Apr 30, 2021

🚸💉💩 ~ (Børnenes statsminister med uld i munden) AllesLandmoder, kultfænomemet og Mæætte-commander-in-chief, forsikrede os, at børnene kunne komme tilbage i en normal skole - nu er hun pludselig blevet tavs som graven (SoTW) ~ | Blogger: [🤜CV-vacciner er IKKE vacciner. Snarere, et højteknologisk mikrobaseret monster, bestående af; DNA-uorganisk hybrid nanomaskiner, nanorobotter og permanent RFID/Chip-tatoveringer (næste 'skud' er usynlig blæk, kvantum-tatoveringer, 5G-mobiltransmittere og Kryptogenkendelse og andet nanotech skidt)🤛] ... 🎵'Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy' og propaganda-toget med politisk sponsoreret radiovært Rikke Frahm i det jyske landskab strømmer ud i æteren til morgen fra Statsradiofonien's DDR P5 internet radio online, der LOVPRISER SST's indsat, nu hvor 1.220.000 personer er blevet vaccineret. Danmark har haft 164,5 smittede per 100.000 indbyggere og nu blot nede på 12 personer og er alle er SIKRET en fremtid, som hun siger, efter alle bliver vaccineret (noget i den stil). Husk at tjekke din e-boks, siger hun, til alle dem UNDER 50; og alle borgere over 16 år bliver i løbet af 2021 tilbudt at blive vaccineret mod COVID-19, skriver Rigshospitalet, under nyheder... 🤦Forleden dag, lirede vores elskede / hadede statsminister, Mink-Medico-Mæætte en fortælling af om, at vi skal prise os lykkelige for, hvor godt vi har det. Det svarer til, at en mand siger til sin kone, at hun skal være glad for kun at få en lussing engang imellem, for naboens kone får tæsk hver dag. Det er børnelogik i kategorien ’Du skal spise op, for der er børn i Afrika, der sulter’”... 🤗Meeeen, på Aalborg Universitet bager solen ned på menneskets [LÆS VIDERE]... 🚸PS: Vores alles børn, er også dem, og næste generation, som skal betale gildet, når MMM og Co., er væk, når Rigsretten og Nürnbergprocessen, starter. Prøv at forestil dig, et CHOK der sker i vores elskede børn, samt den forsinket søvnparalyse, eller Stockholmsyndromet, når den danske befolkningen vågner op til dåd, og ser på, det hele har været et STORT tryllenummer, fra start til slut... |

"GLEM ALT OM det danske børnevaccinationsprogram: I må love mig, børnefamilier, inden i bestormer DEMA (FEMA)  vaccinestederne med jeres børn og unge, TÆNK JER GODT OM! 
Vi snakker denne gang om eksperimental kompleks syntetisk "vaccine" baseret på DNA nanoteknologi molekyler, og ukendte risici for bivirkninger af genterapi m.m.-" ~ SoTW



https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death?

https://nyheder.tv2.dk/2021-04-29-pfizer-vacciner-kan-maaske-tilbydes-til-12-aarige-i-europa-fra-juni
https://www.rigshospitalet.dk/presse-og-nyt/nyheder/nyheder/Sider/Vaccination-mod-COVID-19.aspx



Alle i Danmark bliver tilbudt vaccination mod COVID-19. Vi har prioriteret, hvem der bliver tilbudt vaccination først.

Sundhedsstyrelsen har inddelt befolkningen i 10 målgrupper. Befolkningen vil blive tilbudt vaccination i følgende rækkefølge:

1. Personer som bor i plejebolig mv. (hovedparten er vaccineret).
2. Personer med alder ≥ 65 år som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp. (hovedparten forventes at være vaccineret i løbet af marts).
3. Personer med alder ≥ 85 år. (hovedparten forventes at være vaccineret i løbet af marts).
4. Personale i sundheds-, ældre- og udvalgte dele af socialsektoren med særlig risiko for smitte, eller som varetager en kritisk funktion. (hovedparten forventes at være vaccineret i løbet af marts).
5. Udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19. (hovedparten forventes at være vaccineret i løbet af marts).
6. Udvalgte pårørende til personer med særligt øget risiko for et alvorligt forløb ved COVID-19 eller pårørende, som er en uundværlig omsorgs- eller plejeperson. (hovedparten forventes at være vaccineret i løbet af marts).
7. Personer på 80-84 år. (målgruppen begynder vaccination fra midten af marts).
8. Personer på 75-79 år.
9. Personer på 65-74 år.
10 A. Personer på 60-64 år (fødselsårgang 1957-1961).
10 B. Personer på 55-59 år (fødselsårgang 1962-1966).
10 C. Personer på 50-54 år (fødselsårgang 1967-1971).
10 D1. Personer på 16-19 år + 45-49 år (fødselsårgang 1972-1976 og 2002-2005).
10 D2. Personer på 20-24 år + 40-44 år (fødselsårgang 1977-1981 og 1997-2001).
10 D3. Personer på 25-29 år + 35-39 år (fødselsårgang 1982-1986 og 1992-1996).
10 D4. Personer på 30-34 år (fødselsårgang 1987-1991).

Prioriteringen bygger på en sundhedsfaglig vurdering af, hvordan man bedst beskytter de mest sårbare borgere og frontpersonale og samtidig sikrer, at smittespredningen bremses.

Nogle tilbydes ikke vaccination, fordi vaccinerne ikke er godkendte til dem. Det er fx gravide, ammende og børn under 16. år.

***************

LÆS VIDERE:

....ubrugelige PCRtests- og dødensfarlige vaccineopstandelsen; 'Overvågning af mutationer er uundværligt, med udsigt til den højeste økonomisk vækst i 15 år - det er imponerende', siger en frelst og pavestolt aalborgenser Statsoverhoved påsat de godkendte kirurgisk mundbind, fyldt med NANO-orme, sammen med hendes opstillet gule badges hazard symbol troldehær af sundhedsmedarbejdere, iscenesatte beige vinter trench-coat, der skaber symmetri omkring midteraksen og giver billedet et dronninglig majestæt præg, med hvide kitler, hvor autoritet skaber troværdighed...

🤔Som også en kommentar går på; "Det forklarer jo bedre hvorfor (Mæætte) ikke ønsker at støtte Københavns Universitet, adaptvac, expres2ion og Bavarians vaccine kandidat."... 

😥SoTW har selv kæmpet, men tabte, slaget om HPV-vaccinerne til min egen datter, mine to niecer, samt kærester med børn, uden at kunne påvirke (nogen) af dem - hvorfor - fordi, de ALLE var skrækslagne over forældrenes meninger, veninders dom og skole- og lærernes påvirkning og regerings- samt sundhedsmyndighedernes  propagandapolitik, hvis de sagde nej tak!. Børn og unge er M-E-G-E-T påvirkelige og i særdeleshed, OFRENE, under Corona-Corporation Agendaen. 

🚸Det er også dem, og næste generation, som skal betale gildet, når MMM og Co., er væk, når Rigsretten og Nürnbergprocessen, starter... Prøv at forestil dig, et CHOK der påstår i vores børn, samt den forsinket søvnparalyse, eller Stockholmsyndromet, når den danske befolkningen vågner op til dåd, og ser på, det hele har været et STORT tryllenummer, fra start til slut... | 

No comments:

Post a Comment