April 30, 2020

🗽 ~ 💗 Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK 💕 ~ | Blogger: [👉"Flere siger det: COVID-19 er genmanipuleret, behandling med C foregår nu flere steder i verden, pensioneret overlæge skeptisk over for en hastevaccine..." ~ May Day👈] ... Hooooold da kæft, troede her på verdensalt redaktionen, at det var Søren Brostrøm og Kåre Mølbak, som var med på EVENT 201, men nu viser det sig, at det var Magnus Heunicke. Uanset hvad og hvem, som er kørt med på denne galej, at tænke sig, jeg har haft ret i næsten alt hvad jeg har forudsagt på verdensalt om CV19 og Regeringen, men at sidde og se på, at May Day organisationen skriver det på sort og hvidt, gør mig både glad og ængstelig for hvordan den almindelige dansker, vil tage det... Jo flere vi er, jo bedre... |


Kære venner

Vi håber, I alle har det godt!
Og vi fortsætter med at sprede oplysninger om immunstyrkende næringsstoffer! Man skulle tro, det var farlig narko, man forhandlede på det sorte marked, sådan som naturmidler til immunforstærkning kriminaliseres. Videoer, der omtaler behandling med C-vitaminer, fjernes af YouTube så hurtigt, de kommer op. Det er blevet kaldt kvaksalveri og sidestillet med "conspiracy". Det er helt almindelige næringsstoffer, som kan hjælpe folk. Men næ nej. Vi skal hellere sidde helt stille og vente på økonomisk ruin, mens alverdens læger maser på for at få en vaccine kørt igennem systemet, som pga. af hastværk kunne ende med at være farligere end selve sygdommen. Det så vi med svineinfluenzaen i 2009. I May Day arbejder vi for ytringsfrihed, retten til selv at vælge behandling og retten til at bestemme over egen krop, og det vil afspejles i vores artikler og links. Synes du, det bliver for ensidigt, så ved du, hvor du kan gå hen. ;-)

Men hvad foregår der egentlig? Her er et bud!
I oktober 2019, et par måneder før coronavirussen ankom, var Bill og Melinda Gates Foundation sammen med Johns Hopkins Center for Health Security and the World Economics Forum værter for "Event 201" - en 3½ times simuleringsøvelse af et dramatisk scenario med en tænkt pandemi. Vores sundhedsminister Magnus Heunicke var også med, hvilket han selv har bevidnet på Twitter. "Tilfældigvis" handlede det hele om en ny verdensomspændende virus, der ville være yderst farlig - 65 mio. døde var det scenarie, der blev arbejdet med. Heunicke fik scenariemodellen eller køreplanen med hjem til Mette, må vi gå ud fra, og nu var det så bare at vente på, hvad der ville ske. Og voila - den kom ganske som spået i simuleringen.
Men det gik dog ikke helt som præsten prædikede. Sygdommen opførte sig kun en del værre end almindelig influenza, var mest farlig for folk med andre sygdomme eller lavt immunforsvar, og hospitaler har stået tomme, mens ventelisterne for andre behandlinger er vokset, og samfundet er gået i stå.

Den omtalte model, som Heunicke kom hjem med, har andre lande, bl.a. USA også fulgt, men nu har USA besluttet at forlade den (se længere nede). Man har simpelthen indset, at den ikke holder vand. USA vil i stedet agere på baggrund af de faktiske data om risiko for smitte og død og dermed foretage en mere korrekt her og nu vurdering af mulighederne for at genåbne samfundet. De vælger altså de faktiske statistikker - og IKKE en scenariemodel, der dikterer handlemåder uden forbindelse til virkeligheden. Overført til Danmark. Hvorfor tøver Mette? Hun står og ser på flere og flere arbejdsløse og konkurser, men vil ikke komme med en strategi. For det store problem er: Skal hun fortsat holde sig til den udstukne køreplan og gøre, hvad den dikterer - eller skal hun forlade den og agere på de rigtige data og det reelle trusselsbillede? Det sidste kræver, at hun tør tage ansvaret og gå selv. Lad os se, hvad hun dur til!

