Sep 28, 2020

🌞🦠😷 (Pan-Pan) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK ~ | Blogger: [👉"BREAKING: Eksperter fraråder 5G-frekvens, Apple: ingen 5G-telefoner i nyt sortiment, kinesisk malurt kan lidt af hvert!" ~ Hovedoverskift på MAY DAYs Nyhedsbrev👈] ... UDDRAG: Robert F. Kennedy Jr., besøgte Berlin den 29. august til den store demonstration "Frihed eller fascisme". Ingen danske medier har omtalt den, selvom der ifølge en uafhængig journalist var 1-2 mio. mennesker forsamlet i gaderne rundt om Sejrssøjlen. ❗ Medicin med bivirkninger for kvinder❗ Free Observer - ny medieplatform på nye præmisser ❗ Måtte regeringen sende dommerne hjem? ❗ Hospitaler tøver med at give D af frygt for at miste indkomst (USA) ❗ Borger anmelder teleselskaberne til politiet ❗ Vestager vil skrue op for 5G-tempoet... |

 

Flere restriktioner trods mere viden om, hvordan man kan forebygge. Desværre bliver de studier forholdt offentligheden. Coronahåndteringen har sin egen logik især i en regering, der har fået smag for magten. Vi har i dette nummer lavet et specielt afsnit for corona, hvor du kan blive opdateret om det, main stream medierne ikke fortæller dig. Og du kan springe det over, hvis du ikke orker mere.

En særlig begivenhed skal dog fremhæves: Afdøde præsident John F. Kennedys nevø, Robert F. Kennedy Jr., besøgte Berlin den 29. august til den store demonstration "Frihed eller fascisme". Ingen danske medier har omtalt den, selvom der ifølge en uafhængig journalist var 1-2 mio. mennesker forsamlet i gaderne rundt om Sejrssøjlen. Og selvom en stor personlighed holdt hovedtalen - den var stærk, og May Day har den til dig her.
Her uden tysk oversættelse 

Er du interesseret i at vide mere om Kennedys mål og mission, er der en informativ video nedenstående.
 
Og nu til noget helt andet: Bor du i Helsingør, eller har du din daglige gang i Helsingør, må du meget gerne kontakte os. Der er en vigtig sag, som vi vil informere og spørge dig om. Bare svar på dette nyhedsbrev, så vil du høre nærmere.
 
Billetsalget til vores arrangement i Pilegården i Brønshøj er stadig åbent. Det er især henvendt til behandlere, men andre kan også være med. Det består af et heldagsseminar med Patrick Holford (UK) Englands førende sundhedsskribent. Danske unge har Europarekord i druk, og antallet af børn og unge med mentale forstyrrelser, såsom autisme og ADHD, har de seneste år været stærkt stigende.  Kom og hør om de gode løsninger den 7. november. Hvis det aflyses, får du selvfølgelig billetten refunderet.  Bestil billetter her 

Vi ønsker god læsning!

 
 
 
Sygdom/sundhed
 
Vitaminproducent sagsøger Fødevarestyrelsen
Den danske kosttilskudsproducent Pharma Nord har dokumenteret, at flere af deres mikronæringsstoffer har en højere optagelighed end andre. Det har betydning, om optageligheden af et givent produkt er eksempelvis 20 procent eller 90 procent. Til trods for, at denne information er videnskabeligt veldokumenteret, så tolkes den af Fødevarestyrelsen som en anprisning (særlig fremhævelse eller ros), som ikke må deles med forbrugeren. De forlanger informationen fjernet. Derfor har Pharma Nord nu stævnet FVST.


