Aug 12, 2021

💥🚀🌕 ~ (Ad Astra: De hemmelige rumprogrammer ingen må snakke om!) Jeg lytter til DEN NYE RUMALDER på Radio4 (SoTW) ~ | Blogger: [🤜Maya-indianerne troede på dommedag eller store omvæltninger ved udløbet af maya-kalenderen 21. december 2012, som bare var starten på den nye Plejadernes kalenderperiode - Den gyldne hjertetid/Den gyldne tidsalder (Ny tid) og det ENORME paradigmeskifte - men kan du se det?🤛]... Lad mig sætte stemningen... Virkelig irriteret i dag... Vågner op, kigger på nyhederne, hvor KÆMPE smitteudbrud på plejecenteret Olivenhaven i Kolding og alle er "vaxxed" - dvs. at alm. danskere med en vakkZine, nu bærer og overfører den "dødbringende virus", videre til andre. Stigende smitte i Israel på trods af tredje vaccinestik. Problemet er bare, at CO_VID-19 ikke er isoleret eller med andre ord, SSI kan ikke finde det nye Coronavirus, som i bedste fald, er en alm. forkølelsesvirus... “Elders of Zion,” i.e. the Råddenschilds-imperialisterne" bremser Trump-støtter, der taber første skridt i milliardsag, Dominion, der leverer elektroniske stemmemaskiner i USA, SOM VI VED, snød med præsidentvalget i 2020, manipulerede valget til China Joes fordel. Mike Lindell, under "Cyber Symposium" har BEVIST, at Dominion for det første, er forbundet til internettet OG kan hackes af en telefon på under 5 minutter... Det er A-L-T du skal vide om hvordan verden er vildledt og manipulation - alt det usagte og subtile - truer dit psykiske velbefindende… Det samme gælder alt indenfor rum-"fart" (Hvis du forstår sådan en lille en)... Thomas Schumann fra DEN NYE RUMALDER gør A-L-T hvad der står i sin magt og snakke uden om MIC-SSP (de hemmelige rumprogrammer), og i stedet for, i et væk, skamrose, Elon Musks 5G internet-satellitter, USA vil lande en "kvinde" på Månen, kapløbet mod den Røde Planet. Om IDA-netværket, og om hvor, Peter 'Raket' Madsen slap, vælter nu raketentusiaster, ind på Refshaleøen.. Hvordan kan Rum-"farten" være på vej ind i en ny guldalder, Thomas, hvis vi "stadig" benytter os af oldtidsfund af rumraketter, med en NASA's M2-motor kraft på 22 mio. hestekræfter, og 636.000 kilo fast brændstof af fissionsenergi, og nogle tilfælde, fast oxidator (dvs. ammoniumnitrat, ammoniumdinitramid, ammoniumperchlorat, kaliumnitrat) er ved at blæse os alle omkuld, med luftforurening, når man kan bruge ganske almindeligt H20 (vand)? Hvad skal man bruge rumraketter til? Hvorfor ikke bare sige, at der findes teleportationsmaskiner, slørede rumstationer, som var det i Moonraker, en Solar Warden-flåde, nogle moderskibe længde-størrelser på 1,5 km eller de 6000 hemmeligholdte amerikanske patenter, som indeholder A-L-T fra fri energi, MedBeds, Star Trek's replicators, tidsmaskiner, kvante-teleportationsteknologier og andre højteknologiske rumraket systemer (Warp Drive, Black Holes, Quantum Vacuum & Zero Point Energy)... BLIVER SGU BARE SÅ TRÆT... Jamen, SoTW, det er jo en "konspiration"; - gu' er det vel okke nokke nej... |

"Vi har alle hver især vores sandhed, således behøver din sandhed ikke være lig min sandhed og omvendt" ~ SoTW 

  

PS: Sad og så filmen "Ad Astra" i biografen i USA og var ved at gå ud igen. Et malerisk billede af Hollywood og CIA (DARPA) skaber film som, 'ad Astra', med et dysfunktionelt og mørkt følelsesmæssigt stressende islæt af, hvordan man "overlever" i rummet. Tror du virkelig på, hvis "de" faktisk har en Solar Warden Armada (et ultra-hemmeligt projekt Det opretholder en flåde af rumskibe, der primært arbejder inden for jordens kredsløb og omkring vores solsystem), at de stadig vil bruge traditionelle SpaceX-raketter, som de gør i denne film og overlever år efter år, med tomhed, i et mørkt dybt rum?

PSS: For at undgå det såkaldte "Massehysteri eller kollektivt hysteri", alt hvad du kommer til at høre om, er, at Mars 2020 / 2021 Perseverance Rover (som sandsynligvis aldrig har været på Mars, snarere Devon Island i det sydlige Canada) vil opdage "Alien life", det vil sige i form af ukendte blændende væsner af den mikroskopiske verden. Tænk hvis der fandtes "rigtigt" liv, der ligner mennesker, allerede på Mars og andre planenter, solsystemer og multiverset... No comments:

Post a Comment