May Day inviterer til online generalforsamling for medlemmerne den 17. maj kl. 11. Se detaljer på www.mayday-info.dk. Du skal være meget velkommen!
Sygdom/sundhed
Breaking: coronavirus er genmodificeret 
Nyt  bemærkelsesværdigt forskningsresultat: Professor Luc Montagnier, den franske forsker, der fik en delt Nobelpris i medicin i 2008 for at opdage HIV, blander sig i nu de stemmer, der hævder, at den nye coronavirus er blevet skabt i et laboratorium. I et interview på en fransk nyhedskanal, fortæller han, at virusset er blevet fabrikeret af molekylebiologer, måske med det formål at lave en HIV-vaccine. Efter egne analyser af virusset kan han se, at det indeholder genetiske elementer af HIV, og med den egenskab kan det ikke være opstået naturligt. Han oplyser intet om, hvem eller hvilket land der står bag, hvilket fejlagtigt er blevet noteret under videoen. (fransk/engelsk)
Dr. Buttar (USA) har også undersøgt COVID-19
Samme konklusion: Dele af HIV er indsat i en almindelig korona-virus (forkølelsesvirus) for at gøre den mere "hidsig" og resistent. Den blev udviklet i 2015 på University of North Carolina Chapel Hill i USA, men et moratorium stoppede forskningen, fordi virologer i USA sagde, at det var for farligt og kunne forårsage en pandemi. I stedet betalte National Institute of Health 3,7 mio. dollar til Kina for at fortsætte forskningen, og på den måde blev moratoriet omgået. Dr. Fauci (toprådgiver for Det hvide Hus) godkendte bevillingerne og mærkeligt nok allerede i 2017 sagde han, at verden ville opleve en pandemi under Trumps styre. Hvor vidste han det fra? Hvorfor brød han loven og fortsatte forskningen? Hør selv videre i videoen fra 22. april. (Sæt undertekster på og skru evt. ned for hastigheden, for det går stærkt.) 
Behandling med C-vitamin bruges nu flere steder i verden
50 tons C-vitamin blev sendt til Wuhan og stoppede dødsfaldene, læger fra Virginia, Texas, Californien, Helsinki og andre steder fortæller om deres behandlinger. 
Masser af studier i vitaminmangler
En ny dansk hjemmeside informerer om masser af forskningsresultater ang. mangler på essentielle næringsstoffer som vitaminer og mineraler (med henvisning til de videnskabelige studier). Tilstanden kaldes hypovitaminose. Fokus på 4 vigtige næringsstoffer i forbindelse med Corona
Når COVID-19 bliver livstruende, skyldes det ikke virus som sådan, men at immunforsvaret går amok med hyperinflammation og cytokinstorm, der ødelægger sundt væv i lunger, kredsløb og andre steder. Det fremgår blandt andet af en ny artikel, som er publiceret i The Lancet. Immunforsvarets kapacitet er altså afgørende for, om en infektion med COVID-19 bliver harmløs eller livstruende. 
Hvor dødelig er corona i forhold til andre sygdomme?
Corona, corona, corona - det har fyldt næsten alt i medierne i en måned. Men hvor dødelig er virussygdommen i forhold til trafikulykker, kræft, og hvad danskerne ellers dør af?
Det har DR kigget på ved at slå op i Dødsårsagsregistret og Danmarks Statistik.
Læge på akuttelefon 1813:
"Der er så meget at undres over, hvis jeg lytter til de tal og oplysninger, jeg får igennem medierne. De stemmer langt fra overens med livet omkring mig, og den virkelighed jeg oplever. Som læge i 1813 lytter jeg til mange ængstelige mennesker, og få er heldigvis alvorligt syge. Det fik jeg også bekræftet af en kollega fra et andet speciale, som undrede sig over, at hun skulle pode det samme menneske for anden gang inden for 4 dage.."
Mange studier af D-vitamin
Der er i de sidste 50 år lavet utallige undersøgelser af D-vitamin. (Se bl.a. video her og her.) Samstemmende siger resultaterne, at vitaminet styrker immunforsvaret over for både virale og bakterielle infektioner. Især afhjælper D-vitamin betændelsestilstande i åndedrætsorganerne forårsaget af såvel vira som bakterier. Betændelsestilstande i åndedrætsorganerne kan være farligt, idet ilt forhindres i at strømme ind i blodbanen, og CO2 forhindres i at komme ud. Vitamin D er med andre ord helt afgørende for vores immunsystem. (engelsk)
Symposium om C-vitamin i Korea i 2018
Over 1.000 eksperter i medicin, farmakologi og sundhedsprodukter diskuterede de sundhedsmæssige fordele ved langtidsindtagelse af C-vitamin på et internationalt symposium på The Plaza Hotel i Seoul. (engelsk)
Coronasyg læge nær død af cytokinstorm 
Immunsystemet angreb ham og han var døden nær. Immunsystemet bruger normalt proteinet cytokin til at bekæmpe sygdom. Af ukendte grunde lykkes det ikke for nogle COVID-19 patienters immunsystem at reagere hurtigt nok, og derefter oversvømmes kroppen af cytokiner, der ødelægger blodårerne og fylder lungerne med væske. Hans kolleger startede et eksperiment på ham bestående af en blanding af et gigtmiddel, som har hjulpet cancerpatienter mod cytokinstorm og så højdosis C-vitamin og andre substanser, og lægen blev rask!