Kan homøopati være farlig?
Et helt nyt metastudie har analyseret, om der på nogen måde er fare eller risiko forbundet med at anvende homøopatiske midler. (engelsk)
Medicin med bivirkninger for kvinder
Medicin holdt Christina vågen to uger i træk: Hun lider af voldsomme bivirkninger. En forklaring på bivirkninger kan være, at meget medicin ikke er testet på kvinder.
Free Observer - ny medieplatform på nye præmisser
En ny medieplatform har set dagens lys. Her er artikler og interviews med andre vinkler. Her fra hjemmesiden: ”Vi har tillid til at vi kan udvikle en medieplatform baseret på integritet, gennemsigtighed og ydmyghed, tilvejebringe information og stille de nødvendige spørgsmål ift. at synliggøre og fjerne eller opgradere forældede magtstrukturer.” Store visioner. Grundlæggeren Martin Juncher interviewes her af TV2 News.
Videnskabelig institution beskytter virksomhederne og ikke borgerne
International Life Science Institute (ILSI) beskriver sig selv som et netværk at tænketanke og institutter, der fremmer fødevaresikkerhed og ernæring. Men en forskergruppe i USA ved navn Rights to Know hævder, at ILSI er en ren og skær lobbygruppe, der arbejder for at skaffe fordele til deres virksomhedsdonorer trods deres påståede mission om at fremme menneskers helbred og trivsel.  Læs her om lobbygruppens egentlige baggrund og arbejde. (engelsk)
Nyt om kinesisk malurt og cancer
Nye oplysninger om, hvordan kinesisk malurt kan angribe cancerceller uden at ødelægge de andre celler. Videoen samler flere studier og beskriver et helt behandlingskoncept til både før og efter kemo. (Artikel på dansk her) (Lige et råd, før du får lyst til kosttilskud fra USA: Køb ikke kosttilskud uden for EU – de bliver stoppet i tolden. Kinesisk malurt kan også fås i DK.)
 

Corona
 
Professor i bio-medicin: Medier overdriver og skaber corona-frygt
Det er fejlagtigt, når medierne sammenligner antal af smittede i foråret med antal af smittede nu. Man burde ikke sammenholde tallene, lyder det fra eksperter. Det fortegner og overdriver problemet.
Bare vi havde lige så mange modige læger i Danmark
100 belgiske læger sender nu åbent brev til myndigheder og medier i Belgien. Det starter sådan:
”Vi, belgiske læger og sundhedspersonale, ønsker at udtrykke vores alvorlige bekymring over udviklingen i situationen i de seneste måneder omkring udbruddet af SARS-CoV-2-virus. Vi beder politikerne om at blive uafhængigt og kritisk informeret i forbindelse med beslutningsprocessen og i den obligatoriske gennemførelse af koronaforanstaltninger. Vi beder om en åben debat, hvor alle eksperter er repræsenteret uden nogen form for censur. Efter den indledende panik omkring covid-19 viser de objektive fakta nu et helt andet billede - der er ikke længere nogen medicinsk begrundelse for nogen nødpolitik.” Underskrevet af 435 læger, 1439 autoriserede sundhedspersoner og over 9000 borgere. Læs mere her (engelsk)
Sanger Rasmus Nøhr siger sin mening
Rasmus Nøhr skriver og deler kontroversielle påstande om Corona-krisen og skriver i flere tilfælde opslag, der står i modstrid med forskningskonklusioner og sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Han var på Shitstorm på P1 lørdag den 19. september. Hør Rasmus her – han er på fra 18:05
Tysk/amerikansk advokat rejser nogle interessante spørgsmål
Hvorfor bliver læger i Tyskland, der er uenige med myndighedernes håndtering, kaldt konspirationsteoretikere? Hvorfor har det tyske Indenrigsministerium udfærdiget et dokument om pandemi, der bevidst har til hensigt at skabe panik i befolkningen og få børn til at føle sig ansvarlige for deres forældres mulige smertefulde død. 9 min. video (engelsk)
Hospitaler tøver med at give D af frygt for at miste indkomst (USA)
Mange studier viser, at D-vitamin er godt mod Covid-19 og især til at forhindre indlæggelse på intensiv, men hospitaler tøver med at bruge midlet af frygt for at miste indkomst. (engelsk)
Fauci indrømmer at han tager kosttilskud
Eliten ved godt, hvad der hjælper! Tidligere rådgiver for det Hvide Hus om sygdom og epidemier og kraftig fortaler for vacciner, Antony Fauci, indrømmer nu, at han selv tager C og D-vitaminer. ”De beskytter mod infektion,” udtaler han.
Humor skal der til 
Video der ironiserer over CDC’s udmeldinger om stor fare, selvom det nu viser sig, at kun ca. 9000 i USA er døde direkte af Covid-19. Resten har haft såkaldt ”comorbidity” (tilstedeværelse af en anden sygdom) samtidig med coronavirus.
 

