Jan 15, 2021

🆔🧬🤖~ (Millenarisme) Pernille spurgte statsministeren om hjælp på live-tv: Hun snakkede bare udenom (Pernille Bjørn Frøsner) ~ | Blogger: [🤜Lamborghini-Brian har været ude og sige; "Vaccinepas er nøglen til genåbningen af Danmark". Bilderberger, Tommy Ahlers Politisk serieiværksætter, samt regeringen overhører iværksættermiljøet! Bill Gates briefede allerede DoD Pentagon, om at fjerne Guds-Genet i menneskehjernen, med "Funvax" i 2012! Forstil dig hvad de er i stand til i 2021 mht. nanotech og genterapi🤛] ... Kære læsere, COVID-19-pandemien(epidemien), er ikke en lokal Agenda, men, Global Event 201 (UN Agenda 21 - 2030/WEF/DK-aftalen)... Det handler ikke blot om en smitsom (dødbringende) Virus, Kontrol, Magt og Herredømme... Det handler om "Industri 4.0", der ofte refereres til, den fjerde industrielle revolution og er baseret på sammenlægning af små til store multiselskabers beslaglæggelse af Digitalisering, Robotisering samt Transhumanisme til fordel for Verdensbanken og de 13 mægtigste bankfamilier... Her, er ikke plads til små iværksættere, små forretninger eller selvstændige erhvervsdrivende... Politikere, medkombattanter, trolde og partisoldaterkorpset, har aflagt en ed, lidt ligesom, Frimurere, er forpligtet til at tie om udførelsen af ritualerne, for ikke-frimurere... Dvs. politikere og deslige, fremsætter disse hemmelighedsfulde (globalisters) reformer, tiltag som, vores lokale autoriteter, er underlagt... Snart INGEN handel uden banken og staten er klar over det... Det "startede allerede" med 9/11 2001 - eller, her, blev det (for de vågne) tydeliggjort, at noget var riv, rav, ruskende galt - "noget" hang ikke sammen! (Guldet blev tyvstjålet under WTC)... I tusinder af år troede mennesker at autoritet kom fra guderne. Derefter skiftede humanismen gradvis autoritet fra guddomme til mennesker i den moderne æra... Mesopotamiens oldtidshistorie og de selvbestaltede guders indflydelse på den globale samfundsorden og vores Bankkonsortium, har været nøglestenen, helt frem til i dag. De ældste historiske kilder fra Annunakierne - Faldne Engle - Guderne eller Præste-kongerne, introducerede begrebet PENGE, under Sumerernes kongedømme for 6.000 år, tilbage... Måske begynder man at forstå at, vi er alle slaver af "systemet", som blev skabt af mennesker og udenomjordiske entiteter, og stadigvæk operere, den dag i dag... |


MÅ MEGET GERNE DELES


Kære Mette

Endnu en gang fortæller Mette at jeg, sammen med alle mine kollegaer, skal lukke min forretning. 
Det jeg har kæmpet for i mange år, og som absolut ikke er en dans på roser. Og jeg kæmper videre. For det skal jeg.

Da nedlukningen ramte i marts, følte vi det virkelig herhjemme. Med en mand der arbejder i flybranchen, som også blev ramt. HÅRDT. Men så kom hjælpepakkerne, og jeg sad herhjemme med tårer i øjnene over al den hjælp vi kunne modtage. Det skulle nok gå. Regeringen holdt håndenunder de små virksomheder. Under mig.

Pengene kom, vi fik lov til at åbne. Og vi knoklede. Vi knoklede så meget at vi næsten ikke kunne stå på vores ben. Vi arbejdede fra morgen til aften, uden pauser, uden at se vores børn. Men på ingen måde, kunne vi indhente den tabte omsætning.


Så havde vi pludselig arbejdet for meget, og stille og roligt faldt hånden, den som regeringen lovede at holder under os, langsomt ned. For på trods af pakkerne, så var der ingen løn at hente til os, ejerne. Vi måtte bruge alle pengene til at dække vores udgifter og løn til vores ansatte. Ikke så meget som dagpenge kunne vi få.

Begge mine børn var sendt hjem fra skole. Begge var tilmeldt SFO. En ydelse vi ikke gjorde brug af, men stadig skulle betale til. Nu står vi her så igen. Silas er meldt ud, men det er Mynte ikke. Vi skal stadig betale til SFO, helt uden at bruge den. Kan det virkelig passe?! Jeg kan jo ikke sige til mine kunder at de skal betale for den tid de havde hos mig i foråret, og heller ikke denne gang. De penge ville lune rigtig godt hos mig.

Vi beder ikke om meget, kære Mette. Vi har kigget på mens alle har fået udbetalt DERES feriepenge, og så mange andre kunne få 1000 kr til fornøjelser. Vores feriepenge, de bliver brugt til at betale for det vi tabte. Vi har betalt hele gildet, og selv om jeg under mit FANTASTISKE personale at det ikke skal gå ud over dem, så er det her en dyr fornøjelse for små virksomheder.

Vi beder bare om at blive behandlet med en lille smule respekt.

Kilder: 

https://www.bt.dk/samfund/pernille-spurgte-statsministeren-om-hjaelp-paa-live-tv-hun-snakkede-bare-udenom

No comments:

Post a Comment