Et kinesisk studie i C-vitamin
En kinesisk professor ved Wuhan Universitet i Kina vil forske i at behandle coronavirus med høj-dosis C-vitaminer. Forsøget er startet og ventes afsluttet i september i år.  Han udtaler: "Tidlige kliniske studier har vist, at C-vitamin effektivt kan forhindre denne proces." [Cytokinstorm, der ødelægger lungevævet.] (engelsk)
Det gælder liv og død
Poul Madsen, EB: Det gjorde statsminister Mette Frederiksen klart, da hun lukkede Danmark. Vi skulle forhindre, at corona kostede menneskeliv og overbelastede hospitalernes intensivafdelinger. Hospitalerne har siden stået stort set tomme hen. Og antallet af døde i Danmark er under kontrol. En succes med andre ord. Bag det hele anes dog nu en helt anden historie: Økonomien er måske ødelagt i år frem. Og den danske folkesjæl synes i fare.
Afstand er et spørgsmål om øjnene, der ser
For lidt afstand? Eller er vi danskere bedre til at holde afstand, end myndighederne tror? To vidt forskellige billeder af den samme situation.
Vaccination
Pensioneret overlæge skeptisk
(Hans indlæg blev ikke optaget i Ugeskrift for læger, men du kan læse det her)
"Nu brygges der med største hast vaccine sammen mod coronavirus. Der har ikke været tid til dyreforsøg i USA. Vaccine-koordinator CEPI har kontraheret med Glaxo-Smith-Kline (GSK) om levering af store mængder adjuvans/immunforstærker - squalen (1) - vel fordi der ikke er nok svækket antigen. Det er en gentagelse af svineinfluenza-skandalen 2009..." 
Verdensetteren i tennis siger nej til vaccination og ja til kinesiologi
Novak Djokovic er ikke glad ved tanken om at skulle tvinges til en coronavaccination. Han foretrækker naturlige midler til sin krop efter et overraskende møde med en kinesiolog. 
Bill & Melinda Gates Foundation har forgyldt SSI
Beløbene fra Bill Gates er blevet udbetalt i løbende rater. Eksempelvis bliver der indsat 178,1 mio. kroner i august 2015 - og blot to måneder efter kommer sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih på banen med et købsbud. 
Bill Gates går i gang med vaccinefabrikker
Follow the money: Bill Gates vil bygge en række fabrikker, der kan masseproducere vacciner imod coronavirus. Det oplyser han i et interview med The Times. Ifølge Finans vil rigmanden satse på vaccinen fra Oxford Universitet, der i skrivende stund er ved at blive afprøvet på 510 frivillige. For at spare tid vil Bill Gates begynde produktionen, hvis resultaterne ser lovende ud, også selvom vaccinen endnu ikke er godkendt. (!) (Hvor mange bivirkninger skal vi tåle for ikke at få influenza??)
EU har sine egne vaccinationsplaner med os
EU ønsker et fælles vaccinationskort/pas for alle EU-borgere, der er kompatibelt med elektroniske vaccinationsdatasystemer, og som kan genkendes på tværs af grænserne. Desuden skal der regelmæssigt udfærdiges en rapport om "Tilstanden for Vaccinetillid", således at staterne sammen med WHO kan imødegå tøven over for vaccinering. Det hele skal være klar i 2022.
USA dropper Bill Gates / WHO / CDC's 'smittemodel'
Den øverst ansvarlige (lige under ministeren) for sygdom og sundhed i USA, Surgeon General Jerome Adams, fortalte ganske overraskende i et interview i radioen for nyligt, at Corona-ekspertgruppen helt har droppet Bill Gates / CDC / WHO's smittemodel og nu i stedet arbejder med reelle data. Derfor vil virksomhederne begynde at åbne igen allerede i maj og juni. (Dr. Buttar omtaler også dette. Se link til ham højere oppe.) Måske skulle Mette også droppe den smittemodel?
Underskriftindsamling mod "Bill & Melinda Gates Foundation"
Kampagnen opfordrer til at få undersøgt "Bill & Melinda Gates Foundation" for medicinsk uredelighed og forbrydelser mod menneskeheden. Der er ubesvarede spørgsmål om COVID-19 pandemien, som ønskes belyst. Kampagnen har fået over 400.000 underskrifter og vil dermed blive taget op af Det Hvide Hus den 10. maj. (engelsk)
Må vi få sandheden om vacciner?
"Når det ikke er velset at diskutere et bestemt emne - så er det på høje tid at diskutere netop det emne. Som jeg har nævnt flere gange, er det en ofte misforstået antagelse, at den ene vaccine automatisk kan sammenlignes med alle andre vacciner. Alle vacciner er forskellige: 
Forskellig virkning, forskellige risici, forskelligt indhold, forskellige bivirkninger og forskellige fordele..." 
Kloge ord fra Jette Toft på Facebook.
Miljø/GMO
Naturen får det bedre
Bedre luft, mindre forurening: Fuglene er vendt tilbage til Wuhan - en lokal troede ikke, at der overhovedet fandtes fugle i Wuhan! Og andre dyr vender tilbage til tidligere levesteder, fordi der er rent. Prøv bare at gå udenfor og træk vejret - det er lidt anderledes, ik? Noget at tænke over...


