Dec 24, 2020

🕬📰🌞 ~ (Overlæge: Effekt af mundbind = ZERO | PCR-test kan ikke påvise smitte) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK ~ | Blogger: [👉Nyhedsbrev: "Dansk overlæge: Tag D-vitaminer" ... "Forslag til lov der forbyder krav om vaccinepas/vaccinestatus indenfor Danmarks grænser." ... "Danmark vil være en førende ”Life science nation” -- hvorfor lægemiddel-, medico- og biotekvirksomheder har placeret deres aktiviteter i Danmark"... og meget, meget mere👈] ... (Blodprøverne der forsvandt) Som jeg har sagt på denne Verdensalt.dk kannel i årtier, ihvertfald siden 2014, ens DNA, blod- og vævsprøver, du afgiver ved diverse undersøgelser, inkl. (RT-PCR) Covid-19 testen, bliver SOLGT videre fra vugge til grav, til ukendte 3. parts lande, via biobanker, og "nogle" tjener milliarder på det... Check DR's DOX... |

 


Kære medlemmer og læsere

Der er kommet et vigtigt borgerforslag, som du meget gerne må støtte. Det er et forslag mod vaccinepas, som flere virksomheder ønsker at indføre. Det lægger i sandhed op til diskrimination, og det er samtidig en grov overtrædelse af privatsfæren, hvis man skal dokumentere, at man er vaccineret for at kunne købe en kop kaffe. Støt forslaget her.

Vi vil slutte med en kommentar til det forgangne år i form af en protestsang skrevet af Van Morrison spillet af Eric Clapton. Hør den her

Stand and deliver
You let them put the fear on you
Stand and deliver
But not a word you heard was true
But if there's nothing you can say
There may be nothing you can do

Do you wanna be a free man
Or do you wanna be a slave?
Do you wanna be a free man
Or do you wanna be a slave?
Do you wanna wear these chains
Until you're lying in the grave?

I don't wanna be a pauper
And I don't wanna be a prince
I don't wanna be a pauper
And I don't wanna be a prince
I just wanna do my job
Playing the blues for friends

Magna Carta, Bill of Rights
The constitution, what's it worth?
You know they're gonna grind us down, ah
Until it really hurts
Is this a sovereign nation
Or just a police state?
You better look out, people
Before it gets too late

You wanna be your own driver
Or keep on flogging a dead horse?
You wanna be your own driver
Or keep on flogging a dead horse?
Do you wanna make it better
Or do you wanna make it worse?

Stand and deliver
You let them put the fear on you
Slow down the river
But not a word of it was true
If there's nothing you can say
There may be nothing you can do

Stand and deliver
Stand and deliver
Dick Turpin wore a mask too

May Day ønsker alle en dejlig jul og et sundt og frit 2021!

