Apr 30, 2021

🕬📰🌞 ~ (Fuellmich is our man!) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK April 2021 ~ | Blogger: SoTW behøves vist ikke at kommentere noget andet end jeg ikke forstå, hvorfor MAY DAY altid sender deres nyhedsbrev ud i slut måned, for denne måned, og deres brev, fylder enormt på min blog, men ellers er de virkelig LIFE-SAVERS, i min verden. Kender (kendte) jo også Peter Johansen (VIP) og Lili og været til deres arrangementer... |

 


Kære alle

Vi beklager, at nyhedsbrevet har fået sorte sider visse steder. Vi har desværre ikke haft mulighed for at rette det.

Velkommen til en omgang spændende May Day-nyheder. Der er meget at dække – især om overtrædelser af vores rettigheder på så mange fronter, at det næsten er umuligt at få det hele med, men vi prøver. Også flere vaccinehændelser kommer frem i lyset, og vi opfordrer til grundigt informeret samtykke, før du – ja, evt. samtykker. Har du fået alle oplysninger? Får du vaccinen af din læge, som kender din sygdomshistorie, eller af en tilfældig en med en sprøjte, der ikke aner, om du kan tåle den. 
 
Men der sker også positive ting: Borgerforslaget mod vaccinepas mangler kun 6.500 underskrifter, for at forslaget kommer i salen. Kampagnen udløber 12. juni, så det er realistisk at få de sidste underskrifter, hvis alle hjælper til. Se her. Flere og flere retssager bliver startet op, og nu er det snart en realitet, at en helt ny domstol oprettes i lighed med Nürnberg-domstolen i 1945-1946 til at behandle "forbrydelser mod menneskeheden". Fuellmich is our man!
 
Mangler du at betale for dit medlemskab hos May Day, så kan du snart gøre det med mobile pay. Detaljer i næste nyhedsbrev. Indtil da kan du betale, som du plejer, og hvis du er i tvivl, så kontakt kasserer på liliane.mayday@protonmail.com
 
God læsning!
 

 
Sygdom/sundhed

 

Retssager i gang mod manden bag PCR-testen

Vores advokatven Reiner Fuellmich har lavet en ny video fra den 19. april, som du bare skal se. Den giver nyt håb, og du bliver glad i låget. Panikken stammer fra PCR-testen, som bliver brugt helt forkert, siger Fuellmich, og nu sagsøger han manden bag. Vi har lavet en oversættelse, så du kan følge med på dansk, mens du ser videoen, eller du kan bare læse, hvis det er lettere. Videoen finder du nederst i oversættelsen. (Og her kan du se en såkaldt "cease and desist order" (en slags stop-det-du-har-gang-i-ordre) fra Reiner Fuellmich til samme person)
Britisk variant ikke farligere
En mere smitsom variant af coronavirusset, der første gang blev opdaget i den sydengelske region Kent, forårsager ikke mere alvorlig sygdom hos indlagte patienter end andre varianter.
Det viser en ny undersøgelse offentliggjort i det anerkendte, medicinske tidsskrift The Lancet. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Men Statens Serum Institut hævder fortsat, at den er farligere.
Virus for begyndere
Lær noget om virus, og hvordan de opfører sig på det mere kemiske plan. Sundhedsekspert Prof. Patrick Holford forklarer i sin bog "Flu Fighters", hvad virus er, og hvad kroppen gør, når den opdager sådan en. Let at forstå. Du får her kapitel 1 på dansk med nogle gode forklaringer og lette råd.
Undtagelse for fremvisning af coronapas
Hvis du er ude af stand til at blive vaccineret eller at få foretaget test, er du fritaget fra coronapas, og du behøver ikke bevise det med en lægeattest. Se dine rettigheder her
og ministeriet skriver, at du ikke behøver dokumentation  Måske en ide at udskrive dokumentet, hvis du har behov for det.

