Jan 28, 2021

🕬📰🌞 ~ (Mette F. for en rigsret: >50.000 underskrifter) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK Januar 2021 ~ | Blogger: [👉Nyhedsbrev: "Jurist om coronarettigheder, borgerforslag om Mette F for rigsret, vaccineskader melder sig, men bliver de bortforklaret?"👈] ... 🕯️😢💔Første gang jeg ser, at Peter, tabte kræft-kampen - er nu i Guds himmerige. Var selv på Open Mind konferencer, fik mails fra ham, mediterede og snakkede tit med ham under Cobra's Sisterhood Of The Rose - Denmark, samt under Johnny Smith (aka Johnny Cash) og Ole Dammegårds (private) ture og foredrag i Danmark... Vi kommer alle til at savne Peter. Æret være hans minde!... Også til hans kæreste Lili, som jeg lige har snakket med, dybeste medfølelse... Det er fjerde ven eller veninde, SoTW har mistet til kræft, de sidste par år. 2 af dem i USA. Min absolute nære sjæleven, Jay, som jeg mødte på et amerikansk udvekslingsophold i 1989, døde i 2006, hans far, i 2011, alle døde af kræft (RIP)... |


 
Kære læsere og medlemmer

Vi håber, I har nydt julefreden og er friske på et nyt år. Der sker meget for tiden, selvom alt er lukket ned, og vi har samlet et udpluk af vigtige oplysninger til jer her.
Læg især mærke til et nyt borgerforslag, der vil sætte Mette F. for en rigsret. Der er kommet over 48.000 underskrifter på ganske kort tid. Du kan læse mere om det her. 
Og så er der et interview med jurist Mikkel Kaastrup, der kender lovene og konventionerne rigtig godt. Lyt til ham, så du ved, hvad du skal huske, hvis nogen vil tage din frihed (se under Overvågning/rettigheder).

I sidste uge måtte vi sige farvel til vores suppleant Peter Johansen. Han kæmpede med enorm udholdenhed mod sin lymfekræft i hele 15 år med egne midler som specialkost, varme og andre former for naturlige behandlinger både fra lokale behandlere og i udlandet, men til sidst måtte han give op.

Men Peter gav til så mange andre. Han arbejdede ihærdigt på, at verden skulle blive et bedre sted. Han var en kerneperson i Open Mind Konferencerne, satte gang i Smartmeterbevægelsen, han øste af sin store viden om alverdens emner i mange fora og havde samtidig store planer om et liv på landet, hvor han skulle blive selvforsynende med alt. Men i sidste ende kostede det ham livet, at han glemte at passe på sig selv.

Vores formand Mads har kendt Peter siden 1996, og gennem årene har Peter været både bestyrelsesmedlem og suppleant i flere omgange til stor glæde for May Day. Han hjalp desuden med at rydde boet efter Kirchheiner, hvorved May Day arvede en masse af hans materialer, og vores nuværende suppleant Erik fik derigennem kontakt til Patrick Holford, som for nyligt gæstede May Day 
Vi kommer alle til at savne Peter.
Æret være hans minde!
 
Sygdom/sundhed
 
Stop coronadiktaturet nu
Dansk erhvervsleder: "Folk går rundt og udskammer hinanden. Der er opstået en dyb kløft i befolkningen. På den ene side af kløften står den skræmte gruppe, bestående overvejende af offentligt ansatte, ældre og andre borgere på offentlig forsørgelse. På modsat side står en stor gruppe af danskere…"