 
Sygdom/sundhed







 
Sådan kan kronisk træthed nemt afhjælpes
Mange patienter med inflammatorisk tarmsygdom (IBD) døjer med kronisk træthed, men en kur med høje doser B1-vitamin (thiamin) kan mindske trætheden hos de fleste.
Det er konklusionen på et nyt studie af forskere fra Aarhus Universitetshospital.
Blodprøverne der forsvandt
Fik du ikke set udsendelsen på DR, så kan du se den her. Blodprøverne
fra forsøgsdeltagerne ender ulovligt i USA i et stort forretningseventyr, uden at nogen af dem er blevet informeret om, hvad de skal bruges til. Se desuden, hvad der sker med de blod- og vævsprøver, du afgiver ved diverse undersøgelser, inkl. Covid-19 testen.
Danmark vil være en førende ”Life science nation”
Hvad betyder det? Læs mere om, hvorfor lægemiddel-, medico- og biotekvirksomheder har placeret deres aktiviteter i Danmark. Og her kan du se vækstplanen fra 2018.
Regionale centre til behandling af ME på vej
Der er fortsat planer om at oprette særlige enheder i regionerne, hvor de mest syge patienter med myalgisk encephalomyelitis (ME) – i Danmark også kaldet kronisk træthedssyndrom (CFS) - kan modtage tværfaglig behandling. Det fortæller Sundhedsstyrelsen, som også forholder sig afventende i forhold til et udkast til nye retningslinjer for behandlingen af ME fra det engelske prioriteringsinstitut NICE.
Norsk pige tager kampen op mod borrelia
"Etter flere år med udiagnostisert nevroborreliose har jeg fått livet tilbake i gave takket være en urt, kardeborre – Tincture of Teasel Root (dansk: gærdekartebolle/almindelig kartebolle). Det har vært noen dramatiske år der alt ble snudd på hodet, og det livet jeg kjente gikk helt i oppløsning. Flere diagnoser ble gitt underveis, men borreliose var ikke en av dem. Nevroborreliosen medførte store hukommelsesproblemer og tung depresjon." 
Læs om hendes vej til helbredelse
Overlæge: Effekt af mundbind = 0
KRONIK: Sundhedsstyrelsen vurderer på baggrund af bestemte studier, at ”der er tilstrækkelig dokumentation" for, at mundbind kan have forebyggende effekt i forhold til covid-19-smitte. "Begrebet ”tilstrækkelig dokumentation” er videnskabeligt aldeles misvisende med baggrund i de angivne undersøgelser og vil blive afvist på stedet af ethvert lægefagligt tidsskrift," skriver overlæge Kenneth Jensen i denne kronik. "Set med videnskabelige briller er effekten af mundbind i det offentlige rum tæt på nul," konkluderer han.
Dansk overlæge: Tag D-vitaminer
Et stort antal studier tyder på, at for lidt D-vitamin i kroppen øger risikoen for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19. I Storbritannien vil myndighederne nu sende gratis D-vitamin til ældre og sårbare. Overlægen udtaler:  »Ud fra mit kendskab til det kan det være forskellen på at leve og at dø«. Se artikel her hos politiken (låst).
120 eksperter sender åbent brev til verdens myndigheder om D-vitaminer og Covid-19.
Retssag startet om PCR-test (coronatesten)
Den tysk-amerikanske advokat Reiner Füllmich vil starte en retssag om PCR-testen, hvorom flere læger udtaler, at den IKKE kan påvise infektion, og at det ikke giver mening at bruge den til at påvise infektion. I stedet skaber den blot panik.  
PCR-test kan ikke påvise smitte, siger svenske sundhedsmyndigheder
Den PCR-teknologi, der anvendes i test til påvisning af virus, kan ikke skelne mellem virus, der kan inficere celler, og virus, der er blevet bekæmpet af immunsystemet, og disse test kan derfor ikke anvendes til at afgøre, hvem der er smittebærer.
Læger over hele verden udtaler sig om Covid-19
Hør, hvad de siger om sygdom, tests, vaccination mm.  Det, du ikke hører i medierne (engelsk video)
 
Vaccination
 
Dansk vaccineforskers krav til en Covid-19 vaccine
Professor Christine Stabell Benn: Den heftige debat på vaccineområdet kalder på at vi får præciseret en række ting, for at debatten ikke skal ende i misforståelser eller konspirationsteorier. Jeg har derfor nedskrevet min forståelse her.
Appel til EU om mulige bivirkninger
To internationale læger (Dr. Michael Yeadon, tidligere chef for forskning hos Pfizer og Dr. Wolfgang Wodarg, lungespecialist og tidligere chef for folkesundhed) har den 1. december startet en underskriftindsamling til Det Europæiske Lægemiddelagentur EMA for at få stoppet undersøgelserne af den ny Covid-19 vaccine fra Pfizer / BioNtech. Kort udgave her på dansk.
Er de nye vacciner sikre? 