Ingen grund til panik på grund af indisk virusvariant

En ny coronavariant skaber overskrifter, men der er ingen grund til panik. Sådan lyder det fra Statens Serum Institut. I Indien er der opstået en ny variant af coronavirus, og selv om virusvarianten er kommet til Danmark – der er påvist 29 tilfælde – er Statens Serum Institut (SSI) ikke synderligt bekymret for konsekvenserne.
Ekspert om faren ved menneskelig indgriben
Artiklen er en gentagelse fra marts, hvor vi desværre kom til at skrive "manglende link", selvom der var indsat link. For en sikkerheds skyld får I artiklen her igen.
Hvad sker der, når en epidemis naturlige forløb voldsomt forstyrres af menneskelig indgriben? En ekspert, Geert Vanden Bossche, afslører nogle stærkt bekymrende perspektiver, og han opfordrer videnskabsfolk fra hele verden til at læse sin artikel og overveje, hvordan vi kan skifte gear. Men Vanden Bossche er selv vaccineopfinder, og måske er hans synspunkter farvet af, at han vil på banen med sin egen vaccine. Det kan du læse om her hos den engelske sundhedsforening ANH. Bedøm selv!
Fik du set det?
Skuespiller Anne Sofie Espersen fik i 2019 konstateret multipel sklerose. Nu kaster hun sig sammen med andre vovehalse ud i et vildt eksperiment for gennem simple åndedrætsøvelser, hyperventilation og iskolde gys at forbedre sit immunforsvar og styrke sin krop. Lær at trække vejret sammen med Anne Sofie og DR2 og aktivér dit indre apotek.

Ledende forskere om homøopati

Eksperter, der kender den videnskabelige litteratur, forklarer her, hvordan kliniske studier og laboratoriestudier modsiger ideen om, at homøopati bare er placeboeffekt.
Ny bog om corona
Biodynamikker Lars Mikkelsen har udgivet en bog om corona. Den består af et uddrag af Lars' nyhedsbreve fra marts 2020 til februar 2021. Bogens titel: ”Sandheden om corona? Er den relativ?” Kontakt Lars på tlf. 4828 8700, hvis du er interesseret. Se det flotte omslag

Dødstal i statistikker

Her kan du følge med i statistikker over antal døde i mange europæiske lande og se, om om og hvordan tallene varierer i forhold til normalen.
 
Vaccination
 
Hastebrev til EMA om de eksperimentelle vacciner
Brev fra en lang række læger og forskere til det europæiske lægemiddelagentur, hvor de udtrykker bekymring over det stigende antal bivirkninger i forbindelse med vaccinerne, og især at sygdom og dødsfald ikke undersøges grundigt nok. Klik øverst i ruden "Translate Website", og du får det på dansk
Tusindvis af rapporter om særlige bivirkninger efter COVID-vacciner
Mens medierne har fokuseret på blodpropper, har man i Storbritannien registreret et andet fænomen, der finder sted efter coronavirusvacciner. Tusindvis af kvinder rapporterer om forstyrrede menstruationscyklusser herunder overdreven eller udebleven menstruation, forsinket menstruation, vaginal blødning, aborter og dødfødsler efter at have fået indsprøjtninger med COVID-19-vacciner.

Har du oplevet bivirkninger?

Hvis du er blevet vaccineret og har haft bivirkninger, kan du selv indrapportere dem. Sørg for at gøre det, så du kan hjælpe andre. Denne NGO, VAXtracker, vil samle oplysningerne og præsentere dem for de relevante myndigheder. Sørg også for, at de bliver indrapporteret til den danske lægemiddelstyrelse. Det kan du gøre her.
Bivirkninger indberettet til LM
Vil du løbende følge med i, hvor mange indberetninger der foretages i Danmark til Lægemiddelstyrelsen, kan du se det her. Der synes at være en vis tilbageholdenhed med at acceptere bivirkninger som stammende fra vaccinerne, og hvordan de bevises/modbevises er ikke klart.
Kan smitte på trods af vaccine
Du kan blive smittet med corona, efter du er vaccineret. Du vil måske ikke selv blive syg, men du kan i princippet bære smitten videre til andre. Der er delte meninger om, hvor stor risikoen er. Men ingen af producenterne bag de godkendte vaccinationer har undersøgt, i hvor stort omfang en vaccineret person kan give coronasmitte videre til andre. (Se også nyhed herunder.)
Undergrundsvideo fra USA om mærkelige bivirkninger
Folk oplever efter sigende i stadig større grad mærkelige symptomer, hvis de opholder sig i nærheden af folk, der er blevet vaccineret. Den eksperimentelle behandling ("vaccine") får kroppen til at opformere det spike-protein, der skal få kroppen til at lave immunstoffer. Men en uhyggelig "sidegevinst" er, at alle disse proteiner tilsyneladende sendes ud af kroppen og inficerer andre, der befinder sig i nærheden. May Day tager forbehold for videoens kvalitet og totalt mangel på beviser. Men hvis det er sandt, må vi kraftigt opfordre til, at de involverede parter indrapporterer alt til de rette myndigheder. Døm selv!
 
