Aug 23, 2021

👨‍🚀🤫🚀 ~ (Den falske ambassadør for rummet?) Har ESA-astronaut Andreas Mogensen været i rummet, og besøgt den internationale rumstation, ISS? Ja eller nej? (SoTW) ~| Blogger: Okay.. Det skabte en del ballade og overskrifter, da bl.a. youtube-debattørenen "UNI VERSAL" proklamerede, at den officielle DTU-video fra 2016, der viser 23 sekunder af flyvetur i rummet i september, var en omgang fup og studieoptagelser på linje med de månelandinger USA har gennemført. Andreas Mogensen har været ude og forsvare sig flere gange siden 2016, og om det farmøse "stålstativ", som vises i slutningen af videoen. Og jeg er ikke i tvivl på SoTW - Andreas, har ikke været rummet. Findes der en ISS, måske, men det er blot en "distraction", så SSP, kan leve videre, uanfægtet.. Det baserer sig ikke på det som den kanaliserede "Adronis", lige har fortalt os, at Neil Armstrong samt Buzz Aldrin, har ej, heller, været i rummet.. Har brugt 20 år af mit liv på at finde hoved og hale i den "film" eller "show" som kører foran vores øjne, hver dag.. [LÆS VIDERE] ... |https://ekstrabladet.dk/nationen/se-christians-video-bevis-mogensens-tur-i-rummet-ligner-fup/5994924 


LÆS VIDERE...

.. Og det er som ikke KUN fordi, jeg har snakket med insiders i det amerikanske militær eller spirituelle ledere, lad os kalde dem det.. 

Har ALTID haft en ide eller følelse, at det HELE var plumrådden, faktisk siden, jeg var inde og se Star Wars Episode IV: Et nyt håb, i 1977.. 

Har været gennem tusindevis af videoer og rapporter, som har gjort mig "klogere" på emnet, men jeg ved faktisk ikke så meget, fordi, de hemmelige rumprogrammer eller SSP, er noget af det mest censurerede, på Moder Jord.. 
Det har da hjulpet lidt at snakke med ligesindede til UFO-konferencer, datede en amerikansk kvinde, Denise, hvis far, havde fingeren på opstartsknappen, og hele Apollo-programmet, men han døde i 2019, og tog alle hemmelighederne, med i graven.. 

Har da også snakket med L. Blaine Hammond, som var en idiot, undskyld, højst arrogant, mens Dr Ken Johnston, var mere snakkesalig, måske fordi, han ville sælge mig sine bøger, om de falske månelandinger.. 

En som var betagende, var den tyske Jürgen, (webside "dreamlandresort.com") som har boet ved siden af Area 51, meget af sit liv. Samt hans turistguide amerikanske, Tony, og fik noget af en oplevelsestur, på vej mod "Groom Lake".. 

Det fangede også min interesse efter jeg blev kontaktet af en meget genert og mystisk gæst (it-specialist) fra Janet Airline (EG&G) som fortalte og viste mig, at SAS Scandinavian Airlines, fragter medarbejdere fra og til, Tonopah Test Range (TTR).. J

a, har også rodet mig ud i, at være klog omkring Terma A/S, selvom min søsters soldaterkæreste, ex-professionel, bliver nok ked, eftersom han har venner i Terma, PET og FE.. 

En lille gruppe af lysarbejdere sad faktisk i denne måned og diskuterede om emnet, da jeg nævnte jeg deltog på Rebildfesten 2021 og lyttede til de selvoptaget, selvbiografier og rejseerindringer af DNC-personligheder, såsom, Anders Agner, Andreas Mogensen og Stuard Dwyer. For ikke at forglemme, Jesper Steinmetz. Vi blev hurtigt enige om, de, ALLE sammen, er TOTAL syltes ind i The Cabal (DS aka Mørke Stat aka illuminati aka The “Elders of Zion” aka Rothschilds)... Som altid, brug din egen intuition, logik og sunde fornuft - formidler bare et budskab - det er naturligvis op til dig, om du ønsker, at tage imod dette... |

No comments:

Post a Comment