Skærme/elektrosmog
Hollandsk retssag mod 5G
En hollandsk Stop 5G-gruppe har anlagt en fogedsag mod den hollandske stat den 25. februar 2020, hvori der kræves en nødprocedure for at stoppe udrulningen af 5G. 
The Lies Must Stop - Disband ICNIRP 
We're all frazzled and anxious. The world has changed, seemingly overnight, and we don't know when and how we will ever go back to normal -whatever that means. One thing we don't have to worry about is whether 5G radiation is responsible for COVID-19. It's not. There's no credible evidence to suggest otherwise. Mere her om ICNIRP og de nye retningslinjer. (engelsk)
Starlink-satellitter kan ses på nattehimlen
Du skal dog se godt efter, men Elon Musks 5G-satellitter er i hvert fald sendt op, og du kan her på videoen se dem som en perlerække på nattehimlen. Hvis du vil følge med i opsendelsestidspunkterne, så se her
Spørgsmål og svar om trådløs teknologi
Sundhedsstyrelsen rådgiver om mulige helbredsmæssige risici i forbindelse med trådløs mobilteknologi, herunder 5G. Her får du også kendskab til ansvarsfordelingen mellem de forskellige styrelser. En del af svarene er vi sandelig ikke enige i i May Day, men her får du altså myndighedernes "sandhed". 