Miljø/GMO
 
Borgerforslag om dyrevelfærd
Over 1,6 mio. EU-borgere har skrevet under på at forbyde landbrugsdyr i bur, og en EU-bestilt rapport om forslaget viser, at dyrevelfærden vil blive højere uden burene. Forslaget skal nu diskuteres i EU-Kommissionen. Forslaget, der kaldes 'End the Cage Age', ønsker et forbud mod at fiksere husdyr, holde dem i bure eller permanent på stald, og en ny rapport viser, at det kan få positive følger for dyrenes velfærd at implementere forbuddet. Ifølge borgerforslaget vedrører det over 300 mio. husdyr i Europa.

147 forbrugere lånte Thise Mejeri en million kr. i løbet af 35 minutter

Med et nyt crowdfundinglån, som i den grad må betegnes som et kviklån, er Thise Mejeri kommet et skridt nærmere ambitionerne om at udfase soja fra køernes foder. Direktøren glæder sig over, at 147 forbrugere med deres lån siger nej tak til brug af sojafoder i landbruget og støtter Thises planer om en ny, alternativ foderstrategi.

 
Skærme/elektrosmog
 

Breaking: Ny stort anlagt sag om strålingsfare mod den belgiske regering

Endelig kommer en grundigt gennemarbejdet retssag på banen, som vi virkeligt ser frem til. Sagen har været under forberedelse med to top eksperter inden for EU-ret i over et år, og den adresserer den belgiske regeringens overtrædelser af EU-love – specifikt menneskerettigheder som vedtaget i den seneste traktat, Lissabontraktaten, ved at lade hånt om advarsler fra eksperter om alt for høje strålingsniveauer i det offentlige rum. Læs pressemeddelelsen og May Days kommentar.

Open letter to Elon Musk (ham med SpaceX)

Her et uddrag: Why have millions of people joined environmental organizations? Why are wealthy people signing up to go live on Mars and leave the Earth behind? Because our home is being destroyed, and on some level everyone knows this. But they do not know why. Yes, there are climate change, habitat destruction, and insecticides, but those cannot explain the 76 to 82 percent decline in flying insects in 63 nature preserves in Germany. Those cannot explain the 97 to 98 percent decline in crawling insects in a pristine rainforest in Puerto Rico.

Undersøgelse: Kun få i Danmark er skeptiske over for 5G

Danmark er muligvis det land i verden, hvor de færreste borgere bekymrer sig over helbredseffekter på grund af strålingsemissioner fra 5G-antenner. Men Danmark er muligvis også det land i verden, hvor flest er helt i vildrede. 27pct. i undersøgelsen siger, at de ikke har nogen anelse om, hvorvidt det er farligt. Et stort oplysningsarbejde forestår, ser det ud til.

5G er ikke, hvad det giver sig ud for
Flere og flere slukker for 5G på deres telefon og går over til 4G sendemåde.

Berømtheder siger nej til stråling fra mobiltelefoner

Se her, hvem der beskytter sig selv om mobilstråling
Månedens vits
“I have both good news and bad news about cell phones. The bad news is that a cell phone can give you a brain tumor. The good news is that if you feel one coming on, you can always call 911.” Arthur Firstenberg
 

Overvågning/rettigheder
 

Danmark midt i et glidende statskup

Debatindlæg fra Altinget: GDPR er det ypperste eksempel på en fremsynet regulering af den teknologiske udvikling. Men i stedet for at implementere forordningen, er den danske stat i gang med at underminere loven. Intetsteds er dette problem så åbenlyst som i regeringens Strategi for life science. Strategien ser borgerne som statens ressourcer. De skal overvåges, profileres og administreres, samtidig med at man vil profitere på at stille disse tvangsopsamlede persondata til rådighed for systematisk kommerciel misbrug.
 
