Mar 8, 2021

🎁 ~ 💗 [GAVE] Søndagshygge til dig: Engle Kontakt & EngleMagi med Sofie Rose Podcast ~ | Blogger: Jeg skal ikke på SoTW promovere deres spirituelle virksomhed og betalingsplatform, hverken hos Anabella Rerup eller Sofie Rose, da jeg selv er en gratis spirituel informationsportal... Verdensalt.dk eeelsker dog gratis ting og taknemmelighed for, at gøre noget for andre, som Sofie Rose kærligheds- og fuldmånemeditationer... |


Kilde>>

I denne episode har jeg besøg af Sofie Rose, som er ekspert indenfor Engleriget & EngleMagi. 

INTRODUKTION:

Sofie Rose har hele sit liv haft en bevidst kontakt til de kærlige og magiske engle, som er omkring os alle sammen, og hun har arbejdet med at videreformidle englenes magiske energi de sidste 25 år. Englene vil rigtig gerne hjælpe DIG med at gøre dit liv lettere, og Sofie’s passion er at lærer dig, hvordan du hurtigt og let kan modtage hjælpen. Alle skal have mulighed for at gøre livet lettere med englemagi, og derfor deler Sofie flere gratis gaver uge efter uge. Hver uge er der online healing på hendes facebook side: https://www.facebook.com/englemagi Hver måned kan du modtage en lydfil med en healende og magisk fuldmånemeditation.
Det eneste du behøver at gøre er, at tilmelde dig listen via dette link:

http://sofierose.dk/fuldmaanemeditation/ Når du skriver dig op til fuldmånemeditationen, kommer du samtidig også med nyhedsbrevslisten, hvor du jævnligt modtager mails om kurser og aktiviteter.

No comments:

Post a Comment