Jul 29, 2021

🙏 ~ 💝 (Har vi tabt kampen? Er vi for fĂ„? 2020 slukkede hĂ„bet om en lysende fremtid for ikke-vaxxed!) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: Jeg tror ikke, jeg er den eneste person i Dannevang, der har bemĂŠrket det - der har vĂŠret en pludselig og kraftig syndflod af vakkZine-propaganda og Cojones-pas i den seneste mĂ„ned, mere end jeg tror, vi har set siden begyndelsen af dette Ă„r. Jeg taler isĂŠr om USA, hvor al skidt og kanel, stammer fra - U.S. Inc. aKa Corona-Corporation aKa CC samt regerings-medie-establishment - der stadig, desperat klamrer sig mod nye hĂžjder af vakkZinerates. DK har nĂŠsten 80% tilslutning og efter sommerferien, bliver vakkZine-DEMA-telte overrendt af unge fra Zombieapokalypsen - den digitale tidsalder - der allerede har drĂŠnet bĂžrn og unge, for al fornuft og logik. Visse steder i Europa og mĂ„ske isĂŠr, Storbritannien og Australien, er der nĂŠrmest en lynchstemning, fordi CC, samt regeringerne er gĂ„et fra at genĂ„bne nĂŠsten 100%, til semi-lockdown og nu komplet-lockdown. Nogle mennesker forveksler med det indlysende rendyrket 'pure lockstep'-model, at de fleste nationer bevĂŠger sig i sĂ„ vidt angĂ„r CO_VID-mandater og begrĂŠnsninger. Hvordan er det muligt, at nĂŠsten alle regeringer og b-forskere og sĂ„kaldte eksperter pĂ„ tv pĂ„ vores elskede planet, er enige om medicinsk totalitarisme? NĂ„Ă„Ă„Ă„, mĂ„ske er det ret nemt at forstĂ„, nĂ„r du indser, at flertallet af dem er knyttet sammen gennem globalistiske institutioner som World Economic Forum, som gentagne gange har kaldt pandemien en "perfekt mulighed" for at skubbe deres planer for en "Great Reset"... [LÆS VIDERE] .. |

 


https://www.berlingske.dk/danmark/fyret-froemand-vil-laegge-sag-an-mod-forsvarsministeriet-efter-anklager-om
https://olfi.dk/2021/07/16/rapport-med-konspirationsteoretiske-synspunkter-var-med-til-at-faelde-froemand/

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/her-er-det-bedste-sted-at-overleve-globalt-kollaps/8729484

LÆS VIDERE:

... Den "store nulstilling" er en langsigtet ideologisk usurpation af, hvad der er tilbage af individuelle frihed og frie markedsĂžkonomier, og det endelig mĂ„l er, at pĂ„lĂŠgge et globalt socialistisk / kommunistisk diktatur. 

CC, regeringer og globalisterne, indpakker disse mĂ„l i smukke lydende ord og humanitĂŠre lydende aspirationer, men i bunden er "Reset" om en ende pĂ„ frihed, som vi kender det. Dette er ikke en overdrivelse, det er virkeligheden; Dette er, hvad disse mennesker Ăžnsker frem for alt andet. 

Men hvordan opnĂ„r man et sĂ„dant mĂ„l? 

Tja, interessant nok, at WEF og Bill og Melinda Gates Foundation beskrev prĂŠcis, hvordan de planlagde at gĂžre det under en "simulering", de holdt i oktober 2019 kaldet "Event 201", som b.la. Magnus LØGNICKE og andre danske og udenlandske embedsmĂŠnd deltog i, under et zoommĂžde i kĂŠlderen pĂ„ den Amerikanske ambassade i Washington, D.C. I lĂžbet af arrangementet forestillede de sig en massiv coronavirus pandemi, spredt angiveligt fra dyr til mennesker, hvilket ville lette behovet for gennemgribende begrĂŠnsninger for individuelle frihedsrettigheder, nationale Ăžkonomier samt internet- og sociale medier. 

Jeg er sikker pĂ„, at det hele er et tilfĂŠlde (not), men det nĂžjagtige samme test-scenario som CC og globalisterne "spillede" pĂ„ under WEF begivenheden 201, skete i den virkelige verden, kun to mĂ„neder senere... Resten, er history, som man siger... 

Historien slutter ikke her, vi har endnu ikke set den endegyldige "plan", som lĂŠgger verden i ruiner - undtagen - at globalisterne, som sidder godt og grundigt beskyttet i Deres underjordiske atomsikret bunkere i Brande, New Zealand og Sydamerika, ikke er fĂŠrdige. 

For ligesom atomkraften, kan bio- og nanoteknikken blive til sÄvel menneskehedens velsignelse som dens fordÊrv... |

No comments:

Post a Comment