Oct 11, 2020

💧 ~ 💗 (Danmark Vågner FB) Hvorfor sidder jeg her med maske på og græder? 💕 ~ | Blogger: 🙋Græder du også som Jette, at små uskyldige børn hjernevaskes i den grad så Barbie-dukker og Build a Bear har fået masker på❓... Væmmes du over som SoTW, at, tusindvis af små børn og større børn SKAL TVINGES til at møde op i et af Testcenter Danmarks lokaler for at blive podet i halsen med en vatpind og børn er skrækslagne - tænk - hvis det hele er et HOAX❓... Staten og myndighederne siger, at INGEN børn skal coronatestes med tvang, men de skal hjælpe børn så skånsomt som muligt gennem podning, og facemasks, dog kan børn IKKE sige nej til børnevaccinationsprogrammet og HPV❓... Tror du virkelig på, at den George Soros betalte krise-skuespiller og klimaaktivist barn, Green-Greta Thunder-Thunberg, som ikke fik tildelt Nobels Fredspris og anbefaler, Joe Biden, ikke er topstyret❓... Tak til Anne, for at dele Jette's link på Facebook... Normalt reklamere jeg ikke på verdensalt.dk eller linker til grupper eller sponsorsider - whatever - men syntes dette indlæg er vigtigt... 💊PS: Verdensalt.dk er 100% nonprofit blog... Ingen annoncer, ingen reklame og marketing, ikke støttet af en statslig eller anden interesseorganisation, religion, kult og er politisk frigjort, og ingen finansiering af nogen art. Bloggen er ment som en informations-portal... |


Hvorfor sidder jeg her med maske på og græder?


Jeg græder fordi vi lige nu oplever et af de værste angreb mod menneskeheden i nyere tids historie.

Jeg græder fordi, der nu reklameres med små søde, nuttede lyserøde stof-mundbind til vores små døtre. 

At små uskyldige børn hjernevaskes i den grad så Barbie-dukker og Build a Bear har fået masker på. At min optiker må aflevere sin lille grædende, skrækslagne søn ind over hækken i dagplejen.

Fordi vi i den grad bliver ført bag lyset af vores politikere, myndigheder og medier.

Fordi det via en “PCR-test pandemi” med en fejl-margin på 89-94% er lykkes for store industriinteresser, at fylde os med så meget frygt, at vi blindt accepterer, at dække mere end halvdelen af vores ansigt med en maske.

Fordi frygten er fuldstændig ubegrundet. Der findes ingen dokumentation på, at SARS-COVID-19 er mere farlig end almindelig influenza.

Fordi vi ikke må høre om de tusindvis af læger og andet sundhedsfagligt personale verden over, som trods trusler og repressalier alligevel vover, at fortælle sandheden:
- intet sted i verden er der registreret overdødelighed (heller ikke i Sverige).
- Obduktionsstudier i Hamborg viser ingen døde AF COVID-19.
- PCR-testen kan ikke benyttes til, at identificere COVID-19.
- Smittetallet har aldrig tidligere været benyttet, som eneste indikator for farligheden af en virus
- Masker beskytter, hverken dig eller dine omgivelser mod COVID-19. Et usandsynligt dårligt udført 
hamster studie bruges som argumentation for at vi skal bruge masker. Alle andre tilgængelige, og nylige studier bekræfter tværtimod, at det kan være sundhedsskadeligt, at bære maske.

Fordi vi ikke må høre om en ny verdensomspændende retssag - Class Action lawsuit - som nu anlægges i Canada og netop omhandler disse forfærdelige krænkelser mod menneskeheden.

Heldigvis udgør vi, der siger nej tak, til frygt og masker og krænkelser, en støt voksende del af befolkningen.

Nogle af os har taget initiativ til “Danmark Vågner” - og vi er både læger, sygeplejersker, sundhedseksperter, immunologer, jurister, ambulanceførere, ingeniører, radiotelekommunikationsuddannede, håndværkere, faglærte, ufaglærte, små næringsdrivende, pensionister, IT-nørder, grafikere og meget mere.

Vi siger blandt andet: “TAG DEN MASKE AF NU”

Er du enig eller nysgerrig eller vil du vide mere, så følg os på vores splinternye Facebook-side. I denne uge vil vi lægge en løbeseddel op, som du kan dele ud i dit nabolag eller i nabobyen om du vil.

Vi har også nedtælling til offentliggørelsen af vores nye hjemmeside, der finder sted i midten af oktober.

Giv os et Like på: Danmark Vågner https://www.facebook.com/DanmarkVaagner.dk

No comments:

Post a Comment