Ny bog om corona
"Corona Syndromet" hedder en ny bog af Charlotte Danefeld om konsekvenserne af frygtpolitik, splittelse i befolkningen og sundhedsfaglig vildledning. "Det værste, der overgår os lige nu, er ikke sygdommen Corona, men de vidtrækkende konsekvenser, vi står med nu og i fremtiden for mennesker, sundhed, samfund og erhverv."  Bogen indeholder bidrag fra speciallæge Kim Varming, speciallæge Claus Hancke, Direktør Jakob Brandt, professor i økonomi Christian Bjørnskov
Nedlukninger har kun marginal betydning
Hvor stor effekt havde nedlukningen af økonomien i foråret i forhold til at dæmpe COVID-19-pandemien, og hvor meget betød nedlukningen i forhold til frivillige adfærdsændringer? Selv om pandemien har hærget mindre end et år, er der bl.a. som følge af det store fokus og særligt hurtige publikationsmetoder opstået en videnskabelig litteratur, som belyser effekterne. Dette notat gennemgår den tilgængelige litteratur – i alt 22 studier – om effekten af nedlukning og adfærd på COVID-19-pandemi. Læs notatet her
Se et interview med forfatteren specialkonsulent Jonas Herby, Cepos, hvor han forklarer nærmere.
Massiv kritik af PCR-test
Det kommer fra flere sider. Prøven bliver bl.a. forstørret så mange gange, at den laver falske positiver. Links samlet her
Mads Christensen: Jeg savner videnskaben…
Jeg ved ikke, hvad der er mest tragisk: Om det er måden, de taler til os på (uden at fnise), eller at vi finder os i det og ikke bare bryder ud i et hysterisk lårklaskende latterbrøl, skriver Berlingskes klummeskribent Mads Christensen.
Regnefejl lukkede Danmark ned
Den britiske coronavirusmutation er årsag til, at Danmark fortsat er lukket ned. Men mutationens smitsomhed er blevet overdrevet voldsomt på grund af en regnefejl, viser det sig nu.
Endelig kommer anbefalinger om D-vitamin
Fødevarestyrelsen har endelig fundet ud af, at folk vil have godt af at tage D-tilskud. Fødevarestyrelsen anbefaler nu, at alle voksne og børn fra 4 år tager et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret (fra oktober til april). 
Findes der effektive behandlinger af covid-19?
Det korte svar er ja. Følgende artikel er skruet sammen af en række bidrag, NewSpeek har fået tilsendt af mennesker med lægefaglig baggrund. Personer, der ikke kan træde åbent frem, fordi de risikerer at miste deres levebrød. 
Nyt forslag til epidemilov
Vaccinetvang er fjernet, men der er stadig tvang – nu formuleret som påbud, der kan gennemtvinges med politiets magt. May Day har skrevet høringssvar.
Tvangsisolation afvist
Sundhedsminister Magnus Heunicke blev ydmyget i Folketinget, da han forsøgte at liste nye, vidtgående coronarestriktioner igennem. De er åbenbart helt vilde med tvangsforanstaltninger.
Facebook kan tjene penge på danske blodprøver
Den amerikanske techvirksomhed Facebook og det danske Statens Serum Institut (SSI) har umiddelbart ikke meget med hinanden at gøre. Alligevel kan Facebook i fremtiden blive medejer af en blodprøvetest, som er baseret på DNA fra gravide kvinder i Danmark – indsamlet på SSI i København. Prøv at læse kommentarerne her på Version2
Homøopati kan reducere stress, hjælpe til at fokusere og give bedre søvn!
I oktober 2020 blev der offentliggjort et meget omfattende studie omkring det homøopatiske lægemiddel Neurexans virkning. Det var faktisk fire til fem selvstændige studier, der blev sat sammen for at påvise virkningen fra mange forskellige sider og for at fastslå sikkerheden af resultaterne.
Byg stærke knogler hele livet
Knogleskørhed er en multifaktoriel tilstand, hvor både arvelige faktorer og livsstil samt helbred og eventuel medicinering gennem livet bidrager til den samlede knoglestatus, herunder hastigheden, hvormed knoglerne taber kvalitet, styrke og masse gennem alderen. Gode råd her om knogleskørhed.
 
Vaccination
 
Flere retssager pga. Gardasil mod HPV
I USA er Robert Kennedy Jr. fra Children's Health Defense lige nu involveret i fem retssager mod Merck, der fremstiller vaccine mod HPV. Alle sager handler om fuldstændigt raske og rørige teenagere, der efter vaccinen oplever en lang række af bivirkninger, som gør, at de ikke kan følge deres skolegang og må ligge i sengen det meste af døgnet. (engelsk)
Højere dødstal blandt ældre, der vaccineres
I Norge er 23 døde og i Tyskland 10 umiddelbart efter deres Covid-19 vaccination, og 53 er døde på Gibraltar på kun 10 dage med vaccination. Vaccinen er ikke testet på folk over 80. Desuden ser det ud til, at bivirkninger og dødsfald underrapporteres. (engelsk)
Bivirkninger fra coronavaccine
Lægemiddelstyrelsen: "Efter vaccinerne tages i brug, overvåges de nøje af lægemiddelmyndigheder verden over, sådan at man kan reagere, hvis der viser sig at være øget risiko ved vaccinerne. Det kan f.eks. være bivirkninger, der ikke viste sig i forsøgene, eller det kan være kendte bivirkninger, der forekommer hyppigere end i forsøgene." (Bemærk: Forsøgene blev kun tjekket med spørgeskemaundersøgelser til forsøgspersonerne – der var ikke tale om dobbeltblindede forsøg.)

