Jun 25, 2021

💉🤦😥 ~ (WEF/DK-aftale 80% vaxx tilslutning! Flokimmunitet, Foldboldtosser, Folk og Fæ!) Militærmedicinske og epidemologiske genterapi wacko quacko menneskeforsøg fortsætter på fuld styrke i det nordjyske som er i direkte overtrædelse af Nürnberg-koden. 'Gynækologen', ekskommunisten og elitelægen, der blev SST og WHO coronageneral, går forrest! Nu rammes og udsættes de sårbare, indvandrere og unge (SoTW) ~ | Blogger: [🤜SST: ”Sundhed for alle” - det er vores motto! ECDC: Alle lande bør ændre vaccinestrategi nu!🤛] ... {Get vaxxed waxed and ready to relax!} ... Jeg er dybt påvirket i disse dage.. Ihvertfald på vejne af vores elskede unge og børn... Denne såkaldte Agenda bliver ved, indtil (alle) folk og fæ er rundvirret og modtager, ukritisk, 'stikket'... Skid hul i, at Spike-proteinet, medfører skader på organer med de såkaldte mRNA-vacciner, der virker gennem en syntetisk version af virussens arvemateriale, som påvirker menneskets DNA, FOR ALTID!!!... Havde set det komme for en del år tilbage, HPV-vaxx, var en (prøveklud), men det er hovedrystende, at FULDSTÆNDIG KERNESUNDE unge og snart (børn) bliver nano-vaxxed, en generation under 30 år, som har 99,9999% chance for at forbigå smitten med et Kinesisk fremstillet biovåben eller ikke-levende-forkølelses-virus, som hvis den eksisterer, ikke skader, dem.. Der er 68 indlagte! 68 ud af 5,8 millioner og 173 smittede. Op mod 20% af disse indlagte er helt andre årsager ifølge de seneste oplysninger fra myndighederne. 3.1M har påbegyndt vaccination, heraf, er 1,7M færdigvaccineret... Og så taler magthaverne gudhjælpemig om at....måske.. måske hæve nogle restriktioner (lidt mere).. INDTIL... Delta-varianten rammer os med 100% styrke i August 2021... det er jo vanvittigt! Det handler på ingen måde længere om sundhed... Museums lider, restauranter lider, barer lider, fitness lider, sporten lider, hoteller lider unødigt, mens vi andre bliver kostet rundt i et 2 milliarder månedligt dyrt massetestning vanvid, som sundhedsmyndigheder ikke har anbefalet, men som alene er en politisk beslutning. Men den skal malkes, spillet er i fuld gang, så de fortsætter på samme måde... Alt imens så dækker Lame Stream Medierne gladeligt dette teaterstykke på daglig basis... så længe de tjener clickbaitpenge og folk støtter betalingsmuren (fik en lille bitte smule hjælp fra Lars Boje Mathiesen).. I jydelandet kan man ikke snakke om noget som helst.. "Alle" tror naivt på Mink-Medico-Metto's logik-logak og forsigtighedsprincippet... Som min gamle og nu døde farmor altid sagde; sådan er det bare, vi kan ikke gøre noget ved det" -- gu fanden kan vi så. Tag og hjælp dine børn og unge, til at træffe det rigtige valg. KOM SÅ IGANG - DER ER INGEN TID AT SPILDE!!!!... |

Link


 17.41

Brostrøm har besøgt Aalborg for at få flere vaccineret

I Aalborg Øst vil man gerne have flere borgere til at lade sig vaccinere, og derfor har kommunen torsdag tilbudt vaccination uden tidsbestilling ved vaccinationsstedet på Trekanten.

Det skete med deltagelse fra Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, der gerne ville høre om kommunens vaccineindsats samtidig med, at han også selv vaccinerede borgere. 

Brostrøm vaccinerer her en borger. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
https://www.tv2nord.dk/aalborg/brostroem-stak-selv-naalen-i-aalborg-tilslutningen-har-vaeret-helt-fantastisk
https://www.facebook.com/groups/263242591426591/permalink/502759974141517


10.59
Fra 1. juli skal man kunne dokumentere, at man er undtaget

Fra 1. juli skal borgere kunne vise dokumentation for, at de af sundhedsfaglige årsager er undtaget for test og coronapas.

Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse.

- Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test, er undtaget for krav om test og coronapas. Fra den 1. juli bliver det et krav, at disse borgere kan fremvise dokumentation for deres udtagelse, lyder det.

- Dokumentationen udstedes af de kommunale borgerservicecentre, og borgere, der er undtaget for test, kan fra den 25. juni henvende sig til borgerservice for at få dokumentationen udleveret.

Sundhedsministeriet oplyser, at man indfører kravet med henblik på 'at skabe størst mulig klarhed om borgernes og kontrollanternes pligter i forbindelse med coronapasset og for at begrænse mulighederne for misbrug af undtagelsesreglerne'.

- Hidtil har undtagelse beroet på en vurdering af troværdigheden af borgerens udsagn. Det har dog vist sig at være uhensigtsmæssigt både for borgeren, der kan opleve at blive mistænkeliggjort, og for kontrollanterne, som i visse situationer har haft svært ved at vurdere, om kundens udsagn er korrekt, oplyser ministeriet.
https://www.bt.dk/samfund/live-foelg-med-i-coronasituationen-minut-for-minut
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nye-regler-krav-om-dokumentation-hvis-du-er-undtaget-fra-reglen-om-test-og-coronapas/8652056




No comments:

Post a Comment