Overvågning/rettigheder
Dansk app til kontaktopsporing - det tegner ikke godt!
Der er nyt om den danske app til korona kontaktopsporing ("Smittestop"), og det er desværre ikke gode nyheder. En app, som kunne være lavet sikkert, bliver i stedet lavet som Kina-style totalovervågning med centrale databaser om, hvem borgerne møder i det fysiske rum.
Se også denne artikel fra  PROSA 
SSI har overvåget os siden 6. april
De danske teleselskaber udleverer nu danskernes teledata til de danske myndigheder for at bidrage til kortlægningen af Covid19-smitte i landet, meddelte teleindustrien d. 14. april. Men siden man d. 19. marts hørte om instituttets ønske om overvågning, har der været stille. For dette er et omfattende skridt ifht. masseovervågning - og først skulle lige det juridiske grundlag bringes til veje
Jeppe Søe: Vi går i takt - men ved ikke hvorhen. Det ved kun et regneark
"Normalt lytter jeg ikke til min mave, medmindre den råber om bøfsandwich med sovs. Verden må ikke styres af fornemmelser. Men den råbte, da vi solgte en vaccinefabrik. Den råbte, da vi solgte dele af Dong. Den har råbt flere gange, hvor jeg i det berømte lys fra bagklogskaben måske burde have lyttet.  Der er ganske enkelt nogle ting, jeg som lægmand ikke kan få til at passe..."
Kan en virus underminere menneskerettigheder?
Skal vi tilsidesætte grundlæggende rettigheder, når vi står over for en samfundsmæssig trussel?  Regeringen tøver ikke med at benytte de nyeste teknologier til masseovervågning. Kina bruger droner, kameraer til ansigtsgenkendelse. Hvor går grænsen?
Teknologi og udvikling
En fremtidsplan ved navn Scenarios for the Future of Technology and International Development blev udsendt af Rockefeller Foundation for 10 år siden. Især kapitlet "Lock Step" side 18 er interessant. Her udrulles nærmest en master game plan for spredningen af en pandemi. (Det har selvfølgeligt intet med virkeligheden at gøre...) (engelsk)
Læge sendt på psykiatrisk hospital efter kritik
Det er en skræmmende præcedens, der kunne komme til at sætte en ny standard i hele Europa: En kendt, samfundskritisk læge blev arresteret i Schweiz og indlagt på psykiatrisk afdeling, fordi han offentligt kritiserede de foranstaltninger, der blev truffet i kølvandet på corona-krisen. Den samme behandling pønser de på i den tyske delstat Sachsen. Men nu er det altså blevet til bitter virkelighed i "det frie Schweiz". Lægen blev afhentet af betjente med maskingeværer og nåede at råbe "hælp" på Twitter. (Tysk. Oversæt på Google, evt. først til engelsk.) 
Demokrati versus epidemi
Med epidemiloven gik vi et skridt for langt i coronakrisens undergravning af demokratiet
Mette Frederiksen har hele tiden sagt, at hun hellere ville gå for langt end for kort. Hun har også indrømmet, at der vil blive begået fejl. Jeg mener, vi er gået for langt, og at der er begået en fejl, når det sundhedsfaglige grundlag ikke længere er garanteret i epidemiloven.
Ønsker du mere privatlivsbeskyttelse?
Tænk over, hvor mange oplysninger du har lyst til at aflevere via din telefon. Hvis du sætter din telefon i "flytilstand", så forbinder den sig ikke til masterne, og de kan ikke logge din færden. Desuden undgår du en del stråling. Du er dog stadig lokaliserbar via GPS systemet, men det kan også deaktiveres (på trods af advarsler fra Google). Telefonen kan stadig fjernaflyttes, hvis nogen får held med at installere software til aflytning. Mange undlader at tage deres telefon med til fortrolige møder af netop den grund. Den største sikkerhed får du ved at tage batteriet helt ud. En app ved navn Signal, som krypterer både tale og beskeder, kan downloades. Ønsker du at kunne sende sikre mails, kan du oprette en gratis konto hos www.protonmail.com, der er placeret i Schweiz.
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Events
May Day holder generalforsamling på skype
SØNDAG DEN 17. MAJ kl. 11. Vil du være med, skal du installere skype, sende dit skypenavn til formanden:
mwi@mayday-info.dk
Deadline for tilmelding 7. maj, men det kan godt lade sig gøre at melde til senere. Se detaljer på www.mayday-info.dk

Vi glæder os til at se dig! 

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment