Sep 24, 2020

👯‍♀️✋🦠 ~ (Aflys ALT! Coronabrev) 'Du bør aflyse eller melde afbud til alle sociale arrangementer i forbindelse med skole, fritidstilbud og ungdomsuddannelser,' hilsen Børneminister, Pernille Rosenkrantz-Theil (SoTW) ~ | Blogger: [👉Fra Generation Z og influencer-effekten's Mads og Monopolet: Pernille Blondine, Ultra-rødstrømpe, omvendt Kommunist og belærende Børneminister - nu i stærk modvind, fra STASI-kollaboratør, til DR-frihedskæmperinde og Coronatalskvinde👈] ... KAN godt forstå, folk er forvirret!... UNDSKYLD! Men kan simpelthen ikke klare det kvindemenneske og jeg burde være af, ALLE, fritaget for at blive påvirket af disse SMUKKE blondiner 'influencere':! Måske ikke Gudinden, Pernille, mere, måske, da hun var UNG!... I 2019 pålagde Rosenkrantz-Thei, bloggere redaktøransvar om presseetiske regler og APROPOS, verdensalt, så bliver jeg ikke ramt, har ganske få læsere, (jeg) har hang til et ukendt fænomen, (spiritualisme, fri vilje og ubetinget kærlighed) og jeg skal ikke tjene PENGE eller betjene sædelighedsfejden, men det SKAL, kendte blogger(e), kendisser og influencer, f.eks. som Fie Laursen, (Saseline Sørensen), Amalie Have, Sarah Louise Christiansen, Linse Kessler, Sofie Linde, Stephanie Karma, Kristine Sloth, Caroline Wozniacki, MØ, Lisbeth Kiel, SugarCharmShop, o.s.v, o.s.v.... Hvis man skal være hård og kontant (retfærdig), kan man (vel) konkludere, alle disse bandvarme "influencer" (stereotypen om den dumme blondine), virker på mange, som overgudinder; super-hottie, frække, attraktive, intelligente med fortrin, der enten sælger sig selv (som sexsymboler), eller stormer de sociale medier med en provokerende attitude, der til syvende og sidst, blot munder ud i salg, af meningsløse materialisme af neglelak, læder og sexisme (en materialistisk afhængighed, til den overfladiske imagepleje)... TÆNK at gå rundt med en KÆMPE-løgn som Ultra-rødstrømpe Pernille og Alleslandsmoder Mette-mus gør... SIDST, at vi havde et GIGANTISK FALSK FLAG var, under en anden kommunist og socialakrobat-ledelse, nemlig Gucci-Helle og Terrorangrebene i København 2015. DET VAR beviseligt, at man "FLAGEDE" med begivenheden, 1 måned før på Nørreport station (ifølge Ole Dammegård og VT- today)... |

 

https://www.denoffentlige.dk/pernille-rosenkrantz-theil-med-opraab-aflys-alt#:~:text=%E2%80%9DAlle%20sociale%20arrangementer%20b%C3%B8r%20aflyses,fx%20klassefester%20og%20f%C3%A6lles%20morgenmad.



04.14

Forældre misforstår coronabrev og kimer sportsklubber ned

Sportsklubber og forbund har fået et hav af henvendelser fra forældre, som onsdag har misforstået et brev fra Børne- og Undervisningsministeriet og fejlagtigt tror, at børn og unge skal undgå idrætsaktiviteter.

Men man kan må fortsat godt sende sine børn til træning i badminton, fodbold eller andre sportsgrene.

Sådan lyder det i pressemeddelelser fra de store idrætsorganisationer Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI.

Brevet, som er kilden til misforståelsen, blev sendt onsdag til landets skoler og forældre fra ministeriet.

Det indeholder en opfordring om, at børn og unge bør "aflyse eller melde afbud til alle sociale arrangementer i forbindelse med skole, fritidstilbud og ungdomsuddannelser" i lyset af stigende coronasmitte.

https://www.bt.dk/samfund/live-coronakrise-verden-over-foelg-med-minut-for-minut

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/forvirrede-foraeldre-skal-det-ogsaa-aflyses/8301223


No comments:

Post a Comment