Råd om styrkelse af immunforsvar
Vi opremser bare. Følg links



Ny forskning: Mangel på D-vitamin øger risiko for coronasyge
Videnskabelige artikler om D-vitamin og infektionssygdomme
D, selen og zink
Flere studier af C-vitaminer og Covid -19
Tyske forskere opdager, at udtræk fra malurt er aktivt mod Covid-19
Hvis du ikke kan bære mundbind...
så køb et forklarende badge.
Ny forskning: Gurgl med jod (iodine)
 
Vaccination
 
Forsøgsperson fik sclerose fra ny coronavacine
AstraZeneca er ude med en vaccine, der har bivirkninger, som de ikke har talt højt om. Det ligner et mønster for det firma: At underteste vacciner og så betale erstatning bagefter. Det er der mest profit i.
Interview med Kennedy
Robert F. Kennedy Jr. taler her om sin mission med Children’s Health Defence, om hvorfor han kæmper for sikre vacciner og mod korruption i medicinalindustrien. Videoen er optaget i Berlin i anledning af demonstrationen den 29. august 2020. (engelsk)
Ikke sikkert alle skal vaccineres
Mange tager for givet, at en ny vaccine skal sikre flokimmunitet mod coronavirus. Men det er ikke altid sikkert, at fordelene ved en vaccine bliver opvejet af ulemperne, skriver Christine Stabell Benn og Frederik Schaltz-Buchholze, forskere ved SDU.
 
Miljø/GMO
 
Mange lande forbyder glyphosat
Mexico er bare det seneste blandt et stigende antal lande, der forbyder glyphosat, et giftigt sprøjtemiddel, der forbindes med cancer. I Europa blev det forbudt i Østrig  i 2019 og  Tyskland planlægger det samme i 2023. Frankrig har forbudt mange glyphosatproducter fra slutningen af i år. I maj 2019 havde hele 21 lande i verden enten forbudt eller begrænset brugen af det omtalte kemikalie.


 
Skærme/elektrosmog
 
Borger anmelder teleselskaberne til politiet
Pernille Schriver politianmelder teleselskaber og sundhedsmyndighederne i anledning af opstart af 5G i Danmark. Anmeldelsen blev præsenteret på demoen 19. september 2020 på Christiansborg. Se den her – optagelse direkte fra dagen (med lidt rystelser).
Opsigtsvækkende beslutning fra hollandsk forskergruppe – nej til 26 GHz
Hollands nationale forskerkomité for elektromagnetiske felter, EMV, har netop frarådet brugen af det eftertragtede frekvensområde for 5G – 26 Gigahertz. Tre af forskerne sidder også i rådgivningsorganet for stråling, ICNIRP. Hvad sker der nu i ICNIRP? Kan man forvente nye grænseværdier efter denne beslutning i Holland?
Vestager vil skrue op for 5G-tempoet
Coronakrisen har udsat 5G-planer i flere lande, hvor frekvensauktioner er blevet forsinkede. Men nu udsender EU-Kommissionen en ny henstilling til medlemslandene: Undgå forsinkelser. Skru tempoet op nu. Det haster med 5G. Det blev formidlet fredag den 18. september under et livetransmitteret pressemøde
Har Apple fået kolde fødder?
Ingen af Apples nye produkter er 5G-kompatible. (engelsk)
 

Overvågning/rettigheder
 
Hvor er verden på vej hen?
Video om den fremtid, der tilbydes eller postuleres for menneskeheden. Det handler om den 4. industrielle revolution, Internet of Things, transhumanism, en ny teknokratisk verdensorden, hvor hvert menneske bliver et digitalt element i et verdensomspændende realtidsovervåget digitalt netværk. Vil du være med til det? Kan du slippe? 
Måtte regeringen sende dommerne hjem?
Ikke ifølge Grundloven. Dommerforeningens formand Mikael Sjöberg er »langt hen ad vejen« enig i eksperters kritik af, at forløbet bag nedlukningen af domstolene var på kant med Grundlovens princip om magtens tredeling. Venstre og De Radikale kræver sagen undersøgt.
Vestager advarer mod predictive policing
Predictive policing går grundlæggende ud på at forudsige, hvor der vil opstå kriminalitet og prioritere politiets ressourcer derefter. Problemet med værktøjet er grundlæggende, at de bliver selvopfyldende profetier. Fordi modeller trænes på data om kriminalitet, som er skabt af politiet, vil systemet meget nemt kunne overtage evt. bias, der måtte herske i politiarbejdet, og på den måde eksempelvis forstærke tendenser til at anholde flere personer fra bestemte etniske grupper.


 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Events

May Day inviterer til heldagsarrangement  lørdag den 7. november: Optimal Ernæring Til Mental Sundhed


 

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment