May 25, 2021

🙏 ~ 💝 ('Dermed fik de såkaldte “konspirationsteoretikere” verden over endnu en gang ret') Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: ER DET OS, Den Frie Presse, taler om? Det er det nemmelig - alle de looney tunes crazy nørdede idioter og kampen om en ny samfundsorden og en verden, der er skabt til alle og for alle, og ikke den ene procent, er en ensom en af slagsen... PS: SoTW vil give skuespiller og satiriker, Frederik Cilius Jørgensen aKa Kirsten Birgit ret i, at det var for SINDSYGT det der skete, da Brøndby fejrede klubbens første mesterskab siden 2005. 25.000 (fulde), "smittende", spyttende, skrige af hinanden ind i ansigtet, af sindssyge Brøndby-fans, samlet, mens alle os andre, skal affinde os med aftalen om udmøntning af genåbning pr. 6. maj 2021, blot tillader at være op til 25 personer forsamlet indendørs og 75 personer udendørs. Hvordan kan jeg tillade mig at sige det om fodboldfans? Jeg boede et kort øjeblik i Brøndby sammen med en SAS-stewardesse og kunne se ned på gadeplan, når de blev "eskorterede" fra togstationen? over på Brøndby Stadium af million-milliard politibetjente. Hvad koster det ikke samfundet, og nej, jeg er sgu ikke soccer-fan, mere til amerikansk fodbold, selvom det også er en sindsyg sportsgren, men har spillet football på High School...|



Breaking
Internettet og selv mainstream-nyhederne syder med historier om SarsCov2-virus er undsluppet fra Wuhan laboratorium.

“Skræmmende coronarapport: afslører nyt om syge forskere” er overskriften i artikel fra Ekstrabladet.

Wall Street Journal har, med udgangspunkt i en ny rapport udfærdiget af den amerikanske efterretningstjeneste, skrevet en artikel om, at 3 forskere fra Wuhan Institute of Virology søgte behandling for symptomer tilsvarende Covid19 allerede tilbage i november 2019.

Der er, ifølge rapporten, meget overbevisende indicier for, at virusset udslap fra laboratoriet.
https://ekstrabladet .dk/nyheder/samfund/skraemmende-coronarapport-afsloerer-nyt-om-syge-forskere/8593219

Dermed fik de såkaldte “konspirationsteoretikere” verden over endnu en gang ret.

Hvad Wall Street Journal og Ekstrabladet “glemmer” at orientere om er, at Tony Fauchi, det amerikanske svar på Søren Brostrøm har været udsat for kraftig kritik i en nylig Senatshøring for at finansiere risikable “gain-of-function” studier på Wuhan laboratoriet.
Disse studier involverer, hvordan man via genmodificering gør et virus mere smitsomt “for at forstå det bedre.”

Wall Street Journal og Ekstra Bladet “glemmer” i deres artikler også at informere om, at laboratoriet i Wuhan også er finansieret af NIH (National Institute of Health), som er en del af det amerikanske “Department of Health and Human Services” - og det største “biomedical research agency” i verden.

Lad os derfor tage et kig på NIH. I følge deres egen hjemmeside investerer de 41,7 milliarder dollars årligt til medicinsk research. Her på Den Frie Presse vil vi derfor tage et nærmere kig på, hvem der, udover den amerikanske stat, finansierer NIH.
https://www.nih.gov/about-nih/what-we-do/budget




https://folkedrab.dk/artikler/kamp-mod-plettyfus-med-dansk-vaccine



No comments:

Post a Comment