May 15, 2021

💂‍♂️💉🕍 ~ (#Vaccineapartheid, #ZionistIsrael, #Wunderwuzzi #Coronapas) Fabriksejeren og egenrådig regering: Største krise siden 2. verdenskrig før Vaccine-Metto, FN og WHO Agenda 21 (SoTW Arkiv) ~ | Blogger: Vaccinefabriksejeren, Mæætte, Værnemagernes samarbejde med Danmark, SKAL, være det mest vaccinerede land i verden, siger Alles landsmoder Metto under spørgetimen?... Kan vi indføre lokale nedlukninger? - ja da!... Statsministeren mener ikke at flere psykologer er hele løsningen på børns mistrivsel!. Skal børnene hjem fra Syrien? -- Har landsmoderen overhoved noget empati tilbage gemt i hendes vold og magt?... Helt belejligt, forsinker forhandlingerne om genåbning, eftersom Mæææææætte rejser til Israel og kommer hjem i isolation... Tvangsvaccination er ikke længere del af ny epidemilov - øøøøhhh nej, men, Hvad, betyder den nye epidemilov for dig?... Uanset om EL, mener det godt, mht. palæstinensisk befolkning, som altid har været deres mærkesag, så spørger jeg igen på SoTW; HVORFOR skal vi i Danmark acceptere en regering, som bønfalder verdens farligst zionistiske stat, og dermed skal masseproducere livsfarlige vacciner, i årene fremover, indtil samtlige danskere, er vaccineret for noget, 1-2-5 gange, som ikke forbehandler, helbreder eller beskytter mod NOGEN former for virusser eller mutationer!?!.. Alle svar og hints, ligger i spørgsmålet... Man bliver bare så træt og nej, vi, Folket, de 5%, kan ikke vække de resterende 95%, for de ønsker ikke at vågne op til dåd... Det HEEEELT stor spm. må vel være, hvornår Mink-Medico-Metto på live-tv, får sin "vaccine? Enten ved et par skud Pfizer-BioNTech nano-genterapi eller placebo eller saltvandsopløsning?... Man kan vel ikke bede eller tvinge, hightech giftstoffer ind i andre mennesker, hvis man ikke selv stiller sig i front, i min optik... PS: STØTTER Danmark og Forsvaret, konflikten mellem israelere og palæstinensere i Gaza og Israel? Sendes der "specialstyrker eller støtte" ned, som i Mali og andre (hemmelige steder) for at støtte Israel, som England gør og sender fly ned?... |


"Hvorfor i alverden rejser Statsministeren til Israel for at etablere vaccineproduktion / samarbejde uden at drøfte det med Folketingets partier? Har bedt om en redegørelse. Israel bedriver medicinsk apartheid ved ikke at sikre vacciner til besat palæstinensisk befolkning," skriver Enhedslistens sundhedsordfører Peder Hvelplund på Twitter.


Jorden brænder under »Wunderwuzzi« – og nu kan kometen Kurz komme til kort. »Terrorangrebene på Israel må fordømmes på det kraftigste,« tweetede den østrigske kansler og fortalte, at flaget udtrykte solidaritet med israelerne (berlingske.dk)


No comments:

Post a Comment