Aug 2, 2021

👁⃤ 🔱📐~ (Tilbage til fortidens fremtid) Fra 70ernes gamle danske til 2019 med uskyldig børnereklame fra Scandic, til Mads Mikkelsens 'Druk', der promovere toppens nummer 2 af 10, af Illuminati signaler, som støtter Beyoncé Triple 6 eller djævelens tegn, dødens mærke, Six Six Six, Circle Eye, OK Sign, Okay. Nu også AdrenoChrome-sammensværgelsens Black Eye Club (SoTW) ~ | Blogger: [👉Uskyldige reklamer, bilen og båden for millioner - Okay tailor made by sidelin - Preben Kaas👈] ... Det er utroligt hvad man kan hive frem på sekunder fra det store world wide web. Gennemtrawlede fake nyhedsstrømme i går på min Ipad og PC og stødte på denne reklameblok, som tydeligvis, (helt) 'ubevidst', formår at promovere eller fremmer, illuminati agendaen... 🎭Vi ved med garanti, at danske reklame- underholdnings - og filmindustrien m.fl., har været pålagt meget strenge og (hemmelige) regler fra det amerikanske HOLLYWEIRD, som er detailstyret fra visse underafdelinger af USA's centrale efterretningstjeneste CIA, med 20.000 ansatte... 👌Hold nu op SoTW, det er bare uskyldige børn, som spejder efter det danske Kongeriget og skal lokkes ombord på Scandic Hotellerne og i 1970, kendte man INTET til "Råddenschild Illuminati frimueriet". Okay (uheldig ord) men på en meget uheldig måde, at de viser "satans tegn 666" ville du ikke sige det hvis man kender baggrunden!?.. 📍Det er INGEN tilfældighed, at man kan blive bachelor i Beyoncé på Københavns Universitet. Vi må ikke være for blåøjet. Beyoncé og andre Divaer - er SELVESTE frontfiguren, for én af de største og mest magtfulde P2 Freemasons Illuminati fraktioner, som findes i verden. Så må du tro, hvad du vil. Lidt ligesom, den mest efterspurgte og eftertragtede skuespiller, Tom Cruise, engang 'born-again Christian,' nu købt og flyttede ind for millioner af kroner i Scientology dynastiet's hovedsæde, Florida... 🧟I 1999 havde en anonym kilde hemmeligt filmet Angelina Jolie, hvor hun i en alder af 23, talte til to nære venner om Illuminati initiation ritualer, hun for nylig havde deltaget i, mens hun forsøgte at etablere sig i Hollywood. Check hendes tatoveringer - de siger alt.. 😟OG jeg ved godt hvad man siger om Disney, som er præget af illuminati's Hyper- seksualisering af udsatte børn og pædofile og sataniske rollemodeller, ligesom Netflix, men der findes ikke noget fra den amerikanske underholdningsindustri, som ikke er syltet ind i det, univers, desværre. De ejer jo Lucasfilm, Marvel og udgiver, de bedste tegnefilm.. 📺Tag du ind i DDR-byen eller under TV 2 FNYS NEWS-hustaget og se på alle de Sofie Linde grove sex-afpresnings-sager og lignede, som findes i disse mediehuse og det er ikke tilfældigt, der bliver lagt låg på og sexkrænkerne, stadigvæk løber frit rundt på de bonede gulve... 🧥PS: Historien om frimureren Napoleon Bonaparte samt Pave Francis "skjult hånd" (hand-in-waistcoat) samt AdrenoChrome-sammensværgelsens Black Eye Club, kan man selv læse om... |

"Illuminati opstod, da Europas klogeste hoveder i dyb hemmelighed forberedte at indføre et samfund uden konge og kirke. Idéen var livsfarlig, og Illuminati blev hurtigt forbudt, som har regeret siden den blev indviet 1. maj 1776, af den dengang 26-årige professor i kirkeret og praktisk filosofi, Johann Adam Weishaupt., bosiddende i Ingolstadt, Bayern, Tyskland. 


Vi ved dog i dag, at der er omkring 6 millioner aktive frimurere rundt om i verden. 


Vi ved ydermere, at der næsten er 10.000 danske medlemmer, via DDFO, Foreningerne Det Danske Frimurerlaug og Johanneslogeforbundet er tilsluttet Den Danske Frimurerorden. Og at, Johnnie La Fontaine, tidli. ridder og kommandør i ordenen med den højeste 11. grad, samt tidl. direktør i flere år i Mærsk-koncernen, har engang været ledende, sammen med overlægen, enevældige stormester Walter Schwartz, der sammen med Mogens Mortensen, med ordenen prestigefyldte post som tilsynsmester, tid. direktør i den skandaleombruste og krakkede Tønder Bank, styrer(ede) landet. 

Ifølge, Folkets Ret, Det danske parti (rettenpaavrangen) påstår de, at Kongehuset styrer Den Danske Frimurerorden og frimurerne styrer alle ministerier og styrelser. De har et horn i siden på retspræsident, Alex Elisiussen, som de påstår, er én af de værste og farligste frimurer i Dannevang. 

Kan du fortælle mig, hvad alverden, Amin Jensen, komiker, entertainer & ikke mindst opera sanger, laver som fuldtidsmedlem i mere end 6 år, i DDFO?" 


 

No comments:

Post a Comment