Sep 13, 2020

🏩🍆💦 ~ (Del 2) Guddommelig Sex - EP 010 Sanselighed, nærvær og det at “gå fra forstanden” ned i hjertet (GAIA TV DK) ~ | Blogger: JEG TROR, disse videosessioner, er direkte møntet til (unge) KVINDER, men faktisk også til (unge) MÆND, når Dennis Søndergaard kanalisere “Merlin” og Robert Lubarski, Sexolog, parterapeut, Spirituel vejleder og kærlighedsshaman, taler og går i DYBDEN om kærlighed og sex -- der bliver ikke lagt fingre imellem -- og så er der Sophie's Choice (med al respekt)... 🤔PS: HAR tidligere voldtægtsanklaget, Per Brændgaard, rådgiver, vejleder, underviser, skribent, foredragsholder og debattør, ret i, at kvinder nu har fået et supervåben, som gør, at de kan smadre os mænd fuldstændigt, efter, den nye samtykkebaseret voldtægtslovgivning?... 👐PSS: COBRA fra plejadernes modstandsbevægelse, har sagt mange gange, at implantater, er blevet sat i verden for, at opretholde dualiteten og polariteten af ​​vores indre maskuline og indre feminine adskilt og ude af balance såvel som at forhindre os i at inkorporere vores guddommelige feminine og guddommelige maskuline natur og få dem til at afbalancere hinanden... Kvinder er pivåbne i Deres hjertechakra (empati, intuition, forståelse m.m) og lukket i Deres harachakra (Sexualitet m.m).. Mænd er lukket i Deres hjertechakra (empati, intuition, forståelse, ubetinget kærlighed m.m) og pivåben i Deres harachakra (Sexualitet m.m), ifølge Cobra... ☸️Ved godt, der er mange flere aspekter og synspunkter om hvad DE 12 CHAKRAS, indeholder... |

Kilde (Gaia Tv)

Program 010 Sanselighed, nærvær og det at “gå fra forstanden” ned i hjertet

I dette program taler vi om sanselighed men også om at at skabe det forhold der får vores hjerte til at synge, for tænk engang hvis vi så hinanden som vores kunststykke!?

Intensionen kunne være “Jeg former dig med min kærlighed” Midt i al den mangel på sanselighed vi kan opleve i verden eller i vores forhold, skal vi huske på at der oven over skyerne er en sol der altid skinner. Måske er vi gået på automatik og glemt at tro på og bede om, det der gør os glade. Så er du klar til at åbne et rum hvor du igen inviterer sanserne ind selv om du har vænnet dig til noget andet? Hvis du gerne vil ha “Guddommelig sex” så starter det med dig, da du er guddommelig, men måske har du glemt det. Hver dag skaber det du gerne vil ha mere af……så vær opmærksom på den intension du sætter. Udvikl dig istedet for, at indvikl dig!

No comments:

Post a Comment