Apr 7, 2021

🔦💉🕴️ ~ (ZOMBIE-COVID For Gakkede Gangarter) Brev fra Rikke Hauge til Danmarks mest magtfulde minister (2020 Arkiv) ~ | Blogger: [👉Og Rikke fortsætter: Kære Magnus Heunicke, Danmarks Sundhedsminister, Jeg har lige et par spørgsmål til dig, inden du lader militæret hente mig for at tvinge en utestet Covid-19 vaccine i min arm(..)..👈] ... {SPÆNDENDE TIDER?} ... 🤜I oktober 2019, et par måneder før coronavirussen ankom, var Bill og Melinda Gates Foundation sammen med Johns Hopkins Center for Health Security and the World Economics Forum værter for "Event 201" - en 3½ times simuleringsøvelse af et dramatisk scenario med en tænkt pandemi. Vores sundhedsminister Magnus Heunicke aKa LØGNICKE var også med, hvilket han selv har bevidnet på Twitter. Det seneste i April 2021: "Heunicke afviser hurtigere genåbning" hvilken får Blå blok til at se øhm RØDT??... 👉April 2021 - Amnesty-rapport og Berlingske - "Statsledere har udnyttet pandemien" - 'Menneskerettighederne har under coronapandemien i høj grad været under angreb i en række lande, fordi landenes politiske ledere har udnyttet situationen, skriver de." (PUDSIGT NOK er Danmark OVERHOVED IKKE NÆVNT MED ET ORD) .. 👉OG TIL SIDST og det er den bedste ZOMBIE-JOKE i 2020 - nu også i 2021: (2020) "Overlæge advarer mod senfølger fra Covid-19: Kan give små blodpropper og blødninger i hjernen"--Ledende overlæge Lars Østergaard advarer mod de følger, som kan komme efter man har været smittet med coronavirus (er manden splitteravende bindegal!?!) ... (2021) STUDIE MED BEKYMRENDE TAL: EN UD AF TRE RASKMELDTE HAR NEUROLOGISKE OG PSYKIATRISKE PROBLEMER, skriver CNN og nyhedsbureauet AFP efter tidsskriftet Lancet Psychiatry. "Angst og humørsvingninger er den mest hyppige diagnose. Jo alvorlige sygdomsforløbet, desto hyppigere optræder symptomerne, viser studiet, der bygger på data fra over 236.000 covid-patienter." (nej - vend den om og sæt labelen om 'angst og humørsvingninger' på befolkinger som tror på en dødensfarlig virus, desinformation og propaganda-toget, så har du FRYGTEN og SENFØLGER)... Husk nu remsen: “Troen kan flytte Bjerge” og "Du er hvad du Tænker"... |

 


https://www.google.com/search?q=Detektor%3A+Konspirationsteori+om+Magnus+Heunicke+og+Bill+Gates+spredes+p%C3%A5+Facebook&oq=Detektor%3A+Konspirationste
https://www.verdensalt.dk/2020/04/opdatering-fra-oplysningsforbundet-may.htmlori+om+Magnus+Heunicke+og+Bill+Gates+spredes+p%C3%A5+Facebook&aqs=chrome..69i57j69i58j69i60.4487j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

... Men sundhedsministeren deltog slet ikke i det møde, som startede konspirationsteorien ~ DR.dk (Buuuullshit) 👇
👇
https://centerforhealthsecurity.org/event201/

Brev fra Rikke Hauge til Danmarks mest magtfulde minister:

Kære Magnus Heunicke, Danmarks Sundhedsminister,

Jeg har lige et par spørgsmål til dig, inden du lader militæret hente mig for at tvinge en utestet Covid-19 vaccine i min arm:

1. Nævn 5 vaccine ingredienser?
2. Hvad er MRC-5?
3. Hvad er WI-38?
4. Indeholder vacciner aborteret fostervæv? I bekræftende fald, hvilke vacciner? Og hvor mange aborterede fostre er nødvendige, før man finder ét med den virus, der er nødvendig for at skabe vaccinen?
5. Indeholder visse vacciner hund, abe, svin og humant DNA?
6. Hvad er en adjuvant?
7. Hvad er et antigen?
8. Hvilken del af immunsystemet stimulerer vacciner?
9. Hvilken del af immunsystemet stimulerer naturlige sygdomme?
10. Hvad er tværgående myelitis?
11. Hvad er encephalopati?
12. Hvad var autismeraten i USA i 2017, hvad var den i 2000 og hvad var den i 1990?
13. Hvad er glyphosat og findes det i vacciner?
14. Hvis mit barn bliver vaccineskadet, hvem tager så det fysiske såvel som det økonomiske ansvar?
15. Kan du henvise til et studie, der viser sundhedsresultaterne af hhv. vaccinerede vs. uvaccinerede?
16. Findes der studier, der viser, at den måde, vacciner bruges på, er sikker?
17. Hvilke vacciner er vacciner mod levende virus?
18. Hvad er SV40?
19. Hvad er MTHFR (methylenetetrahydrofolat reduktase)?
20. Kan nogen, der er blevet vaccineret mod kighoste, stadig sprede kighoste efter at have været udsat for smitte? I bekræftende fald, hvor længe?
21. Hvad var dødsraten for mæslinger i USA fra 2005-2015? Hvad var den for MFR-vaccinen i samme tidsinterval?
22. Hvor kan jeg finde oplysninger om vacciner?
23. Findes der en formular til accept af vaccination?
24. Kan der være alvorlige reaktioner på vacciner?
25. Får lægen en bonus, når en vis procentdel af hans patienter er blevet vaccineret?
26. Hvad er forskellen på naturlig formaldehyd og syntetisk (syntetisk er i vacciner)?
27. Hvor mange år tager det typisk at udvikle en vaccine, hvis den skal gennem strenge sikkerhedstests for at blive godkendt? 7-10 år? 7-20 år?


Så kære Magnus Heunicke, hvis du stadig er med så langt!
Tror du virkelig, at jeg frivilligt vil deltage i dette menneskeeksperiment, denne omgang russisk roulette med mit og min families helbred som indsats, ved at lade mig vaccinere mod corona?

Du kan jo gennemgå spørgsmålene og overveje, om den befolkning, du har det sundhedsmæssige ansvar for, er så fanget i frygt for en virus, at de siger ja tak til at sætte livet på spil uden overhovedet at være i stand til at forstå den risiko, de løber?

Du kan også overveje, om du selv mener, det er sundhedsmæssigt forsvarligt at tvinge folk til at tage en vaccine, der har omgået samtlige sikkerhedsforanstaltninger, da den blev produceret, blot for at kunne hastes ud til befolkningerne med løftet om at stoppe en pandemi?

Vi er mange, der har gennemskuet, at coronapandemien grundlæggende handler om mere magt til medicinalindustrien. Og vi ved jo godt, at du har givet håndslag på dette, da du mødtes med manden, der sidder tungt på WHO og de beslutninger, der træffes dér.

Men vi er altså ikke dumme, Magnus Heunicke! Så hermed en opfordring til at sætte dig ind i, hvad vacciner er, hvilke risici, der er forbundet med vaccination, og hvorfor det ikke er en vaccine, der skal redde kloden fra corona.

Med ønsket om at du kommer til fornuft. Det er på tide.

Med venlig hilsen en borger, der tager sit helbred, sit liv og planetens fremtid alvorligt...

No comments:

Post a Comment