Mar 11, 2021

🎵🥳😟 ~ (Malue Montclairre's Udskældte #Genåbningsfest er AFLYST!) Kendte, som influencer, konspirationsteoretiker og tidligere SOAP-sangerinde Saseline, delte samme budskab med tusindvis af andre og ville tage imod 'SAMMEN GENÅBNER VI DANMARK' Frihedsbevægelsens Fællesråd invitation (SoTW) ~ | Blogger: [👉Party-Busser fra hele landet har allerede kørt mod Djævleøen, ville trodse geoengineering (kunstig vejrmanipulation) regn, rusk, blæst og snestorm - »den største egoist løber allerforrest væk fra alle andre«, sagde Big Nick-Dick Energy, Hækkerup og mange folkevalgte, eksperter, var dybt, dybt forarget. Rasmus Nøhr & Alex Ambrose, tog konsekvensen allerede i går og trak sig begge, efter 'prik' på skulderen af venner og kollegaer, i branchen👈]... 🤪NØJAGTIGT det samme skete, da den svenske udenrigsminister, Ann Linde lukkede grænserne for danskere til broderlandet; »Vi har lukket grænsen, for at danskerne ikke skal kunne tage over som turister og have det sjovt,« sagde hun i programmet Nyhedsmorgon... 🤪Ligeledes Tyskland og Norge, vi må ikke gå på rov i grænskebutikker og stå på ski, grundet vi er en flok egoister og fordi, vinterkulde, forureningsfri fjelde er en Corona-smittefælde... 🥇Næææææ ser du, HELTE og HELTINDER skal findes indenfor centraladm's egne rækker... 🤥Det selvom, Sundhedsaggregatet og grundlovbryderen, Magnus LØGNICKE (bistået af Henrik Uld-I-Mund) påstod, vi ville have 870 coronaindlagte medio April 2021... 🦸FOR ikke at snakke om, Professoren, 'Corona-Lone'; »Jeg føler et stort ansvar for at stille op og bruge min viden«, som sammen med Viggo Andreasen, netop har vundet, RUC's forskningsformidlingspris. "For at kombinerer matematik med historiske data, har de kvalificeret mediernes dækning af COVID-19". Carlsbergfondet har desuden givet 10 mio. kr. til RUC-forskning i matematiske pandemimodeller, der sammen med Allan Randrup Thomsen, professor i eksperimentel virologi, udgør "EKSPERTGRUPPEN", som har været med til, at ØDELÆGGE, landet... 🥺👉👈TROR slet ikke folk, er klar over, hvor STOR og OMFATTENDE, denne Agenda er og hvor MANGE, der er involveret... 💖ET STORT kærligt ønske fra SoTW om, danskerne, må vågne op til dåd, og vi må få vores friheds- og menneskerettigheder, tilbage... ⚠️PS: Selvfølgelig tager Mink-Medico-Mette, LØGNICKE samt SS(T) Medical Corps Søren Understrøm, ÆREN, for at de har sad AstraZeneca på pause i 14 dage, grundet 1 DØDSFALD. 142.102 er allerede stukket med AstraZenecas vaccine. Men hvad med de hundredvis, af påståede danske dødsfald fra Pfizer/BioNTech-vaccinen???... ☠️NETOP NU!: Statsministeren erkender i Radio4 Morgen, at det var en alvorlig fejl, at der ikke var lovgrundlag for at beordre alle mink aflivet... 卍Det er desuden kommet frem, at (Hitler's Nazi-eugenik datter) kansler Angela Merkel's 3 CDU politikere, har tjent store summer på at hjælpe private firmaer med at købe og sælge mundbind under coronakrisen... |

"Coronanedlukninger har afværget op mod 35.000 dødsfald i Danmark"


~ Uden restriktioner havde epidemien presset sundhedsvæsenet til sammenbrud, vurderer Lone Simonsen, professor i epidemiologi ved Roskilde Universitet...

https://stayhappening.com/e/gen%C3%A5bningsfesten-E2ISTFPW3VD
https://www.bt.dk/politik/svensk-minister-vi-lukker-graensen-for-at-danskerne-ikke-skal-have-det-sjovt
https://vibekemanniche.dk/henrik-ullum-indroemmer-at-ssi-tog-fejl-i-deres-forudsigelser-om-indlagte-efter-14-dage/
https://ruc.dk/nyheder/carlsbergfondet-giver-10-mio-kr-til-rucforskning-i-matematiske-pandemimodeller
https://ruc.dk/nyheder/viggo-andreasen-og-lone-simonsen-vinder-rucs-forskningsformidlingspris

 

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-03-10-justitsminister-foer-udskaeldt-genaabningsfest-den-stoerste-egoist-loeber

https://www.berlingske.dk/samfund/liveblog-faa-seneste-nyt-om-coronavirus09.32
Statsministeren: 'I må ikke tro på dem, der står i tv og påstår, at faren er drevet over'

Statsminister Mette Frederiksen (S) har torsdag morgen medvirket i 'Go’ morgen Danmark' på TV 2, hvor hun fortalte, at man ifølge hende er nødt til at fortsætte med 'en gradvis genåbning', så man ikke bliver tvunget ud i en tredje bølge og nedlukning.

- I må ikke tro på dem, der står i tv og påstår, at faren er drevet over. Det er den ikke. Den globale pandemi er her, den buldrer derudaf mange steder, også i Europa lige nu. Finland og Norge har større smitte, end Danmark har lige nu, siger hun.

Hun forklarer videre, at man derfor bør holde fast i en gradvis genåbning af landet, så der ikke bliver åbnet for hurtigt, og man dermed risikerer en tredje bølge og en ny nedlukning.

Til 'Go' Morgen Danmark' forklarer statsministeren, at den gradvise genåbning er 'udskældt på Chistiansborg', men alligevel tror hun, at 'den er rigtig' for at undgå en tredje bølge. 
https://www.radio4.dk/nyheder/mette-frederiksen-i-radio4-morgen-manglende-lovhjemmel-var-alvorlig-fejl/

No comments:

Post a Comment