Dansk politi får adgang til bankkonti uden dommerkendelse
Dommere og forsvarsadvokater advarer mod konsekvenserne af ny lovændring, der afskaffer domstolskontrollen og giver politiet adgang til borgeres personlige bankoplysninger uden en dommerkendelse.
Regeringens forslag til ny tryghedslov kan føre til forbud mod demonstrationer
Regeringen vil give politiet ret til at forbyde alle borgere adgang til et område, hvis enkeltpersoner har vist "utryghedsskabende adfærd". Demonstrationer er ikke undtaget fra politiets opholdsforbud. Det er en meget stor frihedsbegrænsning, mener professor i menneskeret. Læs om det her hos Arbejderen.
Ytrings- og forskningsfriheden er under pres
Hver 6. forsker på det tekniske og naturvidenskabelige område mener ikke, at der generelt er frihed til at udtale sig om forskningen, og flere forskere har været udsat for politisk pres.
Rapport om nye rettigheder fra FN
Se hvad FN mener om den omsiggribende indførelse af AI (kunstig intelligens). Hvordan kan borgernes ret til privatliv sikres? Rapporten anfører: "The recommendations are based on the Universal Declaration of Human Rights and reflect the spirit and the understanding of that Declaration. Above all, articles 7 (non-discrimination) and 12 (right to privacy) are critical to developing or operating AI solutions." Intentionen ser god ud – lad os håbe, at stater og virksomheder hører efter. Rapporten kan læses her på engelsk.
Kommer der ændringer i loven om logning?
Skiftende regeringer har i årevis opretholdt en ulovlig praksis, hvor data om borgernes mobiltelefoner registreres og gemmes. Regeringen vil gøre noget ved dilemmaet, men den ønsker samtidig at fortsætte masseovervågningen af, hvem telekunder ringer og sms'er til for at bekæmpe kriminalitet. I en lovskitse fremgår det, at regeringen er villig til at risikere en dom ved EU-Domstolen, som gentagne gange har kaldt flere medlemslandes registrering ulovlig.
Endnu en retssag
The Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice (www.peaceinspace.org) besluttede lørdag den 17. april 2021 sammen med International Association to Confront Coronavirus and Global Violations Officials (I.A.C.C.O.) (https://www.iacco.fr/) og Canadian Institute for International Law Expertise (CIFILE) (https://cifile.org/) samlet at indgive en meddelelse til anklageren for Den Internationale Straffedomstol (ICC) i Haag (https://www.icc-cpi.int) med tilstrækkelig grund til at indlede en undersøgelse af 2020-2021-pandemien som en overtrædelse af artikel 5, 6, 7 og 8 og andre artikler i statutten for Den Internationale Straffedomstol, som 123 kontraherende stater har ratificeret. May Day har ikke flere detaljer – vi følger sagen.
Seneste nyt fra Edward Snowdon
Bliv opdateret på overvågningen, som den finder sted lige nu. Om alle de indretninger i det private og offentlige rum, der hele tiden samler data om dig som unik person, så du kan blive styret i bestemte retninger fx til et køb, til at stemme på en bestemt måde, til ikke at gøre oprør og i sidste ende til at bestemme fortællingen om, hvem du "i virkeligheden" er. Med andre ord – al magt til institutionen og ingen magt til dig.
Se del 1 her
Se del 2 her
Se mere fra Snowdon her

Vurdering af terrortruslen i Danmark
Center for Terroranalyse har i marts 2021 udgivet "Vurdering af terrortruslen i Danmark". Rapporten vurderer, at visse konspirationsteorier og bevægelser kan indeholde et voldeligt trusselspotentiale, hvilket kan udvikle sig til at have "karakter af terror". (1.4) De mener også, at der er sandsynligt, at covid-19 pandemien har medvirket til at forstærke eksisterende antistatslige narrativer blandt højreekstremister, og at modstand mod restriktioner og vacciner kan føre til vold, trusler på livet, civil ulydighed, der kan vurderes som terror. Læs mere om vurderingen af konspirationsteoriers farlighed i 1.5. Under overskriften Konspirationsteorier 5.1 omtales bl.a. 5G- mobilnetværkets "opfattede" skadelige effekt i relation til terrortrussel. (En ide at sende nogle af de mange evidensstudier til Center for Terroranalyse?)
Var der en lille demonstration i London forleden?
Erik Refner, Newspeek: I flere dage har jeg forgæves søgt de danske, svenske og norske statslige ”nyhedsformidlere” på nettet: Intet usædvanligt – nul, zero, zip – skete i London, England, d. 24. april. Kun kan læses de sædvanlige nye åh-så skræmmende ”høje corona-tal”, historier om de glade vaccine-stukne, fodbold, underholdning, er vi ikke alle sammen glade og tilfredse, og er det ikke godt at vi kan blive enige om at lukke landet, vaccinepas og alt det der? Men de engelske medier da? INTET. Men der skete faktisk noget helt og aldeles skelsættende i London i går: 
Mellem en hel og en halv million mennesker demonstrerede imod corona-nedlukningerne, stille og fredeligt vandrende igennem Londons gader – den største demonstration de sidste 20 år, ja måske det største nogen sinde.


 
 

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 
​​​​​​​Glæde er godt for humøret!

No comments:

Post a Comment