre noget” – andre mĂ„ tage ansvaret. HĂ„bet er det sidste, som er tilbage.
Send glĂŠde ud for de ting som du ”ikke” Ăžnsker og de ting som du Ăžnsker, skal komme.  Et given eksempel ville vĂŠre : Jeg glĂŠder mig til at betale de regninger som kommer min vej. Med et, har du sluppet frygten og den negative virkning det er at betale noget man ikke Ăžnsker sig.  
  • GlĂŠde tiltrĂŠkker glĂŠde
  • Frygt tiltrĂŠkker frygt
GlĂŠde forhindrer fĂžlelser, i at blive oprĂžrt. OprĂžrte fĂžlelser giver stress. 

2. Bare ikke = Frygt for forlods (foruddannelse, forud)


Bare ikke, betyder ogsĂ„ frygt. "Bare det ikke sker", er frygt. "Jeg orker bare ikke at stĂ„ op" tidligt om morgenen og gĂ„ pĂ„ arbejde". Allerede har man givet efter for frygt det er at skulle stĂ„ op tidligt, eller at gĂ„ pĂ„ arbejde.
  • Frygt aktivere genkendelige frygt-fĂžlelser
SĂžrg i stedet for at have en holdning til tingene:
  • Hvis det sker, forholder jeg mig sĂ„dan og sĂ„dan…
  • Hvis det ikke sker, forholder jeg mig sĂ„dan og sĂ„dan…
3.  PrĂžve pĂ„ = Ikke at gĂžre – prĂžve er en tabers talemĂ„de, en vinder gĂžr.



NĂ„r man prĂžver og sĂ„ ”gĂžr det” alligevel, kan hjernen ikke forholde sig til det. At ”prĂžve” betyder ikke at gĂžre. Hvis du ”gĂžr det”, er du nu i konflikt med dig selv. 
At prĂžve betyder - ikke at gĂžre.
Hvis du gÞr det, er du i konflikt med hvad du siger, og hvad du gÞr ( dÄrlig samvittighed)
Hermed kommer du i konflikt med din omverden (du lovede jo at gĂžre det - folk regner med at du gĂžr det)

Eksempel: Jeg skal prĂžve at gĂžre min rapport fĂŠrdig til tiden. Si til dig selv - du gĂžr rapporten fĂŠrdig til tiden eller afvis det til din chef.
  • Tabere, de prĂžver at vinde - Vindere,de gĂžr det

4.   Er nĂždt til = Tvang. Ej ens frie vijle. Du har altid et valg.

Eksempel: Pia KjĂŠrsgaard's bog "Fordi jeg var nĂždt til det", nĂ„r det kommer fra en politikker undre det mig ikke, at ordet "nĂždt til" bliver brugt her.

"NĂžd til, betyder; at nogen tvinger dig. Du har ikke frit valg. Grunden til at du bruger ordet, er fordi du ikke tĂžr tage stilling selv, men undskylder af nogen tvinger dig."
  • At vĂŠlge er frihed
  • At vĂŠre nĂžd til, er tvang

5.   Kan nok ikke = Forlods undskylden.(undskylder pĂ„ forhĂ„nd, forud)

Kan nok ikke, er en forlods undskylden, hvis du ikke kunne.
- Dermed kan ingen bebrejde dig, hvis du ikke kan.
  • Brug istedet: jeg kan godt - jeg vil ikke - jeg kan ikke - jeg har ikke lyst 
Ved at bruge "kan nok ikke", gĂžr man sig ikke nok umage.

Eksempel: Jeg har jo sagt, jeg kan nok ikke nĂ„ det.

6.   Ja, men = Ja og men er modsĂŠtninger. ForstĂ„s ikke af underbevidstheden.
  1. Brug istedet: Nej, men = Nej og men, er idenittiske.
Ja - men. FĂžrst acceptere du. DernĂŠst nĂŠger du. Ja og men er modsĂŠtnnger. Men, betyder
modsat af ja = nej. Hjernen kobler fra. Hvad du accepterer, er nu slettet.
  • Sig ja, hvis du acceptere.
  • Sig nej, hvis du ikke accepterer.
Kom med din mening, hvis du ikke acceptere. Suppler andres menning, med din egen menning.....

*******************************

Hjemme Ăžvelse: 


1. SĂŠt en bĂždekasse op og Ăžve dig at bruge ovennĂŠvnte eksempler - vĂŠk fra frygt baseret ord.
2. Hver gang du benytter eet af disse frygt-baseret ord og sĂŠtninger, lĂŠg penge i kassen
3. Jeg forsikre dig, du bliver overrasket over hvor mange gange disse ord bliver brugt pÄ en dag.....

Tak fordi du lÊste pÄ min blog

Namaste!

No comments:

Post a Comment