Cov-19 vaccine er ikke vaccine, men eksperimentel teknologi
Den modige amerikanske læge fra Front Line Doctors, Dr. Simone Gold, der blev fyret for at have helbredt sine patienter med hydroxyklorokin, fortæller her om sygdom, og hvorfor man skal passe på med den ny vaccine. Bemærk, at dette er video 2. Nr. 1 ligger nedenunder på websiden.  (engelsk)
 
Miljø/GMO
 
Studie: Pesticider og medicinrester har forurenet Europas vand
Forskere advarer om miljømæssige konsekvenser, efter at de har fundet pesticid- og medicinrester i vandveje rundt om i Europa, bl.a. Danmark.

Hvis vi vil have et bæredygtigt landbrug, må vi betale mere for maden
Kronik: I 2018 købte vi en gård med en drøm om at drive jordbrug på miljøets præmisser. Vores drøm lever endnu, men vi har erkendt, at hvis vi som samfund skal have en bæredygtig madproduktion, kræver det et opgør med discountkulturen…
Mælkeproducent: Vi går ikke tilbage til et døgn
De første erfaringer i at holde ko og kalv sammen i tre uger efter kælvning er så positive, at metoden er kommet for at blive på Holmegaard i Havndal.
Danmark fyrer med biomasse fra beskyttet natur i Estland og Letland
I Estland og Letland fælder den voksende biomasseindustri træer i beskyttede Natura 2000-områder for at lave træpiller. Danmark er en af de største kunder.
 
Skærme/elektrosmog
 
Hjemmeside med det store overblik
Adskillige videnskabelige undersøgelser har vist, at EMF påvirker levende organismer på niveauer, der ligger langt under de fleste nationale og internationale grænseværdier. På denne hjemmeside kan du løbende følge med i seneste studier, konferencer, domme mm. (engelsk)
Forbrugerne vil ikke have Internet of Things
Folk begynder at miste interessen for dimser og dutter, der kan gøre alt automatisk i deres liv. De vil selv køre deres biler og lave mad fra bunden på deres gaskomfur. Interview med den svenske strålingsekspert Olle Johansson. (svensk)

Interessant retssag i USA
En sag er anlagt, som udfordrer den amerikanske telestyrelse FCC for at holde fast i ældgamle grænseværdier for stråling og ignorere ny forskning, der indikerer behov for nye (lavere) grænseværdier. Det ser lovende ud for sagsøgerne, der består af strålingskritiske foreninger og privatpersoner. Du kan følge sagen på mediet Tabt tråd.
 

Overvågning/rettigheder
 
Jura og tvangsbehandlinger, vaccinepas mm.
Lyt meget, meget grundigt til indholdet i denne video, få fat i konventionerne og læs, så du er klædt på til at forsvare dine rettigheder. Interview med jurist Mikkel Kaastrup.

Tvangsbeføjelser – kan det være lovligt?
Dette er vanvittig læsning. Bekendtgørelsen er hastebehandlet ifht. Epidemiloven og giver myndighederne de forfærdeligste tvangsbeføjelser. Den trådte i kraft i går (15. jan).

Er du bekymret for økonomien?
Tech- og industrigiganter låner enorme mængder billige penge (rente = 0) og køber aktier for pengene. Det driver aktieprisen op, og så skummer de fløden af de høje aktiekurser, både i form af højere løn og i form af aktiegevinster. Men der er en plan, en skummel plan bagved, som du hellere må sætte dig ind i, hvis du vil forstå, hvad der kommer til at ske i den økonomiske fremtid. På G7 mødet i 2019 blev en ny plan, den såkaldte "Going Direct Reset", for verdens valutaer besluttet. Robert F. Kennedy Jr. interviewer investeringsrådgiver Catharine Austin Fitts, der er leder af rådgivningsfirmaet Solari. Sæt engelske undertekster på. (engelsk)
Det er ganske vist
Vores dna fra coronatests er en guldgrube af data, som myndighederne gemmer. Statens Serum Institut undlader at oplyse, hvor mange danskeres dna fra PCR-tests der er gemt for eftertiden. Instituttet får kritik for at kapitalisere på pandemien. Læs lidt mere her (betalingsmur)


 



No comments:

Post a Comment