December 28, 2020

💡🤔❓ ~ (Dronning, Heltinde eller Monster - Ingen tør røre hende) Ejer Mette Frederiksen (eller hendes mand) aktier – og i givet fald hvilke? (Vibeke Manniche) ~ | Blogger: Tja... Godt spørgsmål, VM, men gør det nogen forskel?... Alles landsmoderen over alle, Mette-mus er defakto, den STØRSTE leder i Danmarkshistorien, målt på folkeafstemning, holdninger og følelser... Præsident Obama var ikke Messias og Trump næppe fanden selv, men Mette F., bliver snart ringet op af Dronning Elizabeth II af Storbritannien (Xi Jinping samt Formand Mao fra graven), og lykønsket - ligesom, den falske profet, Jacinda Ardern, for at være den mest effektive personlighed, til at lukke landet, godt og grundigt ned, under Coronakrisen, der har skabt splittelse, ulighed og ustabilitet, langt ind i næste generation... Mens, Zhang Zhan, en borgerjournalist der idømmes fire års fængsel for at rapportere om sine oplevelser under virusudbruddet i Kina, lever den "danske drøm" videre på håbet om, at Mette og Co. vil redde os alle, fra corona-druknedøden... Den elefantastiske historie om "vaccinen" er ankommet, og det hverken var problemer med logistik eller bivirkninger, da første danskere blev coronavaccineret, siger den nye direktør - Henrik Uld-i-mund samt, et flertal af danskerne støtter vaccinepas til fly, restauranter og fodbold (nok nærmere eliten og virksomhedslederne)... Når først de 8 ud af 10 danskere, har indtaget "vaccinen" som er en nyskabende revolution indenfor DNA nanoteknologi, så kan man i princippet, påvirke alt i kroppen og hjernen, så der ikke er mere, modstand, tilbage. Hvis man skal se på, hvad disse "udenjordiske non-biologiske entiteter" og den "dystopisk globalisternes verdensorden", ønsker sig... |Ejer Mette Frederiksen eller Magnus Heunicke aktier i fx Pfizer?


Jeg troede fejlagtigt, at de skulle oplyse økonomiske interesser. Hos Mette Frederiksen linker punktet på Folketingets hjemmeside over til statsministeriet. Her kan man læse udgifter – men intet om økonomiske interesser som fx aktier.

Jeg har ikke set nogen interessere sig herfor. En sådan transparens synes åbenlys nødvendigt.
Har du link til, hvor befolkningen kan få indblik i hvilke aktier Mette Frederiksen (og hendes husstand) måtte have? Jeg kan ikke finde oplysningerne.
Jeg kan finde et oplysningsskema fra 8.6.2020 vedrørende Mette Frederiksen og hendes mand med reelt INGEN oplysninger. Så den siger intet.

Så mit spørgsmål forbliver ejer Mette Frederiksen eller hendes mand aktier og i givet fald hvilke? Det må og skal være højrelevante oplysninger for en befolkning. Ikke mindst netop nu.

No comments:

Post a Comment