Sørg for at være velinformeret, før du tager stikket. Du får nogle links her til rapporter om vaccinerne (engelsk):

FDA undersøger allergiske reaktioner på Pfizers COVID-vaccine efter hospitalsindlæggelser

FDA-dokumenter afslører alvorlige bivirkninger


Efterlyser mere åbernhed om vaccineaftaler
De første corona-vacciner ventes at lande i Danmark inden nytår. Men de aftaler, der har gjort det muligt, forbliver en velbevaret hemmelighed. EU har investeret op mod tyve milliarder kroner i vaccineudvikling hos Pfizer, Moderna, AstraZenaca og en række andre producenter, men der stopper åbenheden. Selv prisen på de nye vacciner vil EU-Kommissionen ikke ud med.
EU beskytter vaccine-producenter mod dyre erstatningssager
EU-aftaler fritager vaccinekandidater for en del af omkostningerne til eventuelle bivirkninger ved de kommende corona-vacciner. Patientforeninger advarer om farlig præcedens.
 
Miljø/GMO
 
Regeringen ønsker mørklægning af produktoplysninger
Miljøforeningen NOAH har opfordret til at indsende høringssvar til et nyt lovforslag, der mørklægger flere oplysninger om virksomhedernes produktion af GMO’er.

Kritik af nye dyrevelfærdsregler
I februar blev en ny dyrevelfærdslov vedtaget i Folketinget. Det betød bl.a., at dyr for første gang i dansk lovgivning blev anerkendt som sansende væsener. Dette ses dog ikke udmøntet i reglerne.
 
Skærme/elektrosmog
 
Mere om fogedsagen i Helsingør
Den 16. december 2020 har Retten i Helsingør ved dommer Apostoli givet TDC frist til den 15. januar 2021 til at indlevere et svarskrift. Hvis TDC ikke skulle overholde tidsfristen, kan Retten I Helsingør allerede i januar 2021 nedlægge fogedforbud imod, at TDC fortsætter aktiviteter, der implementerer 5G-systemet indenfor Helsingør retskreds, inkl. test af pågældende system, herunder at TDC anvender frekvenserne 3420 til 3520 MHz sendepositioner i Helsingør.

5G forsøg – overblik
Hvor er 5G startet og hvor mange forsøg er i gang i EU? Her kan du få et overblik.

5G Konference i Mainz 2019
May Day deltog i den spændende konference med Prof Martin Pall, Dr. Devra Davis, prof Lennart Hardell og mange flere store navne.  Der var spændende info om 5G med reference til en masse studier. Hvis du ikke orker det hele, så lyt i hvert fald til Martin Pall og Devra Davis. Præsentation på tysk, men foredrag på engelsk. 
Mikrobølger brugt som våben
A number of U.S. diplomats in Cuba have most likely suffered from directed microwave radiation, the National Academies of Sciences committee in the U.S. reports.
The study found that "directed, pulsed radio-frequency energy appears to be the most plausible" explanation for symptoms that included intense head pressure, dizziness and cognitive difficulties, as per Al Jazeera. (Det er bl.a. også det, 5G kan bruges til.)
Satellitter og droner skal understøtte det kommende 5G netværk
Verdens største drone er bygget til at transmittere 5G-forbindelse fra stratosfæren ved hjælp af en antenne, der kan initiere 480 styrbare beams til at dække Storbritannien med 5G netværket.
 

Overvågning/rettigheder
 
En debataften i den demokratiske oplysningsånd
Mød bl.a. flere læger, en dyrlæge, en advokat, prof. Eva Smith og Bjørn Elmquist, der diskuterer frihed og tvang under corona. Arrangeret af Folkebevægelsen for frihed. Starter 9 min. inde.

Hvad sker der  i magtens korridorer?
Tidligere højre hånd for statsministeren, Martin Rossen, er blevet kendt for sin magt, sine strategiske evner og for aldrig at have givet et interview. Han har fået æren for at have ført socialdemokratiet til regeringsmagten, men han er også blevet kritiseret for at være alt for magtfuld. Interview her på DR.

Hvad sker der med dit blod og spyt
Danmark tjener milliarder på danskernes væv. Se her hvordan.


 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Events

Juleaften løber af stabelen den 24. december og nytårsaften den 31. Alle er inviteret. ;-)

Vi har ikke meldinger om andre events.

God fest til alle!





 


Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment