Mar 2, 2021

💂‍♂️💉🕍 ~ (#Vaccineapartheid: Talerpulten skal afsprittes under nødretstilstand i folketingets spørgetime) Fabriksejeren og egenrådig regering: Største krise siden 2. verdenskrig før Vaccine-Mette & Thule-DAHL's tid (SoTW) ~ | Blogger: [👉EU's ultra-konservative gyldne-kalv, Kansler Sebastian Kurz, har meddelt planer om at bryde væk fra EU's fælles vaccineindkøbsprogram for at skabe en anden generation Covid-19-vaccine og undersøge behandlingsmuligheder for virussen, sammen med Danmark og Israel!👈] ... Vaccinefabriksejeren, Mæætte, Værnemagernes samarbejde med Danmark, SKAL, være det mest vaccinerede land i verden, siger Alles landsmoder Mette under spørgetimen?... Kan vi indføre lokale nedlukninger? - ja da!... Statsministeren mener ikke at flere psykologer er hele løsningen på børns mistrivsel!. Skal børnene hjem fra Syrien? -- Har mette overhoved noget empati tilbage gemt i hendes vold og magt?... Helt belejligt, forsinker forhandlingerne om genåbning, eftersom Mæææææætte rejser til Israel og kommer hjem i isolation... Tvangsvaccination er ikke længere del af ny epidemilov - øøøøhhh nej, men, Hvad, betyder den nye epidemilov for dig?... Uanset om EL, mener det godt, mht. palæstinensisk befolkning, som altid har været deres mærkesag, så spørger jeg igen på SoTW; HVORFOR skal vi i Danmark acceptere en regering, som bønfalder verdens farligst zionistiske stat, og dermed skal masseproducere livsfarlige vacciner, i årene fremover, indtil samtlige danskere, er vaccineret for noget, 1-2-5 gange, som ikke forbehandler, helbreder eller beskytter mod NOGEN former for virusser eller mutationer!?!.. Alle svar og hints, ligger i spørgsmålet... Man bliver bare så træt og nej, vi, Folket, de 5%, kan ikke vække de resterende 90%, for de ønsker ikke at vågne op til dåd... Det HEEEELT stor spm. må vel være, hvornår Mette på live-tv, får sin "vaccine? Enten ved et par skud Pfizer-BioNTech nano-genterapi eller placebo eller saltvandsopløsning?... Man kan vel ikke bede eller tvinge, hightech giftstoffer ind i andre mennesker, hvis man ikke selv stiller sig i front, i min optik... |

Sebastian Kurz to Hitler comparison sparks uproar in Austria

https://en.wikipedia.org/wiki/Denmark%E2%80%93Israel_relations




'Hvorfor i alverden rejser Statsministeren til Israel for at etablere vaccineproduktion / samarbejde uden at drøfte det med Folketingets partier? Har bedt om en redegørelse. Israel bedriver medicinsk apartheid ved ikke at sikre vacciner til besat palæstinensisk befolkning,' skriver Enhedslistens sundhedsordfører Peder Hvelplund på Twitter.


Mette F. kommenterer rejse og karantæne


B.T.s politiske redaktør, Henrik Qvortrup, spørger ind til det faktum, at Mette Frederiksen torsdag rejser til Israel. Alt imens rejser frarådes i hele verden.

Rejsen betyder, at Mette Frederiksen skal flere dage i karantæne, samtidig med at flere mener, de politiske forhandlinger i forvejen  går for langsomt.

Hvorfor ikke tage mødet med Israel på zoom, spørger Henrik Qvortrup.

- Jeg vurderer, denne rejse er nødvendig. Israel ligger så absolut i front, når det kommer til vaccine. At vi forhåbentlig kan lave et strategisk samarbejde, er der behov for. Jeg overholder selvfølgelig reglerne. Også i forhold til karantæne og test.

- Vi skal nok nå de politiske forhandlinger.

No comments:

Post a Comment